Har haft skjult rørskade i August mdr. Mikkel har ført os gennem hele processen til stor tilfredshed for os alle. ingen diskussioner om noget som helst men stor hjælpsomhed fra denne unge mand Be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej Vi havde besøg af Thomas.S fra Vejle Brand i fredags… det var en hel fornøjelse at kunne sidde overfor Thomas få en snak ansigt ansigt vide du altid har en fast forsikrings mand/kvinde som er de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde vejle brand ude for knap 1 år siden og tilbyde forsikringer. De gav en tilsvarende og nogle gange bedre dækning end vi havde, og var til at snakke med på prisen vi fik ved en konkurrent... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde lige flyttet forsikringsselskab ( Alka - Forsia - så ringede Sarina Karina Jensen fra Vejle Brand. Det var en unik kundeoplevelse jeg oplevede ved min snak med Sarina - hun var ikke bare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?
Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionærer – vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab – og drives og ejes derfor af kunderne.
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsområde er afgrænset til det østjyske og vestfynske område – og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.
Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.
Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT – MIT – VORES
Gormsgade 2, 7100, Vejle, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde i dag den fornøjelsen at tegne forsikringer hos Goforsikring og fik en pris hvor jeg bare sagde ja tak med det samme .
det var en samtale hvor jeg var i gode hænder og alt blev forklaret så jeg kunne forstå det
Jeg kan varmt anbefale at kontakte Goforsikring for at få et super godt tilbud

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg opsøgte Vejle Brand for at høre om de kunne hjælpe med et bedre tillbud på forsikringer end min tidligere selvskab. Jeg havde en grundig og rigtig god snak med Thomas side ,som er meget behagelig , Han hjalp med at tydeliggøre på hvilke måder vi er dækket, tilbød en mere grundig dækning og til en endnu pris kan varmt anbefales og især Thoms
Mvh Hanne og Brian

Antwoord van Vejle Brand g/s
Vi havde en sjov samtale. gid alle telefonsælgere er som hende

Antwoord van Vejle Brand g/s
Super positiv oplevelse. Jeg fik en god og hyggelig snak med Sarina som var imødekommende og professionel. Jeg gik fra at have forsikringer flere steder til at samle dem alle hos Vejle Brand. :-)
5 ud af 5 her fra! kan varmt anbefale dem.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Behagelig samtale, og hurtig ekspedering. Det bedste var det tilbud jeg modtog, og derfor skiftede vi.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Behagelig samtale. Ikke for påtrængende. Fik et hurtigt overblik og de kunne gøre min forsikring meget billigere end den var.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Virkelig god og grundig vejledning. Intet unødvendigt salg eller pressen på.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg blev anbefalet Vejlebrand Forsikring af min søster, efter vores tidligere forsikringsselskab blev opkøbt og hævede priserne. Den første sælger, jeg talte med, sagde at overgangen ville gå glat, og at jeg ikke skulle foretage mig mere – det hele ville køre automatisk. Desværre viste det sig ikke at holde stik.
Cirka en måned senere, mens jeg holder i København, modtager jeg pludselig besked i min e-Boks om, at jeg ikke længere har ansvarsforsikring på min bil. Jeg ringer naturligvis straks ind og får fat i en medarbejder, der indrømmer, at han har "kludret i det" og glemt at sende nødvendig information – og at det han sagde om skifteperioden heller ikke var korrekt. Det betød, at mit gamle forsikringsselskab stadig manglede betaling, som han ellers havde sagt, jeg ikke skulle bekymre mig om. Jeg fik betalt det gamle selskab og kom i gang med Vejlebrand, og bad samtidig om, at den pågældende medarbejder ikke længere håndterede min sager.
Men problemerne stoppede ikke der. Jeg modtog fortsat rykkere for en regning, jeg allerede havde betalt. Senere, efter et bilskifte, kom der igen rod i overgangen mellem de to biler – det var besværligt, men jeg fik det løst. Til gengæld modtog jeg ved starten af det nye år en faktura, jeg ikke kunne forstå, og min månedlige pris var steget markant uden ændringer i mit kørselsmønster.
Jeg skrev til min nye forsikringsansvarlige, som var venlig og erkendte, at det lød mærkeligt. Hun sagde, hun ville sende sagen videre, da hun ikke længere arbejde i bilafdelingen – men det er nu en måned siden, og jeg har ikke hørt et ord. I stedet modtager jeg i dag, på første helligdag i påsken, endnu et brev i e-Boks: Min bilforsikring er opsagt. Midt i en helligperiode hvor jeg ikke kan kontakte dem i fire dage. Jeg må antage det skyldes manglende betaling for de 2 fakturaer jeg stillede spørgsmåltegn ved, alt andet er betalt.
Om vi bare kom skævt fra start, ved jeg ikke – men der har været problemer stort set hver gang, jeg har haft kontakt med Vejlebrand. De to stjerner gives udelukkende for prisen, som trods alt var lav. Men derudover har dit i mit tilfælde været bøvlet.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Meget imødekommende og venlig betjening. Har snakket med Sarina et par gange siden jeg skiftede til Vejle Brand og hun har været super flink og hyggelig hver gang.
Der bliver blandt andet sørget for at man ikke er dobbeltforsikret igennem flere aftaler og man får ikke noget man ikke har brug for.
Varm anbefaling herfra, så tøv ikke med at kontakte dem.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Sjov, hyggelig og faglighed i top👌 Forsikringrådgivning helt i top med Sarina! Fedt med plads til grin og sjove kommentarer😀 Har vist aldrig fået så god kunderådgivning før - tak for det🤩

