Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved køb af min bil. Jeg blev mødt af Audrius med venlighed og professionel service og følte mig tryg igennem hele processen. Handlen forløb nemt og problemfrit o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jens The Best Dejligt at få en vurdering af min snart 4 år gamle bil og en kompetent herre ved navn Jens Thomsen.🙏🏼🙏🏼 Han var 110% ærlig hele vejen igennem og får mig guide den rette vej t... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man forsøger at komme i kontakt med dem telefonisk er der enten ekstremt lang ventetid, eller også tager de slet ikke telefonen. Du får blot besked på at du ringet udenfor deres åbningstid. Åbni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos VW Amager fra start til slut. Servicen var hurtig og meget professionel hele vejen igennem, og personalet var både imødekommende og kompetente. Leveringen af min nye bil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Volkswagen-dealer

Geschreven door het bedrijf

Hos Volkswagen Amager er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Det er dig, der er i centrum og vi ringer altid tilbage, hvis du skulle kontakte os forgæves. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev taget rigtig god imod i butikken, fik rigtig god service og fik hjælp til at tage en hurtig beslutning:)
Lyn hurtigt blev bilen gjort klar og jeg fik en fantastisk over levering - jeg har kun ros at sige!

20 april 2023

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at se, at du har haft en god oplevelse hos og at du fik hjælp til lige præcis det, du havde behov for.

Tillykke med din nye bil!

Vi glæder os til at se dig igen!

Har lige købt en ID.5

Har lige købt en ID.5, fik super rådgivning og en ærlig snak om bilen, både de gode og mindre gode. Tak for det Kevin og den gode oplevelse det var at handle bil med dig.

24 april 2023

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en super oplevelse hos os os Kevin i forbindelse med købet af din ID.5.

Stort tillykke med din nye bil!

Vi står altid klar i forretningen, skulle du have spørgsmål eller andet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fredag eftermiddag havde vi aftale med…

Fredag eftermiddag havde vi aftale med sælger om at se golf Gti, bilen var 4 år gammel og havde kørt 52000 km
Bilen var så beskidt og misvilligeholdt selv om sælgeren sagde at sagt pr telefon at den var pæn
Der var revnet glas i soltag, ridser, buler huller i kabine
Ærligtalt hvad sker der, vi havde talt i telefon flere gange.
Vær dog ærlig så du/i ikke spilder vores andres tid på pjat
Aldrig mere vw Amager.
Brian Oxbøll

23 april 2023

Hej Brian,

Vi er simpelthen så ærgerlige over at læse om din oplevelse hos os!

Du skal naturligvis ikke stilles noget i udsigt, som vi ikke kan leve op til.

Du er meget velkommen til at kontakte os på feedback@volkswagen.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at finde en flot og funktionsdygtig Golf GTI til dig.

Ellers ønsker vi dig en rigtig dejlig dag!

Kompetent

Kompetent - rolig - imødekommende & venlig , sælger Kevin gjorde vores oplevelse behagelig i forbindelse med køb af brugt bil hos VW Amager

17 april 2023

Hej Jimmi,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at fortælle om jeres dejlige oplevelse hos os og Kevin - tak for det!

Stort tillykke med jeres bil - og på gensyn!

Hurtig og enkel handel

Hurtig og enkel handel

Vi handles med Kevin Motlage han er super rar og god til at forklare alt der skulle til , vi skal helt sikkert handle der igen.

27 maart 2023

Hej Lene,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at I har haft en god oplevelse hos os og Kevin!

Han er en guttermand, og vi er glade for at have ham!

På gensyn!

Køb af VW ID.5 hos VW Kastrup

For 3 uger siden fandt jeg en VW ID.5 hos VW i Kastrup via bilbasen som var nærmest ny. Kom i kontakt med Kevin og vi fik aftalt, jeg kunne komme ud og prøve den. Hvilken fantastisk bil det var at køre i. Så vi gik i gang med at forhandle en pris samt en byttepris på vores eksisterende bil. Det blev klaret meget hurtigt og i torsdags kunne jeg så aflevere vores gamle bil og køre hjem i den nye ID.5. Ved udleveringen hjalp Kevin med at forbinde telefonen til bilen og få mig registreret hos VW. Herefter gennemgik han bilen med mig og jeg følte mig meget tryg ved at køre derfra. Bilen stod fuldstændig rengjort og var ladet helt op. Jeg havde ligeledes bedt om at få den undervogsbehandlet, hvilket var på plads en uge før udleveringen og ikke en plet at se på den. Det har fra første kontakt med Kevin til udleveringen, været en rigtig god oplevelse og en fornøjelse at tale med Kevin. Der var aldrig nogen smarte bemærkninger og hele forløbet har været en meget positiv oplevelse - meget professionelt. Jeg kan helt klart anbefale VW Kastrup og spørg endelig efter Kevin - Så får du en rigtig god behandling.

