Donderdagavond blijkt mijn beamerlamp kapot te zijn. Op internet zoeken en helaas geen webwinkel die vanaf de avond levert en helaas alle webwinkels voor deze lampen leveren via UPS en die bezorgt... Toon meer
Ik heb geheel ten onrechte 'n matige beoordeling naar Vervanjelamp gestuurd. Deze was bedoelt voor 'n andere lampen leverancier. Excuses hiervoor. De afhandeling van mijn bestelling bij Vervangjelamp... Toon meer
Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer. Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen. Vervolgens de dag erna verrast door mijn... Toon meer
Over VervangJeLamp.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Onze specialisatie is uw beamerlamp! VervangJeLamp staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en zeer goede prijzen.
Wij verkopen Originele beamerlampen in neutrale verpakking als ook generieke ofwel merkloze beamer lampen.Extra betalen voor een merk op een doos? Daar geloven wij niet meer in, wel in onze 4 maanden geen gezeur garantie!
Zuidergracht 21-18, 3763 LS, Soest
- 030 656 9602
- info@vervangjelamp.nl
- www.vervangjelamp.nl
Prima!!
's Middags bestellen en de volgende dag al in huis. Goeie prijs en goede feedback wat betreft de status van de bestelling. Volgende keer weer
Snelle service met een goede prijs en erg klant vriendelijk
Gewoon goed, zoals het moet. Voor de 3e keer iets besteld en ook deze keer weer top.
Snel en goed
Ik zocht een goedkope lamp voor mijn beamer en op de site leken ze deze te hebben. Ik heb toch even gebeld om te kijken of de lamp wel echt geschikt was. Ze namen goed de tijd om mijn vraag te beantwoorden. Na het soepele bestelproces was de lamp 2 dagen later al binnen.
Het enige kleine minpuntje wat ik had, is dat ik de vraag ook op de site had gesteld en daar kwam geen antwoord op.
Snelle levering van goede onderdelen!
Na de juiste lamp voor onze beamer snel te hebben gevonden, de lamp meteen besteld en al de volgende dag in huis! Super snelle en betrouwbare levering.
Lamp vervangen in slechts luttele momenten
De lamp geeft een scherp en helder beeld en de montage ging ook
makkelijker dan we vooraf hadden ingeschat. Zelf zonder handleiding was dit goed te doen.
Goede info, snelle en correcte levering
De site gaf drie opties voor mijn beamer lamp. Voor elke optie was duidelijk aangegeven wat ik mocht verwachten. Op zondagavond besteld, dinsdag ochtend geleverd. Perfect product aan een goede prijs.
snel, efficient. en duidelijke info per telefoon!
correct
snel
efficient
goede opvolging.
Snel, vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.
Ik heb na diverse vragen snel een duidelijk antwoord gekregen en heb daarom besloten om hier ook mijn lamp te kopen. Deze kwam na bestellen zeer snel in mijn bezit en deze was zeer goed ingepakt. Zeer fijne ervaring met vervangjelamp.nl
prima service en snelle levering!
Snel geleverd en prima aangekomen.
Zeer goed gehandeld!
Zeer snelle levering en de lamp is van goede kwaliteit.
Goedkoop, snel
Bestellen bij vervangjelamp.nl is echt een plezier. Goede prijzen, vlotte afhandeling, veel in voorraad! Super!
Snelle service en betaalbare prijs
Onze zoektocht naar een nieuwe beamerlamp voor onze 7jaar oude beamer bracht ons op de site van vervangjelamp.nl. Wat bleek: de prijzen waren aanzienlijk lager dan die op andere sites, en dat zelfs voor originele onderdelen (wat op andere sites niet zo was). Wij hebben de lamp 's avonds besteld en die werd de volgende dag in huis. Snelle levering voor de meest betaalbare prijs! Wij blijven klant!
Prima service en toch een zeer scherpe prijs.
Aan te bevelen.
Vlotte en duidelijke levering
Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk antwoord ontvangen, maar voor een eerste keer bestellen toch jammer.
Wellicht binnenkort een herkansing.
Perfecte, snelle service
In mijn bestelling zat een tikfout die attent werd opgemerkt. Dat voorkwam de leverng van een fout lamptype. Persoonlijke behandeling, snelle en goede levering in prima verpakking. Aanrader!
Vlotte bestelling beamerlamp
Bestelling geplaatst, snel bericht terug, veilig betalen en goede levering!
Prima dacht ik zo
Levering goed, lamp snel kapot, geen garantie
Al twee keer een lamp gekocht. Eerste lamp na 400 uur kapot (normaal 2000 uur of meer). Geen garantie , weinig coulance (alleen verzenden gratis). Bestellen en leveren goed.

Antwoord van VervangJeLamp.nl
Strakke, solide, snelle en degelijke verzorging van de bestelling.
Het was mijn kennismakings bestelling. Ze waren de goedkoopste. Bovendien had ik de indruk dat het een solide website is waar je goed geholpen wordt. En dat bleek ook zo te zijn. Mijn complimenten voor de verzorging. Over enige tijd kan ik ook beoordelen of de bestelde lamp ook inderdaad van die kwaliteit is die er van mag verwachten.
prima afgehandeld voor een redelijke prijs.
Goedkoop en komt afspraken na
Goedkoop, snel geleverd, goede lamp en service telefonisch was erg goed. Duurzaamheid kan ik niets over zeggen maar lijkt goed
Top!