Har haft skjult rørskade i August mdr. Mikkel har ført os gennem hele processen til stor tilfredshed for os alle. ingen diskussioner om noget som helst men stor hjælpsomhed fra denne unge mand Be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej Vi havde besøg af Thomas.S fra Vejle Brand i fredags… det var en hel fornøjelse at kunne sidde overfor Thomas få en snak ansigt ansigt vide du altid har en fast forsikrings mand/kvinde som er de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde vejle brand ude for knap 1 år siden og tilbyde forsikringer. De gav en tilsvarende og nogle gange bedre dækning end vi havde, og var til at snakke med på prisen vi fik ved en konkurrent... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde lige flyttet forsikringsselskab ( Alka - Forsia - så ringede Sarina Karina Jensen fra Vejle Brand. Det var en unik kundeoplevelse jeg oplevede ved min snak med Sarina - hun var ikke bare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?
Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionærer – vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab – og drives og ejes derfor af kunderne.
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsområde er afgrænset til det østjyske og vestfynske område – og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.
Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.
Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT – MIT – VORES
Gormsgade 2, 7100, Vejle, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God og hurtig service, med massere af energi

Antwoord van Vejle Brand g/s
god og hurtig retfærdig skadebehandling, tak for det
hilsen Peer :-)

Antwoord van Vejle Brand g/s
Hurtig ekspedition og god dialog med den pågældende medarbejder.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Har i dag haft en assurandør fra Vejle Brand på besøg. Det var en behagelig oplevelse. Venlig og tillidsfuld.
Vi har takket ja til tilbuddet han gav.
Vi kan hermed spare en ret stor sum penge årligt.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Håbløse at kommunikere med ved en skade. Jeg beder om dialog men kunne kun få envejskommunikation via e-mails. Og måtte lave div. opfølgninger for at få svar. Kan ikke få svar fra skadesmedarbejder. Kan ikke få svar fra sælger. Har så forsøg med salgschef som heller ikke vente tilbage. Det lykkedes så at fange salgschefen på mobilen og han lovede en tilbagemelding. Det er nu. 2 måneder siden men han er fortsat ikke vendt tilbage ?? Man har jo ikke meget energi efter en voldsom hjernerystelse, men ingen hjælp i processen. Du skal selv sørge for al opfølgning trods din mentale tilstand. Vejle Brand er ligeglade, grænsende til det kyniske.
Deres ihærdighed og support ved nytegning af forsikring er til gengæld fortrinlig.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Super hurtigt og nemt at komme igennem til en rådgiver, og personalet er super søde og rare at snakke med og super hjælpsomme. I det her tilfælde snakkede jeg med Sarina Kianna Jensen, Tusind tak for den gode service

Antwoord van Vejle Brand g/s
Rigtig god vejledning og forklaringen er perfekt, har snakket med Emil som har hjulpet mig med to bilforsikringer til de skarpeste priser. Rigtigt godt selvskab, kan varmt anbefales.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Vi har haft vejle brand i over 10 år og det er danmarks bedste forsikringsselskab. De tager tlf indenfor få minutter og hjælper altid, og er samtidig også de bedste indenfor priser.

Venlig og imødekommende
Vi har lige flyttet vores forsikringer til Vejle Brand og har 2 x haft besøg af Annette Vesterskov, som har givet os en rigtig god gennemgang og beskrivelse af vores forsikringer. Dejlig at se og møde en fagligt dygtig person og ikke bare skulle klikke på en hjemmeside uden at være sikker på hvad man får for sine penge.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Havde ikke haft en assurandør hjemme hos os privat i en periode og trængte til en del justeringer. I løbet af 2 dage var mødet afholdt, superprofessionelt og med kundebrillen på. Ingen sælger tricks og ærlig snak fra Thomas Vig Sode-Larsen.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Hurtig og effektive sagsbehandling - tak for hjælpen Hasib Nasrat :-)

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg snakkede med Vejle brand forsikring, som var meget venlig, hjælpsom og der var god kundeservice. Så jeg har haft en god oplevelse med at snakke med dem.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg har haft en super god oplevelse med Sarina fra Vejle Brand.
Hun yder en super god service med humøret i top! Man bliver taget rigtig fint imod under opkald, og hun guider dig igennem det hele.
Jeg kan helt klar anbefale at tage en snak med Sarina, og blive en del af Vejle Brand 😊
Mvh Safet Demiraj

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg har haft en rigtig god samtale med Sarina, som var meget imødekommende og havde massere af tid til at snakke om mine behov og forsikringer.
Stor ros til Sarina for ikke at have travlt, men blot sprede godt humør og vejlede om forsikringer. Ikke bange for at svare på spørgsmål og er meget ærlig.
Jeg er ung og har generelt haft svært ved at finde en billig bilforsikring på trods af at jeg har haft bil i 5 år uden skader. Men ikke længere! Hos Vejle Brand får man en rigtig god pris og virkelig god kundeservice! Fedt at man kan få fat på et rigtigt menneske og ikke bare skal snakke med en robot.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Sarina fra Vejlebrand Forsikring er en fornøjelse at arbejde sammen med! Hun er sød, sjov og har en fantastisk humor, som gør forsikringsverdenen meget mere tilgængelig. Hendes professionalisme kombineret med en afslappet stemning gør, at man føler sig godt taget hånd om. Jeg kan varmt anbefale hende!

Antwoord van Vejle Brand g/s
Den sjoveste forsikringssamtale jeg nogensinde har haft😂😀 Sarina fra Vejle Brand forstår at sælge varen på den gode måde uden at trække noget ned over hovedet på en! Hun har god humor og møder folk i øjenhøjde og snakker rent ud af posen! derudover ved hun hvad hun snakker om! Vi fik gennemgået og opdateret alle nuværende forsikringer! Varmeste anbefaling herfra👍

Antwoord van Vejle Brand g/s
Jeg havde bare en rigtig fin samtale, ja 2, med Sarina, som er kunde rådgiver i Vejle Brand. En helt nede på jorden samtale fyldt med humor. Men hun var også dygtig til at imødekomme vores behov og viste super interesse for at gøre det så billigt som muligt. Overholdt aftale med at ringe tilbage til os . Kan godt anbefale Vejle Brand ...