Fantastisk oplevelse! Vi har for anden gang bestilt mad, som smagte meget tilfredstillende. I år blev det deres nytårs menu - alt spillede! Maden var klar 10 min inden. Vi havde løbende en klar dialog... Toon meer
Bestilte via Just Eat 20:52, nå er klokken 22:30, ikke mottatt noe mat, kansellering og i følge Just Eat så er maten levert. Restauranten stengte 22:00 og nå er det for sent for oss å bestille m... Toon meer
The food was very delicious and they offered us a great service during our visit. Especially the owner was very service minded and met all our preferences. Our warmest recommendations. Our only sugges... Toon meer
den ringeste butter chicken jeg har fået tørt gammelt kød portionen var ikke nok til et barn og smagte stort set af intet klokkerne burde ha ringet da stedet var tomt tyveri ved højlys dag føj
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi lægger vægt på at give jer den bedste mad oplevelse indenfor indisk mad kultur.
Amagerbrogade 100, 2300, København S, Denemarken
- Info@vivah.dk
- www.vivah.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Bedste indiske mad
Helt fantastisk mad og god service! Man er altid velkommen og bliver mødt med godt humør. så laver kokkene rigtig god mad - jeg kan især sige at deres Korma og biryani er rigtig lækker.
Kan kun sige man bliver nød til at købe sin mad her :)
Jeg har sammen med mine 3 gode venner lige oplevet en dejligt måltid på Vivah på amagerbrogade. Maden var rigtig god, det eneste der var endnu bedre var den fantastiske service vi fik af den venlige tjener der var på arbejde. Han var meget udadvendt og veltalende, rigtig godt humør og fantastisk charme :)
Hilsen Sophie fra Telmore
Fantastisk Butter Chicken og sødeste personale!
En rigtig god mad oplevelse. God indisk mad og især deres butter chicken med ris. Personalet er venlige og prisen er god.
Tak for en god aften!
Bedste indiske - ever!
Jeg ELSKER Vivah, min familie elsker Vivah og alle venner og bekendte jeg har slæbt med derned elsker VIvah! Dette sted servere simpelthen det bedste indiske mad jeg nogensinde er stødt på. Restauranten er ikke særlig stor og halvdelen er et venteområde til folk som henter take-out, men der er en super hyggelig stemning og man mærker slet ikke at folk kommer og går. Der er ikke hvide due på bordene eller vin, men det gør slet ikke noget. Vi har virkelig brugt mange timer dernede og man kan længe sidde og nye sin mad. Potionerne er store og man kan uden problemer tage resten af sin mad med hjem! Personalet er super søde og efterkommer gerne ønsker hvis man f.eks ikke kan tåle nødder eller lign. Jeg vil gerne anbefale deres chicken korma eller butterchicken og så er deres garlic naan et must!
Vi glæder os til mange gode middage hos jer! :)