Vejle Brand g/s Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft skjult rørskade i August mdr. Mikkel har ført os gennem hele processen til stor tilfredshed for os alle. ingen diskussioner om noget som helst men stor hjælpsomhed fra denne unge mand Be... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Vi havde besøg af Thomas.S fra Vejle Brand i fredags… det var en hel fornøjelse at kunne sidde overfor Thomas få en snak ansigt ansigt vide du altid har en fast forsikrings mand/kvinde som er de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde vejle brand ude for knap 1 år siden og tilbyde forsikringer. De gav en tilsvarende og nogle gange bedre dækning end vi havde, og var til at snakke med på prisen vi fik ved en konkurrent... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde lige flyttet forsikringsselskab ( Alka - Forsia - så ringede Sarina Karina Jensen fra Vejle Brand. Det var en unik kundeoplevelse jeg oplevede ved min snak med Sarina - hun var ikke bare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Over Vejle Brand g/s

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?

Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionærer – vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab – og drives og ejes derfor af kunderne.

Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsområde er afgrænset til det østjyske og vestfynske område – og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.

Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.

Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.

Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT – MIT – VORES

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk at man kan tale med et…

Fantastisk at man kan tale med et menneske fremfor en robot.
Fin service når vi ringer, og hurtig ekspedition af ændringer.

15 juli 2026

Hej Dorte

Tak for din 5 stjernede anmeldelse her på Trustpilot.

Vejle Brand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg snakket med en super sød og sjov…

Jeg snakket med en super sød og sjov medarbejder ved navn Sarina. Og hun lavet et forrygende godt tilbud, jeg er kanon glad kunde hos dem!!

15 juli 2026

Hej Mikkel

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine fem stjerner, du har givet os. Vi har givet rosen videre til Sarina - hun blev meget glad.

Hos Vejle Brand er vi kundeejede, og derfor betyder det ekstra meget for os, når vores kunder deler deres gode oplevelser.

Rigtig god sommer til dig.

Meget hurtig “ekspedition”/ hjælp

Meget hurtig “ekspedition”/ hjælp.
Mødt på en meget venlig og hjælpsom måde.

8 juli 2026

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig behandling og blev mødt på en venlig og hjælpsom måde.

God service og hurtig hjælp er noget, vi lægger stor vægt på, så det er dejligt at få bekræftet, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god weekend til dig.

Hej Sarina

Hej Sarina
Tak for en sjov og hyggelig samtale ang ny bilforsikring. Meget professionel men i en sjov samtale så det ikke bare var kedelig tal og fakta
Absolut en god kunderådgiver 😎

Hej Ulrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Sarina.

Det glæder os at høre, at du fik en både professionel og hyggelig oplevelse, da I talte om bilforsikring. Vi tror på, at rådgivning gerne må være både faglig og personlig, så det er dejligt at høre, at Sarina ramte helt rigtigt.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for os.

We love sarina <3

Jeg fra dags dato blevet medlem af Vejle Brand, efter Sarina opdagede jeg både var dårlig dækket, og gav for meget for mine forsikringer ved forrige forsikringsselskab.

Husk og bed om Sarina når i skal have forsikrings tilbud, hun er mega sød og sjov og snakke med!😍

Hej Sarah

Hvor er det skønt at høre, at Sarina kunne hjælpe dig med at få et bedre overblik over dine forsikringer og finde en løsning, der passer bedre til dine behov.

Vi er også på team "we love Sarina". Hun er både fagligt stærk og rigtig god til at skabe en tryg og hyggelig dialog, så vi er glade for, at du har haft samme oplevelse.

Velkommen som medlem af Vejle Brand, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Ha' en skøn onsdag.

We love Sarina <3

Jeg har nu været medlem af Vejle Brand i snart 2 år, og fortryder ik et øjeblik!

Min rådgiver Sarina er monster sød, og sjov og snakke med. Så husk og spørg efter hende når i skal have jeres forsikrings tilbud!

Hej Frederik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din opbakning gennem de seneste to år. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du fortsat er glad for at være medlem hos Vejle Brand.

Vi er også vilde med Sarina, så vi forstår godt begejstringen. Hun er fantastisk til at kombinere faglig rådgivning med en god portion humor og nærvær, og vi er glade for, at du har haft så gode oplevelser med hende.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de varme anbefalinger. Vi glæder os til fortsat at være dit forsikringsselskab mange år endnu.

Skøn dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vejle Brand er altid hurtig og…

Vejle Brand er altid hurtig og rationelt til sagsbehandling.