Antwoord van Vejle Brand g/s
Vi havde en rigtig god samtale med go forsikring han var rigtig god til at forklare og lytte til hvad vi har brug for og forklarer det på en god måde så vi kunne forstå det og en rigtig god pris.

Antwoord van Vejle Brand g/s
God dialog med Sarina, som hurtigt kunne sende mig et tilbud som jeg manglede. Sjov og hyggelig samtale med Sarina mens tilbuddet blev udarbejdet. Hilsen den trofaste kunde på sit 8. År hos Vejle Brand

Antwoord van Vejle Brand g/s
En smilende/grinede Sarina (igennem telefonen) guide mig meget professionelt, og kunne komme med et godt tilbud på mine forsikringer. Som jeg har accepteret

Antwoord van Vejle Brand g/s
Har lige snakket med Sarina Jensen ved Vejle Brand. En super god oplevelse med smil og grin. Hun forklarede så godt om forsikringer så man fik en rigtig forståelse i forhold til hvad jeg har oplevet ved andre, så nu skifter jeg over til Vejle Brand. Vil helt klar anbefale dem til andre. PS mine børn rykker også der over efter denne oplevelse med Sarina 😊

Antwoord van Vejle Brand g/s
Et forsikringsselskab jeg har tillid til. Efter en skade fik jeg en rigtig fin behandling af dem hvor alt forløb som det skulle.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Er du/I på udkig efter et forsikringsselskab, hvor de gode gamle værdier er et vilkår, så tag fat i Thomas Sode.
Thomas er et virkelig behageligt menneske, som gi´r en super rådgivning og tager dig/jer igennem hele processen, når han personligt møder op hjemme hos dig/jer.
Dermed får I lige præcis det I ønsker og ovenikøbet med en super dækning til en skarp pris.
Så de bedste anbefalinger herfra 🙏

Antwoord van Vejle Brand g/s
Efter bilkøb skulle vi selvfølgelig have en forsikring til den. Derfor tog vi kontakt til Vejle Brand, da vi i forvejen havde dem til vores gamle bil, hus, indbo og ulykke. Medarbejderen Sarina lavede en meget fordelagtig pris til os med gode dækninger. Derudover var hun også sød at kigge vores andre forsikringer igennem, så vi fortsat havde dækning til hvad vi skulle bruge. Meget god behandling og et godt grin med på vejen.
I over 6 år har der ikke været nogle problemer med at få dækket ødelagte genstande eller andet.
Derudover er vi glade for at støtte lokalt og det er nemt, hvis vi skal ned på kontoret, da det ligger lige nede i bymidten i Vejle.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Super hurtige medarbejdere til at løse problem.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Som ny kunde i Go forsikring fik vi en professionel og perfekt gennemgang af vores nye forsikringer
Dejligt at mødet var i vores hjem!
Kjeld Pedersen

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg har fået hjælp af Sarina og jeg må sige hun er ik som alle andre hun gør det til en oplevelse og få hjælp til forsikring og hun gør det super godt jeg har aldrig følt mig mere sikker ogs bare at hun tager sin tid til og hjælpe og så vælger og vil ringe tilbage senere når hun har fundet ud af det bedste for mig.. og så hendes humør når man ringer ind og skal have hjælp waow hun får en til at føle man har kendt hinanden i lang tid og det gør bare oplevelsen helt igennem fantastisk jeg siger ihverfald mange tak!!