Vestjylland Forsikring Reviews

5.411
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I skaber en trykhed hver gang jeg har haft kontakt med jer, og der har aldring være problemer når der har være en skade. og så har i endda nedsat præmierne ned på autocamperen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget ubehagelig kunderådgiver. Ville slet ikke svare på hverken priser eller andet. Kun fortælle om hvor dyrt det ville blive hvis ikke man flyttede alle sin forsikringer over til dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Over Vestjylland Forsikring

Geschreven door het bedrijf

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.411)

696 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, professionel og venlig betjening

Hurtig, professionel og venlig betjening - hver gang!

Hej Leif,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever hurtig, professionel og venlig betjening – hver gang. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, når de er i kontakt med os.

Fantastisk forsikringsselskab

Har gennem mange år haft forskellige forsikringer hos Vestjyllands Forsikring - henvendelser, og dette hvad enten det bare er et spørgsmål eller en skadesanmeldelse, bliver altid besvaret / behandlet hurtigt, høfligt og professionelt.

Hej Søren,
Vi er glade for at høre, at du oplever, at dine henvendelser altid bliver håndteret hurtigt, høfligt og professionelt – uanset om det drejer sig om spørgsmål eller skadesanmeldelser. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og give en ordentlig behandling hele vejen igennem. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har vært rigtig godt tilfreds med…

Vi har vært rigtig godt tilfreds med jeres måde at håndtere vores sag i byretten og landsretten
Vi hørte ikke fra jer, I betalte bare
Mvh Jørgen og Oda

Hej Jørgen og Oda,
Tak for jeres anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at I har været tilfredse med den måde, sagen blev håndteret på. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt hjulpet gennem et forløb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk personer der tager sig tid…

Fantastisk personer der tager sig tid og hører om ens spørgsmål

Hej Dorte,
Det glæder os at høre, at du oplever medarbejdere, der tager sig tid til at lytte og besvare spørgsmål. Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og på at give vores kunder den tid, der er brug for. 😊

Hej Jakob,
Det er dejligt at høre, at du oplever os som venlige, imødekommende og hjælpsomme. Det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid levende venlige mennesker…

Der er altid levende venlige mennesker i røret nå man ringer og tak for det

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever, at der altid er venlige mennesker i røret, når du ringer til os. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, og af samme grund mødes du aldrig af en robot eller kø på telefonen. Dejligt det er noget, du har bidt mærke i.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem at ringe til

Nem at ringe til. Ingen robot og lang tidsudtræk og ventetider, bare et hjælpsom menneske. Det må I aldrig lave om på.

Hej Jens,
Det er dejligt at høre, at du sætter pris på, at du kommer direkte igennem til et menneske, når du ringer til os. Vi mener, at det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab, og derfor mødes du hverken af en robot eller lange ventetider. 😊

Hurtig hjælp via sos

Hurtig hjælp via sos

Hej Leif,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du har fået hurtig hjælp via vores samarbejde med SOS. Når behovet opstår, er det vigtigt, at hjælpen er nem at få fat på, og vi er glade for, at du har haft den oplevelse.

Forsikringsselskab i øjenhøjde

Professionel og venlig betjening ved telefonisk kontakt

Hej Jon,
Det er dejligt at høre, at du oplevede en professionel og venlig betjening ved telefonisk kontakt. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og give en god og forståelig rådgivning. 😊

Er der altid når man har brug for det

Er der altid når man har brug for det

Hej Anne-Grethe,
Det glæder os at høre, at du oplever, at vi er der, når du har brug for det. Det er netop den tryghed og tilgængelighed, vi gerne vil give vores kunder. 😊

god pris

god pris. fin service

Hej Per,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever både en god pris og service. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

God og hjælpsomhed ifm

God og hjælpsomhed ifm. med skader

Hej Inger,
Det glæder os at høre, at du har oplevet god hjælp i forbindelse med dine skader. Når der opstår en skade, skal hjælpen være nem og effektiv, og det er vi glade for, at du har mærket. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er glad for min forsikring af flere…

Jeg er glad for min forsikring af flere grunde. Bla fordi der ikke er så lang tid fra tale til handling. Og jeg føler mig ikke kriminel for at anmelde en skade. De tror på hvordan skaden er sket og det er dejligt når man selv er et ærligt menneske.. Og så er selvrisikoen lavere eller 0 kr for langt de fleste forsikringer. Og ikke dyere end andre steder nærmere tvært imod.

Hej Birthe,
Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplever, at der er kort vej fra ord til handling, når du har brug for os. Samtidig er vi glade for, at du føler dig mødt med tillid og ordentlighed, når du anmelder en skade. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får en fair oplevelse hele vejen igennem.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God pris på div.

God pris på div. forsikringer....altid venlig og hurtig tlf. betjening, ved henvendelser om skader og andre forsikrings spørgsmål.

Hej John,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever både konkurrencedygtige priser, venlig betjening og hurtig hjælp, når du kontakter os. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og give en god oplevelse – uanset om det handler om skader eller spørgsmål til forsikringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er altid lette at få fat på

De er altid lette at få fat på.
Hurtig og professionel service.

Hej Ivan,
Det er dejligt at høre, at du oplever, at vi er lette at få fat på, og at du får hurtig og professionel service. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Hej Per,
Det er dejligt at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldte skade på bagrude i bilen

Vestjyllands forsikring tog kontakt til leverandøren og gav mig kompensation for den manglende film i bagruden.
Tak for det, så jeg er meget tilfreds.

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med forløbet, og at vi kunne hjælpe med at finde en løsning. Når der opstår noget uventet, skal det være nemt at få hjælp, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Har lige skiftet bil

Har lige skiftet bil, denne er også forsikret i Vestjylland, let og problemfri som altid hos Vestjyllands Forsikring 😊

Hej Ejvind,
Tillykke med den nye bil 😊Vi er glade for at høre, at forsikringen af den nye bil igen blev klaret let og problemfrit. Vi gør os umage for, at det skal være nemt at være kunde hos os, så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse.

Det er nemt og ingen problemer

Det er nemt og ingen problemer

Hej Claus,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det glæder os at høre, at du oplever, at det er nemt at være kunde hos os, og at alt fungerer uden problemer. Det er netop sådan, vi gerne vil gøre forsikring – enkelt og ligetil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Heldigvis kun behov for kontakt et par…

Heldigvis kun behov for kontakt et par gange, god personlig kontakt og hurtig ekspedition.

Hej Bjarne,
Tak for din anmeldelse 🙌
Det glæder os at høre, at du har oplevet en god personlig kontakt og hurtig ekspedition, de gange du har haft brug for at kontakte os. Vi lægger stor vægt på at være nemme at få fat på og hjælpe hurtigt videre.