/Ole

23 maart 2023

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os helt fantastisk meget at læse om din oplevelse hos os sammen med Kevin!

Det skal altid være en god og tryg oplevelse at købe en bil hos os, så vi er meget glade for at se, at vi lever op til både dine og vores egne forventninger!

Stort tillykke med din nye ID.5!

Fantastisk service

Jeg hentede for 14 dage siden min VW Polo - min første egen bil :-)
Jeg prøvekørte den lørdag og kunne allerede hente den onsdag
Alt spillede, der var god tid til at gennemgå det hele og generelt rigtig god behandling.
Tak for en god oplevelse!

15 maart 2023

Hej Johanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er simpelthen så glade og beærede over at have været med til at finde din første egen bil!

Polo er en fantastisk bil, så vi håber, at du bliver rigtig glad for den - stort tillykke med den!

Du er altid velkommen til at kigge forbi, skulle du have spørgsmål eller andre udfordringer, Johanne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en brugt Touran gennem…

Vi har købt en brugt Touran gennem Kevin Motlagh. Super god service hele vejen igennem. Bilen var flot som ny, og vi er meget tilfredse.

24 maart 2023

Hej Sabina,

Mange tak for at du giver dig tiden til at skrive denne anmeldelse.

Det glæder os utroligt meget, at I havde en god oplevelse hos os, og at Kevin gav jer en god og faglig rådgivning. Vi ønsker jer endnu engang et stort tillykke med jeres nye Touran.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen næste gang.

Mads

Fantastisk oplevelse

Jeg har leaset en bil hos VW Amager gennem Kevin Khakie Motlagh. Det har været en fantastisk oplevelse lige fra første skøn af bilen, til udarbejdelse af kontrakt. Nu er der bare den pinende ventetid og spænding op til leveringen, hvor jeg kan komme ud og nyde min nye bil.

23 maart 2023

Hej Lukas,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at se, at du har haft en super oplevelse hos os sammen med Kevin, og at I sammen har fundet en dejlig bil til dig.

Vi ser frem til at kunne levere din bil inden længe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået meget fin service

Vi har fået meget fin service, informationer og hjælp af Kevin Motlagh i forbindelse med købet af vores første ID4 elbil.
Fra vores første besøg og prøveture til køb og udlevering, er vi hver gang blevet mødt af venlighed og opmærksomhed. Vi er meget tryg med vores køb.

22 maart 2023

Hej Charlotte,

Mange tak for jeres anmeldelse!

Vi er simpelthen så glade for at læse om jeres skønne oplevelse hos os sammen med Kevin!

Det vigtigste for os er, at I føler jeg trygge, når I træffer beslutninger hos os. Derfor glæder det os at se, at jeres totaloplevelse har været en supergod en af slagsen.

Stort tillykke med jeres nye ID.4 og livet som elbilister!

Vi står altid til rådighed, skulle I have spørgsmål eller andre henvendelser.

Meget positiv oplevelse.

Jeg har fået særdeles venlig og professionel hjælp af Kevin K. Motlagh både i forbindelse med prøvetur og efterfølgende køb af ID5 🤗

21 maart 2023

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en god oplevelse hos os med Kevin!

Stort tillykke med din nye ID.5!

Hi Kevin Motlagh,

Hi Kevin Motlagh,
Vi er meget tilfredse med den venlige og professionelle service.
Tusind tak Kevin
Mvh.Katarzyna

19 maart 2023

Hej Katarzyna,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse!

Det er en fornøjelse at læse, at I har haft en god oplevelse hos Kevin!

Vi glæder os til at se jer igen.

super service

15 maart 2023

Hej Slawomir,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en god oplevelse hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

man får super service af brugtvogn…

man får super service af brugtvogn forhandlerne de gør vikrlig hvad de kan for at hjælpe har fået super service med køb af min nye bil kan kun sige tak

14 maart 2023

Hej Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er intet mindre end en fornøjelse at se, at du har haft en super oplevelse hos os!

