Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Toon meer
I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft skade på bilen. Sikken en behagelig og fantastisk oplevelse, man er meget sårbar i situationen, men bliver modtaget med ro og forståelse. Ingen dumme spørsmål, kun positivt reaktion. Mvh. V... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Vestjylland Forsikring
Geschreven door het bedrijf
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.
Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.
Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.
Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.
Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.
Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.
Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.
Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.
Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.
Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Denemarken
- vestjylland@vestjylland.dk
- www.vestjylland.dk
Vraagt klanten om een review
Venlig og hjælpsom
Synes man får svar på det som man spørger om. Altid venlig personale at tale. De ringer op hvis man ønsker det

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Vi har altid fundet en løsning der har…
Vi har altid fundet en løsning der har fungeret for mig/os, og jeg føler mig altid godt behandlet, når jeg har været i kontakt med Vestjylland.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Altid fin og god betjening når der er…
Altid fin og god betjening når der er spørgsmål. Vi har haft Vestjyllands forsikring i mange år

Svingende niveau på kundeservice
Nemt at anmelde skade online og man kontaktes ret hurtigt.
Dog er kundeservice noget svingende i niveau.

Hurtigt og effektivt sagsbehandling
Hurtigt og effektivt sagsbehandling
Aktiv venlige personer

Et hjælpsomt selskab.
Har haft dem i mange år og de har altid hjulpet når der har været brug for det.

Bedste forsikringsselskab
Bedste forsikringsselskab. Kundeservice er altid hjælpsom og let at komme i kontakt med. Der bliver fulgt godt op på henvendelser og skader. Det giver en stor tryghed at vide, at der altid er hjælp at hente, når man har brug for det.

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Et forsikringsselskab du kan regne med 🤩
Kan kun sige godt om Vestjylland Forsikring, vi har haft dem i nogen år efterhånden og har aldrig været skuffet.
Hurtig respons på telefonen og eventuelle sagsbehandlingstider.
Priserne er gode, der er endnu ikke ét forsikringsselskab der har kunne hamle op med priserne vi har på indbo- og rejseforsikring, ulykkesforsikring, bilforsikring.
Så kan ikke andet sige, at der er gode anbefalinger herfra.
🤩🤩🤩🤩🤩

Antwoord van Vestjylland Forsikring
Forsikringsselskab der udviser troværdighed, god service og hjælp.
I begyndelsen af december 2025 fik vi en rørskade i vores badeværelset. Det viste sig at være ret omfattende og det blev nødvendigt at fjerne alt inventar og bryde hele gulvet op. Reparationen / genopbygningen strakte sig over julen og blev først færdig i Januar. Da vi kun har det ene badeværelse, fik vi et mobilt badeværelse stillet op ved huset i 6 uger.
Vi var jo noget utrykte ved hele denne situation, men fra Vestjylland Forsikring sagde man at de nok skulle hjælpe os igennem processen, hvilket var meget betrykkende når man står i denne situation.
Da projektet var færdig vil der selvfølgelig være en regning der skal betales. Vestjylland Forsikring betalte regningen mobilt badeværelse og reparation af ny rørføring og gulv m.v. uden at gøre indsigelser.
Jeg er meget tilfreds med projektets forløb og kan absolut anbefale Vestjylland Forsikring fordi man altid får:
Venligt, hjælpsomt og professionelt personale.
En rigtig god service
Et forsikrings selskab man stole på og som lever op til forventningerne.
Med Venlig hilsen
Sten Berntsen