VIP Internet Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Wel betalen voor diensten maar diensten ontvangen ho maar. 6 mnd problemen gehad met mijn website. Aanmeldingen komen niet aan, contactformulieren ook niet. Bellen kan niet, mailen ook... Toon meer

En WEEEEER ligt de boel eruit. Het hele weekend dus. Problemen oplossen? Nee, hoor. Telefoon opnemen? Nee, hoor. Alleen even gauw reageren op Trustpilot, daar is wel tijd voor. Wij ver... Toon meer

Ik raad niemand VIP-internet aan. De abonnementen of registraties worden automatisch verlengt (logisch), maar is het niet normaal dat je op de hoogte wordt gehouden van de einddatum van bepaalde diens... Toon meer

Als klant van Reviced automatisch bij VIP Internet terecht gekomen. Het schijnt dat je hier domeinnamen koopt met een goud randje. Of daar ga je vanuit als je de prijzen ziet. Na mijn domeinnaam ruim... Toon meer

1. Webhostingbedrijf
  2. DNS-provider

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We verzorgen de hosting van je website, e-mail en domeinregistraties.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Telefonische bereikbaarheid

Hallo,

Ik ben nog maar pas begonnen bij VIP, maar ik heb al ontdekt dat er "echte" mensen werken die snel de telefoon aannemen als je ze belt en je goed verder helpen.

In een woord uitstekend!

30 augustus 2013

geen centje pijn

ik heb nooit last van jullie gehad, alles ging vanzelf, en zelfs het opzeggen was snel en gladjes. ik heb de naam niet opgezegd omdat ik ontevreden was hoor, ik had de naam gewoon niet meer nodig. toen ik las hoe makkelijk en aardig jullie waren toen ik op wilde zeggen, had ik bijna spijt dat ik op ging zeggen. maar ja. toch maar wel. maar ik had echt geen klachten.

29 augustus 2013

Perfect

VIP Internet kan ik van harte aanbevelen. Vanwege hun persoonlijke service en snelle responsetijd.

28 augustus 2013

vip maakt waar!!!

wederom alles via vip geregeld.
net als bij de vorige keer, geen probleem.
vip doet wat ze beloven, maar ja dat wist ik al natuurlijk.
dus mocht je nog twijfelen,niet doen, gewoon regelen via vip.
groeten Rob.

27 augustus 2013

VIP is voor ons super

Ben overgestapt naar VIP en heb er geen spijt van ze helpen direct als er een probleem is!
Super!
We zijn een klein internet bedrijf met een website en zijn overgestapt en niet uit de lucht geweest!

23 augustus 2013

Prima!

Goede sitebuilder en bij problemen via de chat direct te woord gestaan. Problemen in een dag opgelost. Geen enkele klacht over VIP!

21 augustus 2013

Goed

Wat er de vorige keer in stond doet er niet toe. Deze website krijgt een 4 voor altijd klaarstaan tegenover hun klanten en nieuwkomers. Ze helpen per direct en geven informatie aan je die ze je kunnen geven. Ik ben wel goed geholpen vindt ik eigenlijk, de rest ligt aan jullie.

Eerst wou ik mijn website stoppen vanwege vreemde fouten, al snel leerde ik dat de schuld niet aan hen ligt, maar toch bereid zijn om je te komen helpen. Nu heb ik mijn website verlengt om zo zelf meer dingen te weten te kunnen komen over mijn hosting pakket die ik heb bestelt. Het is eigenlijk wel waard voor je geld, zo kun je zelf ook te weten komen over vele dingen die je normaal op een website bent waar vele dingen al klaar voor je zijn gelegd.

Eerst dacht ik al die tijd dat de schuld aan hen lag, maar door goed na te kunnen denken zijn het medewerkers die voor u als klant alles eraan doen om u te kunnen helpen. Mijn ervaring met dit website is wel goed.

9 augustus 2013
Logo VIP Internet

Antwoord van VIP Internet

Service bij VIP.nl is zoals het hoort. Snel, professioneel en effectief.

Na veel ervaring met diverse web hosting firma's, kwam ik gefrustreerd over een andere provider terecht bij vip.nl. Wat ik wilde was niet geheel standaard. Na een chat sessie, waarbij ik direkt met een medewerker sprak werd aangegeven dat wat ik wilde wel mogelijk was. Na mijn orderbevestiging via email had ik mijn inloggegevens binnen een half uur. Na installatie van mijn software gingen er nog een paar dingetjes niet goed, maar dan blijkt vip.nl pas echt op z'n best. Groot oplossend vermogen via een chat sessie, waarbij de problemen door verschillende medewerkers binnen een paar minuten waren opgelost. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond. En de website... nou die draait supersnel. Jongens van VIP.nl: bedankt!

23 juli 2013

Al jaren goede service én ondersteuning

Bij VIP internet is je hosting en domein in goede handen. Vrijwel nooit downtijd en als je zelf met een (instellings)probleem zit word je snel en altijd toereikend geholpen. Kortom, prima bedrijf en goede service

9 juli 2013

Betrouwbaar en zeer goede service.

Al een lange tijd (+ 4 jaar) klant bij VIP, zeer goede service en betrouwbare hosting provider. Snel met reageren en zijn bereid support te leveren als dat nodig is zonder hier direct extra kosten voor in rekening te brengen, ook al is het een fout van jezelf. Een zeer tevreden klant dus!

29 juni 2013

Betrouwbaar, bereikbaar, klantvriendelijk, deskundig en efficient

VIP Internet is voor onze uitgeverij een cruciale schakel in het leveren van onze online diensten. De keuze voor VIP Internet als vaste Internet Service Provider is een zeer bewuste keuze. We hebben VIP internet leren kennen als een betrouwbare partner, die altijd bereikbaar is en op een razendsnelle en uiterst klantvriendelijke wijze deskundige en effectieve service verleent. Die betrouwbaarheid, bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, deskundigheid en efficiency bewijst VIP Internet ieder dag opnieuw. Nog afgezien van de fair-pricing, is het gemak en de vanzelfsprekendheid van de service van VIP Internet een toegevoegde waarde voor de continuiteit en doorontwikkeling van onze bedrijfsvoering.

28 juni 2013