Super service!

Super service!
Købte en brugt VW Tiguan fra 2019.
De småting der var ved bilen har vi lavet aftale om at få udbedret næste gang jeg er i nærheden.
Bilen var klar til aftalt tid, og den var tip top klargjort, da jeg overtog den.
Havde en god og ligefrem dialog med Kasper, som hjalp alle forhindringer af vejen!

3 maart 2023

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er så dejligt at se, at du har haft en skøn oplevelse hos os i forbindelse med købet af din Tiguan!

Rigtig stort tillykke med bilen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blot en lille varm anbefaling af VW…

Blot en lille varm anbefaling af VW Amager/Kevin Motlagh. Jeg købte en nyere brugt bil, og hele forløbet fra fremvisning til overdragelse har været upåklageligt. Jeg planlægger ikke at bytte den ud lige foreløbigt, men vender gerne tilbage til VW Amager når det sker.

6 maart 2023

Hej,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at se, at du har haft en supergod oplevelse hos os og Kevin!

Stort tillykke med din nye bil!

Vi glæder os til at se dig igen i fremtiden.

Guldmedalje i arrogance……

Møder op i salgsafdelingen Lørdag d.04-03-2023 kl. 11:30, går til skranken, bliver henvist til sælger, som har mere travlt med at kigge på sin mobil end betjene os,
han virker irritabel at skulle afbryde sin mobiltelefon.

Vi fortæller manden om et muligt køb af en ID5, vi har selv en ID3, manden siger han kigger på det og får vores mobilnr., egentlig i mellem linierne siger manden at vi faktisk bare kan smutte, vi bliver så forevist bilen af en ung mand som ikke er sælger.

Vi har intet hørt fra bilforhandleren,.
Overordnet set, man kigger på en bil tæt på 400.000 kr og så får man den behandling.....jeg siger bare holy s… en skod-forretning - et sted jeg ikke har lyst til at besøge igen.....
Hvis det havde været min forretning, havde manden fået et los i r….

4 maart 2023

Hej Mejdahl,

Du skal være meget velkommen til at tage fat i os, eller sende en mail til feedback@volkswagen.dk, hvis du ønsker, at vi sammen ser på sagen.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, især en stor TAK! til Kevin M. for Super service og hurtigt ekspedition.

3 maart 2023

Hej Mikael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os og fik en god og faglig service af Kevin. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Volkswagen!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

De bedste hilsner og rigtig god søndag,
Mads

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På udkig efter en ny bil

Jeg har længe været på udkig efter en ny bil og har ikke vist hvilken bil, jeg skulle købe.
Jeg har flere gange været forbi Volkswagen Amager med mange spørgsmål, hvor jeg har talt med Kasper. Han har med glæde brugt tid på at svare. Kasper har altid smilet og haft tålmodighed med mig, selvom jeg nogle gange gentog spørgsmålet igen 😃
Da bilen skal bruges som skolevogn, så startede Kasper med at anbefale mig en bil med en større motor, som de ikke havde. Han var ikke “bare” ivrig for sælge en bil. Kasper ønskede, at jeg skulle finde den rette for mig.

Den endt med at jeg købt en ny bil fra Kasper. Så dejligt at se en sælger, som er ærlig og ydre en god service.
Han sørgede for, at den nye bil var klar til brug med skolepedaler osv før, at jeg afleverede min gamle.

Super god sælger. Jeg kan stærkt anbefale Kasper og Volkswagen Amager.

15 februari 2023

Hej Diana,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at læse om din oplevelse hos os med Kasper!

Tusind tak for din tid og tillid!

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang!

Godt køb over telefonen!

Tak til Kevin K. Motlagh for en god og service minded handel af ny bil over telefonen da bor jeg i Midtjylland. Vi aftalte byttepris for min tidl bil og arrangeret at jeg kunne afhente den anden inden for kort tid. Kevin fik speedet klargøringen op med 2 dage, så det passede med at jeg kunne se den, bytte den gamle og afhente den nye på samme dag så jeg ikke skulle køre langt efter det af flere omgange og at jeg havde den klar inden jeg startede på et nyt arbejde.

22 februari 2023

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse

Det er en fornøjelse at se, at du har haft en super købsoplevelse hos os og Kevin!

Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe dig så godt i gang med dit nye arbejde på trods af adskillige broers afstand.

Tak for din tid og tillid - vi ser frem til at handle med dig igen!