VervangJeLamp.nl Reviews

4,7

Donderdagavond blijkt mijn beamerlamp kapot te zijn. Op internet zoeken en helaas geen webwinkel die vanaf de avond levert en helaas alle webwinkels voor deze lampen leveren via UPS en die bezorgt... Toon meer

Ik heb geheel ten onrechte 'n matige beoordeling naar Vervanjelamp gestuurd. Deze was bedoelt voor 'n andere lampen leverancier. Excuses hiervoor. De afhandeling van mijn bestelling bij Vervangjelamp... Toon meer

Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer. Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen. Vervolgens de dag erna verrast door mijn... Toon meer

Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk an... Toon meer

1. Lampenwinkel

Over VervangJeLamp.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Onze specialisatie is uw beamerlamp! VervangJeLamp staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en zeer goede prijzen.

Wij verkopen Originele beamerlampen in neutrale verpakking als ook generieke ofwel merkloze beamer lampen.
Extra betalen voor een merk op een doos? Daar geloven wij niet meer in, wel in onze 4 maanden geen gezeur garantie!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na ruim een week heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! - verkeerd adres opgegeven

Op dit moment onvoldoende.

Reactie VervangJeLamp:

Beste heer,

Uw verhaal is niet juist. Het door u opgegeven verzendadres, dit kunt u ook terug zien op de orderbevestiging en op de faktuur is xxx. Maar wij willen graag dat u uw bestelling alsnog ontvangt. Wat kunnen we afspreken? Kunt u komende week de zending in ontvangst nemen op nr. 52 ?

Reactie klant:

Geachte heer,

Ik neem aan dat uw informatie de juiste is. Ik kan dit pas bevestigen op maandag as. Als dit het geval is, biedt ik u mijn excuses aan voor mijn onjuiste reactie.

5 mei 2013

Beste L. Breugelmans,

U heeft uw bestelling op 26 april geplaatst en wij hebben deze op dezelfde dag naar u verstuurd! Er is ook een verzendbevestiging naar u gegaan via e-mail maar wellicht heeft u die niet gezien? Ik heb u een e-mail gestuurd om dit op te lossen. Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Dennis - Vervang Je Lamp.nl
info@vervangjelamp.nl

CORRECT EN GOED VAN PRIJS

op internet verschillende sites overlopen , hier was het het goedkoopst ,
besteld , perfecte afhandeling , dag nadien thuis , lamp vervangen , werkt perfect

echt een aanrader

16 april 2013

Wacht nog op aflevering :-(

Wacht nog steeds op aflevering, geen bericht ontvangen na eerste bevestiging.

11 april 2013

Beste G.A.Breteler,

Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u een HITACHI CP-X1250 filter heeft besteld en deze kennen inderdaad een levertijd van een week (dit staat ook vermeld op onze website). U heeft uw bestelling geplaatst op de 4e en wij hebben uw bestelling gisteren verstuurd op de 11e. Ik zie alleen wel dat wij de verzendbevestiging niet hebben verstuurd, dus is uiteraard onze fout waarvoor excuus. Ik verwacht dat het filter vandaag via de gewone post bij u aan zal worden geboden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben stuurt u ons dan even een e-mail.

Dennis - Vervang Je Lamp.nl
info@vervangjelamp.nl

Goed geholpen

Goed geholpen met het zoeken naar de juiste lamp en in een dag al binnen.

3 april 2013

Na dat het er donker uitzag hadden we uiteindelijk toch weer licht :-)

Ik vind het jammer dat het fout is gegaan bij de verzending.. Na wat speurwerk gedaan te hebben met hulp van u firma, dat zeker kwamen wij er achter dat de DHL medewerker twee keer het pakket had aangeboden .. Geen briefje achter heeft gelaten.. Maar door zelf alert te zijn geweest .. Konden we het pakketje dan in ieder geval zelf ophalen in Hengelo indien we niet alert waren hadden we geen fatsoenlijk beeld gehad met de eerste formule 1 uitzending.. Een tip voor DHL ... Niet om 9 uur smorgens bij een zalencentrum een pakketje aanbieden ... Deze mensen werken tot in de nacht.. Gr. Richard Quick..

20 maart 2013

Geen Melding dat de lamp er niet was

De lamp besteld en een order bevestiging gekregen , maar nergens een vermelding wanneer de lamp verstuurd zou worden. Na een mail van mij drie dagen later , Wel direct een antwoord gekregen om te zeggen dat de lamp misschien die dag bij hen zou aankomen. Jammer dat dit niet direct vermeld word . Dus het logo vandaag besteld voor 15:00 = vandaag verstuurd. Klop dus niet helemaal.

19 maart 2013

Beste Dhr. Snel,

Uw reactie is niet helemaal op zijn plaats, de lamp die u heeft besteld had een levertijd van 2 tot 4 (werk)dagen en dit werd ook duidelijk vermeld bij het artikel. Het logo wat u noemt klopt maar er staat een ster achter, na klikken kunt u daar ook lezen: "Op werkdagen voor 15:00 besteld en betaald is vandaag verstuurd (mits de bestelde lamp in voorraad is)". De tekst geldt dus ook alleen voor lampen die standaard op voorraad zijn.

Uw bestelling wordt overigens vandaag verstuurd, deze is gisteren binnen gekomen maar helaas net te laat om te versturen. Excuus voor de vertraging, u kunt in de loop van vandaag de verzend bevestiging verwachten.

Wij hebben onze lampenleverancier gevonden!

+ Duidelijke website
+ Vlotte betaling vanuit België
+ Supersnelle levering (dezelfde dag verscheept + dag erna geleverd)
+ Goede service en opvolging
+ Prijs / kwaliteit de scherpste (we hebben het onderzocht)

- Even onduidelijkheid met DHL waar het pakketje zich bevond, snel opgelost.

Conclucsie: Kwaliteit aan een scherpe prijs, wij hebben onze lampenleverancier gevonden.

topservice

De beamerlamp is snel gevonden en besteld op de site. Binnen enkele dagen de lamp ook echt geleverd. Toen de lamp niet bleek te werken, kreeg ik via email uitgebreide uitleg met mogelijkheden. Toen de lamp echt stuk bleek, kon ik deze direct terugsturen en ontving ik kosteloos een nieuwe!

14 maart 2013

Prima kwaliteit en goede service!

Het is allemaal goed georganiseerd. Ik had de verkeerde lamp besteld en dit was allemaal geen probleem. Zonder moeite kon ik hem weer terug sturen en stuurde jullie mij de juiste lamp. Dit was erg fijn. En snel! :)

Goed en snel

Bij Vervangjelamp kan je tegen een goede prijs en snel nieuwe beamerlampen in huis hebben. Dinsadg voor drie uur besteld en betaald was woensdag in huis. Klasse

5 maart 2013