6 juli 2026

Hej Bent

Du skal have stort tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores sagsbehandling som hurtig.

Vi ved, at når man har brug for sit forsikringsselskab, er det vigtigt at få en hurtig afklaring og en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak, fordi du deler din oplevelse og for din tillid til Vejle Brand.

Du må have en dejlig onsdag.

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp, når der er brug for det. Venlig og hjælpsom personale

30 juni 2026

Hej Doris

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner, som du synes, vi har gjort os fortjent til.

Vi arbejder hver dag for at yde en hurtig og god service, så det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Tak for din tillid og for din anmeldelse.

Ha' en skøn dag.

God oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, Sarina er en gæv pige og gav os et rigtigt godt forsikringstilbud, som vi accepterede.

1 juli 2026

Hej Kurt

Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget for os. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med Sarina, og at hun kunne hjælpe jer med at finde den rette forsikringsløsning.

Mange tak for anmeldelsen, og fordi I valgte os.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og konkurrencedygtige priser

Lavede et forsikringstjek ifm. bilkøb og fandt ud af at Vejle Brand kunne overgå mit forsikringsselskab med længder. Ikke kun prismæssigt, men også med personlig service af betydning. Daniel hjalp med et overblik og tog sig tid til at dykke ned i hver forsikring sammen med mig og sikre, at der ikke var noget, der blev glemt. Han har været super god til at følge op og sørge for, at alt er i orden og kører planmæssigt. Hurtig til at svare på mine henvendelser.
Det var en nem beslutning at skifte til Vejle Brand :-)

30 juni 2026

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tillid, du har vist os ved at samle dine forsikringer hos Vejle Brand.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både konkurrencedygtige priser og den personlige service, som vi vægter højt. Vi sørger for at sende roserne videre til Daniel. Han gør en stor indsats hver dag for vores kunder.

Vi ser frem til forhåbentlig at være dit forsikringsselskab mange år fremover.

Rigtig god dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sarina Kianna Jensen she is so nice.

Sarina Kianna Jensen she is so nice.

24 juni 2026

Dear Jasmin,

Thank you for your kind review. We’re so pleased to hear that Sarina made such a positive impression. We’ll make sure to share your kind words with her.

Have a nice day.

Best regards,

Hurtig hjælp fra Lars

Hurtig hjælp fra Lars

18 juni 2026

Hej

Mange tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af os på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Det er godt at høre, du har fået hurtig hjælp fra Lars.

Rigtig god og solrig weekend til dig.

Jeg er virkelig glad for Vejle Brand

Jeg er virkelig glad for Vejle Brand, de er altid super hjælpsomme, og aldrig klar på et godt grin. Som en ung kvinde i sine 20’ere er jeg især glad for for hvor hjælpsomme de er hvis man har spørgsmål, og hvor nemt det er at have det hele ammet et sted. Jeg har Sarina som vejleder og hun er spimelthen så fantastisk, og super sød.

18 juni 2026

Hej Mathilde

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er glad for Vejle Brand, og at du oplever os som hjælpsomme, imødekommende og med plads til et godt grin. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt hjulpet.

Rigtig god weekend til dig.

Det var god service

Det var god service, og Sarina sørgede for at jeg havde en god oplevelse.

11 juni 2026

Hej Malene

Mange tak for din feedback. Det betyder meget for os. Vi er glade for at høre, du havde en god oplevelse, og vi giver selvfølgelig rosen videre til Sarina.

Hvis du får brug for hjælp en anden gang, skal du endelig kontakte os.

God weekend til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Besøg af assurandør Thomas Sode,der i…

Besøg af assurandør Thomas Sode,der i let forståelig sprog gennemgik vores forsikringer og fortalte om mulige tilvalg. Tak for besøget, det var god info 😊
Erik og Birte Jensen

10 juni 2026

Hej Erik og Birte

I skal have et stort tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at I havde et godt besøg af Thomas - og at gennemgangen af jeres forsikringer blev forklaret, så I kunne forstå det.

Vi lægger stor vægt på at give rådgivning i øjenhøjde, så det er dejligt at høre, at I følte jer godt vejledt omkring både eksisterende dækninger og mulige tilvalg.

