Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilte varer for gulvvarmesystem, er leveret som bestilt. Desværre så har informations niveauet omkring leveringen været mangelfuld. Fik ingen bekræftelse på ordre. Og efterfølgende har det vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

absolut højeste niveau af service. varen blev modtaget mindre end 48 timer efter en sen eftermiddag/aften bestilling. Jeg havde et mindre problem med min ordre (ikke vvs-fix skyld), Mickey fra vvs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen vandt Vvsfix kampen.. .. eller; der var måske en enkelt del der var dyrere end konkurrenternes pris, men samlet var Vvsfix stærkest på prisen og så ved jeg fra tidligere at ordrene bliver ekspe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Jeg fik bestilt ordren men glemte nogle pakninger. Oprindelig ordre blev annulleret og jeg kunne sende en ny så jeg ikke skulle betale 2 x fragt. Post Nord kunne ikke finde min adresse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos VVSfix finder du alle de kendte VVS-mærker og produkter. Vi har valgt at bruge samme leverandør som bruges af professionelle VVS fagfolk, på den måde er du som kunde hos VVSfix sikker på, at du kun modtager de bedste produkter. Topprioriten hos VVSfix er god service, tilfredse kunder og produkter i 1. klasse til en rigtig god pris og i mange tilfælde de billigste i Danmark.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Professional service

Professional service - også til private, billigt. Ordrer håndteres af Brdr. Dahl's systemer. Flere lagervarer end de fleste.

20 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og gode priser.

Super service og gode priser.

Har fået gode råd undervejs og da jeg kom til at købe de forkerte ting var der heller igen problemer med at få ombyttet.

Svarer hurtigt og meget hjælpsomt.

25 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I de her tider føler vi ikke at vi er…

I de her tider føler vi ikke at vi er sikre med alle de fup sider som der er og var også liiidt mistænksomme. Heldigvis blev det gjort til skamme og efter at have handlet hos jer / her 2 gange kan vi berette at alt er gået helt fint og smertefrit! Der er styr på det, tingene kom som lovet og...... Så er det billigt.
Tak for handlen, vi kommer tilbage.

6 november 2023

I er bare gode

I er bare gode
Og her er grundene:
1 Hurtigheden for levering
2 Skrev varenummeret - og I tjekkede om det passede, inden I leverede. SMUKT

8 oktober 2023

Special bestilling

Vvsfix hjalp med at bestille en reservedel fra Geberit som ikke var på hjemmesiden. Super service fra Line. Og nemt at betale med det tilsendte link. Leveringstiden passede også.

12 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte varmepumpe juli sidste år og…

Bestilte varmepumpe juli sidste år og fik udsat levering 2 gange, efter det blev det ubestemt tid på levering.
I ventetiden sætter de prisen markant op på vores bestilling trods der intet står i medsendte købs betingelser om de tager forbehold for prisstigninger.
Nu endelig hvor pumpen kan leveres sender de den uden betaling og vil have jeg skal dække returfragt, igen trods de skrev de ville stoppe leverance ved manglende betaling.
Skal siges jeg fandt en i sidste øjeblik der kunne skaffe mig varen godt 3500 kr. Billigere, så selvfølgelig vil jeg benytte mig af dette da pumpen er steget 9500 fra vores oprindelige bestilling.
Føler mig snydt og elendigt behandlet.

24 augustus 2023

Hej Morten

Markedet for varmepumper har været helt vildt det seneste år. Det tror jeg alle ved. Producenten satte pludseligt priserne op grundet krigen, hvorfor prisen derfor automatisk er nødsaget til at stige gennem hele kæden. Det er selvfølgelig en træls situation, som vi også har været meget kede af, men også en hvor du 100 % fik muligheden for at annullere ordren. Hvilket har været muligt hele vejen igennem.

At du spørger på, om vi snart leverer den, og så faktisk gør det, men du så ikke ønsker den alligevel, når den står hos dig, er der, hvor det bliver lidt ærgerligt. Du har altid været velkommen til at annullere, men når varen først er leveret og du ønsker at returnere, er der selvfølgelig nogle omkostninger forbundet med dette.

Jeg er selv ked af, at vi skulle gå skævt af hinanden med denne handel, men håber du har fået varmepumpen til den enormt gode pris og er glad for den :-)

Line, VVSFIX

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vvsfix er til at tale med

Vvsfix er til at tale med. Der var forsinkelse på leveringen af min ordre. Det fik jeg straks at vide med muligheden for at annullere ordren, hvilket jeg ikke gjorde.
Min vare blev leveret hurtigere end forventet. Alt var klart og let.
Mange tak

29 juli 2023

Hej Jørgen

Mange tak for din gode anmeldelse.

Jeg er glad for, at du har været godt tilfreds med vores service, trods lidt forsinkelse. Vi informerer altid så hurtigt, vi kan, så man som kunde ved, hvad man kan forholde sig til. Dejligt du har været glad for dette :-)

Alt som lovet

Alt som lovet - endog hurtigere levering end forventet

27 juli 2023

Hej Povl

Tak for din gode anmeldelse. Det er aldrig helt dårligt med hurtigere levering end forventet. Dejligt vi kunne bidrage hertil :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk personlig og…

En helt igennem fantastisk personlig og effektiv service. Kan varmt anbefale at købe hos VVSFix. Fik lov til at returnere selv om der var gået over 6 mdr.!

26 juli 2023

Hej Ebbe

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Dejligt at høre, at du har været glad for vores service og kommunikation. Vi vil altid gerne hjælpe alt det, vi kan! Tak for anbefalingen. Det sætter vi pris på :-)

Stophanedæksel

Stophanedækslet var godt beskrevet mht. mål via tilgængeligt datablad, så det passede perfekt.

1 juni 2023

Hej Eigil

Tak for din gode anmeldelse. Dejligt vi kunne være behjælpelig med informationer, så du fik købt det rette produkt fra start :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot zink afslutning til kæde på tagrende

Endelig fandt vi afslutning til tagrende med kæde i zink! De er så flotte til huset og passer nu til tagrenderne!
Vi skruede dem fast, da vi er enormt bange for, at de (ligesom dem i plastik) kan falde ned, hvis man rammer/ ryster med kæden! Hvis det er et af børnebørnene, så får de virkelig slået (ødelagt) deres lille hånd🫣
Men det er nemt og bare noget man selv gør!

27 mei 2023

Hej Susanne
Mange tak for din gode anmeldelse.
Dejligt at høre I har fundet en vare hos os, som I er rigtig glade for :-)

Anbefaler VVSFix

Gode priser,
Hurtig levering,
Meget fin service.

9 mei 2023

Hej Jan
Tusind tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for, at du vil anbefale os og de gode ord du sætter på det. Tak for det.
Mvh. Line, VVSFIX

Lees meer over geverifieerde reviews.