I skaber en trykhed hver gang jeg har haft kontakt med jer, og der har aldring være problemer når der har være en skade. og så har i endda nedsat præmierne ned på autocamperen.
Bedrijf heeft geantwoord
I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget ubehagelig kunderådgiver. Ville slet ikke svare på hverken priser eller andet. Kun fortælle om hvor dyrt det ville blive hvis ikke man flyttede alle sin forsikringer over til dem.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Et forsikringsselvskab der ikke vil i tale eller være behjælpelig efter skaden er sket - nul stjerner herfra

Antwoord van Vestjylland Forsikring
God service. Kan sikkert finde det billigere et andet sted, men har det med mit forsikringsselskab som med min tandlæge, tillid og service er alt afgørende. Så kommer prisen i anden række.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Vi har været kunde hos Vestjylland Forsikring i mange år og har altid fået en helt fantastisk behandling, de gange vi har haft brug for deres hjælp.De er altid imødekommende, professionelle og hjælpsomme. Er man berettiget til erstatning, bliver sagen behandlet hurtigt, og pengene udbetales uden unødig ventetid. Vi har gennem årene anbefalet Vestjylland Forsikring til venner, familie og kolleger, og flere er efterfølgende vendt tilbage for at takke os for anbefalingen. De har haft samme gode oplevelse, som vi selv har. Vi har kun rosende ord at sige om Vestjylland Forsikring – efter vores erfaring er det Danmarks bedste forsikringsselskab.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
To gange haft brug for stor hjælp, den har jeg fået til fulde, altid venlig, hjælpsom og dygtig personale, man bliver virkelig taget hånd om sagen, hver gang.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Man får altid en veltalende person når man ringer, og så er det en jyde, og ikke en københavner der er ved at vride tungen af sig selv, så super godt tilfreds. Mvh. Niels Lind👍

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Altid gode oplevelser ved kontakt. Dog når man får fakturaen irriterer det mig at man nu er begyndt med gebyrer, 3 forskellige. Selv fakturagebyr, selv om jeg selv skal printe ud.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Altid rar service og nemme at komme i kontakt med.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Kan kun anbefale vestjyllands forsikring, er godt dækket ind.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Altid en fornøjelse ar samarbejde med Vestjylland Forsikring. Altid kompetente medarbejdere.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Heldigvis har jeg ikke haft brug for hjælp/støtte med de gange det har været var super

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Danmarks bedste forsikring nem at snakke med når man har brug for dem udbetaling efter få dage

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Der er altid nemt at kontakte dem og de hjælpe over telefonen