Vestjylland Forsikring Reviews

5.411
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I skaber en trykhed hver gang jeg har haft kontakt med jer, og der har aldring være problemer når der har være en skade. og så har i endda nedsat præmierne ned på autocamperen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget ubehagelig kunderådgiver. Ville slet ikke svare på hverken priser eller andet. Kun fortælle om hvor dyrt det ville blive hvis ikke man flyttede alle sin forsikringer over til dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Over Vestjylland Forsikring

Geschreven door het bedrijf

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.411)

696 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Jette,
Det glæder os at høre, at du oplever, at du altid får god hjælp og vejledning, når du er i kontakt med os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsikringsselvskab til nul stjerner

Et forsikringsselvskab der ikke vil i tale eller være behjælpelig efter skaden er sket - nul stjerner herfra

2 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Mike,

Vi er kede af at læse, at I ikke har været tilfredse med den beslutning der er truffet i jeres sag.

Af hensyn til datasikkerhed kan vi desværre ikke gå ind i jeres konkrete sag her på Trustpilot, men I er naturligvis meget velkommen til at kontakte
afdelingsleder for tingskade, Jesper Hebsgaard Pedersen, på telefon 96 94 93 34.

God service og tillid

God service. Kan sikkert finde det billigere et andet sted, men har det med mit forsikringsselskab som med min tandlæge, tillid og service er alt afgørende. Så kommer prisen i anden række.

23 juni 2026

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os at høre, at du oplever god service hos Vestjylland Forsikring. Vi ved, at et godt samarbejde bygger på ordentlig rådgivning og en god oplevelse – og vi er glade for, at det er det, du forbinder med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været kunde hos Vestjylland…

Vi har været kunde hos Vestjylland Forsikring i mange år og har altid fået en helt fantastisk behandling, de gange vi har haft brug for deres hjælp.De er altid imødekommende, professionelle og hjælpsomme. Er man berettiget til erstatning, bliver sagen behandlet hurtigt, og pengene udbetales uden unødig ventetid. Vi har gennem årene anbefalet Vestjylland Forsikring til venner, familie og kolleger, og flere er efterfølgende vendt tilbage for at takke os for anbefalingen. De har haft samme gode oplevelse, som vi selv har. Vi har kun rosende ord at sige om Vestjylland Forsikring – efter vores erfaring er det Danmarks bedste forsikringsselskab.

2 juni 2026

Hej Litta,
Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du gennem mange år har oplevet en imødekommende, professionel og hjælpsom behandling, når du har haft brug for os. Det er også dejligt at høre, at du oplever en hurtig sagsbehandling og udbetaling, når du er berettiget til erstatning.

At du gennem årene har anbefalet os til venner, familie og kolleger – og at de har haft samme gode oplevelse – er noget af det fineste, vi kan opleve. Tak for de meget rosende ord og for den tillid, du viser os. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælp ved 2 store ulykker.

To gange haft brug for stor hjælp, den har jeg fået til fulde, altid venlig, hjælpsom og dygtig personale, man bliver virkelig taget hånd om sagen, hver gang.

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever vores medarbejdere som venlige, hjælpsomme og dygtige, og at du føler dig godt taget hånd om fra start til slut. Det er netop sådan, vi ønsker, at det skal være. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man får altid en veltalende person når…

Man får altid en veltalende person når man ringer, og så er det en jyde, og ikke en københavner der er ved at vride tungen af sig selv, så super godt tilfreds. Mvh. Niels Lind👍

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever en god og personlig betjening, når du ringer til os. Vi lægger stor vægt på, at du bliver mødt af mennesker, der tager sig tid til en god dialog – og vi er glade for, at det er din oplevelse. 👍

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid gode oplevelser ved kontakt

Altid gode oplevelser ved kontakt. Dog når man får fakturaen irriterer det mig at man nu er begyndt med gebyrer, 3 forskellige. Selv fakturagebyr, selv om jeg selv skal printe ud.

Hej Evan,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har gode oplevelser, når du er i kontakt med os.

Vi forstår godt, at gebyrerne kan vække undren. Samtidig er det værd at nævne, at det lovpligtige bidrag til Garantifonden fra 2026 er halveret fra 10 kr. til 5 kr. pr. indbo-, hus- og motorkaskoforsikring. Har du for eksempel bil-, hus- og indboforsikring, sparer du altså 15 kr. om året på den konto. Samtidig har vi indført et administrationsgebyr på 10 kr. pr. opkrævning, som dækker vores reelle udgifter til håndtering og udsendelse af opkrævninger. Betaler du én gang om året, er det derfor ét årligt gebyr på 10 kr.
Hav en rigtig god dag 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid rar service og nemme at komme i…

Altid rar service og nemme at komme i kontakt med.

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever en god service, og at det er nemt at komme i kontakt med os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god aldrig problemer.

Rigtig god aldrig problemer.
Vh. Anders Strøm

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at du aldrig har haft problemer. Det er netop sådan, vi gerne vil være som forsikringsselskab. 😊

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse - uanset hvad der er behov for af hjælp!

Hej Alan,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse hos os – uanset hvad du har brug for hjælp til. Det sætter vi stor pris på. 😊

Hej Tove,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever en virkelig god service hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Nærvær og personlig betjening

Nærvær og personlig betjening

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever nærvær og personlig betjening hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder - at vi er tæt på. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale vestjyllands…

Kan kun anbefale vestjyllands forsikring, er godt dækket ind.

Hej Britt,

Tak for din anmeldelse og den varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du oplever at være godt dækket ind hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse ar samarbejde med…

Altid en fornøjelse ar samarbejde med Vestjylland Forsikring. Altid kompetente medarbejdere.

Hej Georg,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid oplever det som en fornøjelse at samarbejde med os, og at du fremhæver vores kompetente medarbejdere. Det sætter vi stor pris på. 😊

Super godt og nærved forsikringsselskab

Super godt og nærved forsikringsselskab

Hej Jens Jakob,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os at høre, at du oplever os som et godt og nærværende forsikringsselskab. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Super Service

Heldigvis har jeg ikke haft brug for hjælp/støtte med de gange det har været var super

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en super service, de gange du har haft brug for os. Sådan skal det gerne være, når behovet opstår. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danmarks bedste forsikring nem at…

Danmarks bedste forsikring nem at snakke med når man har brug for dem udbetaling efter få dage

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du oplever os som Danmarks bedste forsikring, og at du synes, vi er nemme at snakke med. Vi er også glade for, at du oplevede en hurtig udbetaling – når der opstår en skade, skal hjælpen være nem og effektiv. 😊

Altid behjælpelig

Altid behjælpelig. Rigtig god service

Hej Mourits,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever, at vi altid er behjælpelige, og at du har fået en rigtig god service. Det er netop sådan, vi gerne vil være for vores kunder. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nærhed

Nærhed. Behagelige og velinformerede assurandører samt effektiv sagsbehandling.

Hej Kjeld,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever nærhed, behagelige og velinformerede assurandører samt en effektiv sagsbehandling. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid nemt at kontakte dem og de…

Der er altid nemt at kontakte dem og de hjælpe over telefonen

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det er dejligt at høre, at du oplever, at telefonen bliver taget hurtigt, og at du får svar uden ventetid. Vi mener, at det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab. Af samme årsag mødes du aldrig af kø eller en robot på telefonen. Det glæder os derfor at høre, at det er noget, du har bidt mærke i.