Rigtig god eftermiddag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle have oprettet en ny bil…

Jeg skulle have oprettet en ny bil forsikring, og bliver modtaget, telefonisk, af den sødeste og mest kompetente unge dame 😁 Sarina Kianna Jensen 😁 Fik selvfølgelig oprettet den nye forsikring og lige tjekket et par andre igennem, men hold da op en samtale 😱 En utrolig meget givende samtale om op til flere emner.
Jeg vil anbefale på det højeste, at hvis man er ny kunde eller eksisterende kunde, så ringer man ind og spørger efter søde Sarina 😃 Du/I bliver positivt overrasket.
Max antal stjerner herfra, både til Vejle Brand, men så sandelig osse til Sarina 🙏🏻😃

9 juni 2026

Hej Tim

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at Sarina kunne hjælpe dig godt i mål med din nye bilforsikring, og at I fik vendt flere emner.

Vi er stolte af medarbejdere som Sarina, som hver dag gør en ekstra indsats for vores kunder. Mange tak for anbefalingen og for at vælge Vejle Brand.

Rigtig god onsdag til dig.

Personlig tilstedeværelse

De er altid nemme at få fat i, så selv om jeg endnu (heldigvis) ikke har haft brug for dem, er jeg sikker på, at de vil være der for mig, hvis det bliver nødvendigt.

1 juni 2026

Hej Vivian

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever os som nemme at få fat i.

Selvom du heldigvis endnu ikke har haft brug for vores hjælp, er det netop den tryghed, vi ønsker at give – at vi er her, når behovet opstår.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vejle brand er en god forsikring

Sarina inde for vejle brand forsikring er meget rart og snakke med og hjælpe dig så du også forstår det nå man er ny til sådan noget her

27 mei 2026

Hej Simon

Mange tak for din feedback og den tid, du har brugt på at skrive en anmeldelse af os. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har fået en god snak med Sarina, som var god til at forklare forsikringer, så det blev forståeligt.

Ha' en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt at man kan ringe direkte til…

Dejligt at man kan ringe direkte til sin rådgiver uden at komme i en ventekø.

I dag har jeg netop haft fornøjelsen at tale med min rådgiver Sarina, der møder mig med et godt og smittende humør og meget konkurrencedygtige vilkår på min nye bilforsikring.

Skadesafdelingen er imødekommende og forstående. F.eks. da jeg i dag anmeldte en skade for sent, så accepterede de det alligevel. Så tak Vejle Brand!

Har været kunde i over 20 år. I alle årene har jeg oplevet jeg en meget høj moral og etik i virksomheden, og det er tydeligt, at den er ejet af kunderne, og det er os der tilgodeses i stedet for andre interessenter.

27 mei 2026

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din tillid gennem mere end 20 år.

Det glæder os at høre, at du oplever det som en fordel at kunne ringe direkte til din rådgiver. Netop den nære og personlige kontakt er noget, vi vægter meget højt.

Vi giver også din ros videre til Sarina og vores skadeafdeling.

Din kommentar om moral og ejerskab betyder meget for os. Som kundeejet selskab er det netop vores mål, at værdien kommer vores kunder til gode.

Endnu en gang tak for de pæne ord og for dit mangeårige kundeforhold og rigtig god dag til dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke engang været kunde

Har ikke engang været kunde, men de stod til ‘boligdage’ messe i Vejle slut februar. Jeg var der kun 15 minutter men de skulle lige bruge min tid på at reklamere med ‘børn er gratis’ og ‘få et gavekort uanset om du siger nej tak eller ja tak’.
Jeg fik afholdt et møde online efterfølgende og et tilbud blev gennemgået. Børnene skulle jeg betale dobbelt så meget for end nuværende police i andet selskab så gratis blev de ikke. Tilbuddet lå på 3000 mere end jeg giver nu, og takkede nej.
Men efterfølgende når jeg spørger ind til gavekortet må jeg spørge til det flere gange. 8. april vil han bestille det fra sin bogholder og selvom jeg har spurgt ind til det flere gange har jeg intet set endnu her slut maj.. Der svares heller ikke tilbage.

8 april 2026

Hej Camilla

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest vil vi gerne beklage forløbet. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give, hverken på messer, i rådgivningen eller i opfølgningen bagefter.

Vi kan godt forstå din frustration over både forventningsafstemningen omkring tilbuddet samt situationen med gavekortet, som du har måttet rykke for flere gange uden svar. Det er ikke i orden, og vi beklager oprigtigt, at du er blevet efterladt uden tilbagemelding.

Vi tager din feedback alvorligt både i forhold til, hvordan vi kommunikerer vores budskaber på messer, og hvordan vi sikrer ordentlig opfølgning efterfølgende.

Gavekortet er sendt af sted til dig nu.