Contact gezocht via de mail, goede aanbieding gehad, goederen betaald en opgehaald in Lelystad. Ging allemaal prima. Betrof een boegmotor Minn kota en aanverwanten. Aanreder.
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Toon meer
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Netjes zaak afgewerkt. Zeer goede prijs voor het product. Goed telefonisch bereikbaar. Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op h... Toon meer
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was... Toon meer
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vanaf de eerste vraag tot aan de gekochte Minn Kota Terrova zeer tevreden over de afhandeling.
Op vragen goede antwoorden, het juiste advies bij een vraag over een ander artikel en een hele mooie prijs aangeboden gekregen voor een nieuwe model.

Antwoord van watersportproducten.nl
Apart, Quote gevraagd voor Raymarine Element 7 met andere transducer...In 1e instantie antwoord: 1000 euro te duur...🤭
Sorry, foutje, 2e offerte
Toen heb ik een offerte opgestuurd van waar ik eea goedkoper kon krijgen, ( laat het ons zien, gaan we onder zitten met nog 40 euro winkeltegoed), met naam van de winkel...
Reactie was, "ga dan lekker daar naar toe" ...
Mooi voorbeeld van hoe je geen zaak moet runnen 🤣

Antwoord van watersportproducten.nl
Helemaal top zeer goede prijs goed contact gehad ivm track en trace zeker een aanrader

Antwoord van watersportproducten.nl
Top bedrijf ben zeer goed geholpen 1 tefoon en je wordt netjes te woord gestaan.
Complete livescoop lvs 34 met mooie garmin scherm aangeschaft.

Antwoord van watersportproducten.nl
Alles prima op klein detail, de montageplaat hadden ze uitgepakt en zo opgestuurd waardoor dat we de beschrijving miste want die staat aan de binnenkant van de doos.

Antwoord van watersportproducten.nl
Ik ben uiterst vriendelijk en vakkundig te woord gestaan tijdens mijn telefonisch contact. Hetgeen waar ik voor belde was helaas niet meer voorradig. Er werd mij de volgende via email een uitstekend alternatief aangeboden voor een zeer schappelijke prijs.

Antwoord van watersportproducten.nl
Producten na weken nog niet ontvangen.

Antwoord van watersportproducten.nl
Veel keuze tegen scherpe prijzen.
Niet de volgende dag thuis maar wel binnen een week. De updates per mail ontbraken dus is beetje afwachten wanneer de bestelling komt.

Antwoord van watersportproducten.nl
DEGELIJK ADVIES, JUISTE PRIJS-STELLING, KENNIS VAN ZAKEN, wel enige vertraging bij uitlevering, moest zelf nabellen. "GERNE WIEDER" !!

Antwoord van watersportproducten.nl
Prima levering, niets mis mee.
Veel betaalopties mogelijk waardoor het risico voor deklant ook kleiner wordt bij grote aankopen.

Antwoord van watersportproducten.nl
Eerst wat twijfels over de site/vestigingsadres en telefoonnummer. Maar na een telefoongesprek/mail contact kreeg ik een zeer positieve indruk, waaronder het product advies. Uit eindelijk een bestelling geplaatst en deze was binnen 2 dagen binnen, helemaal super dus!

Antwoord van watersportproducten.nl
Het was even spannend want het bedrijf straalt geen professionaliteit uit maar het is allemaal goed gekomen. Duidelijke communicatie via marktplaats gehad. Dus wat mij betreft, betrouwbaar goed bedrijf.

Antwoord van watersportproducten.nl
De prijs was heel goed. De verzending was wat trager dan verwacht (slechts een paar dagen) omdat het product rechtstreeks bij de fabrikant vandaan kwam (uit Duitsland). Gelukkig heb ik er geen haast mee. Het product voldoet prima en ik ben hier heel blij mee.

Antwoord van watersportproducten.nl
Zeer slechte communicatie en nakomen van vooraf gemaakte afspraken.
Op 24-01-2024 maxview Roam 5G 4x4 Mu-MiMo wifi systeem in de kleur wit met specifieke verlengkabel lengte's besteld.
Op 24-01-2024 wordt er een mail verstuurd met de mededeling dat de montagebeugel voor de dakantenne niet in de kleur wit niet voorradig is en aankomende vrijdag naar verwachting weer aanwezig is.(Tot dusver geen probleem)
Echter de daarop volgende 10 dagen niets meer gehoord of mail ontvangen, dus zelf maar contact opgenomen dan wordt de mededeling gedaan dat er mogelijk stakingen zijn bij grensovergang (materialen moeten uit Engeland komen) door boeren, douane personeel.
Op 26-02-2024 krijg een e-mail met de vermelding dat mijn bestelling is verzonden.
Track-en Trace wordt niet vermeld dus dan maar weer contact opgenomen om in het bezit van die code te komen.
Dan wordt mijn bestelling eindelijk geleverd, echter tijdens het controleren van de bestelling zitten er de verkeerde lengte's verlengkabel in de doos 2 x 2 mtr en 2 x 5 mtr terwijl de specifieke afspraak 4 x 1 mtr was gemaakt tijdens de aankoop.
Weer contact op genomen en werd medegedeeld dat er waarschijnlijk geen ander kabellengte's voorradig waren, ze zouden het even nagaan en daarop terugkomen tot op de dag van dit schrijven heb ik dus niets meer vernomen en heb de gevraagde verlengkabel lengte's maar bijmeen andere firma besteld.
Voor mij dus eerste en laatste bestelling bij watersportproducten.
Mvg TGM van Bergen

Antwoord van watersportproducten.nl
Ik was wat skeptisch vanwege de erg scherpe prijzen en het gebrek aan de fysieke winkel. Ook afhalen was helaas geen mogelijkheid.
Maar de communicatie vooraf bij een aantal vragen was ronduit top, uiteindelijk vanwege de verzekering op de bestelling, besteld met creditcard en de zending werd binnen enkele dagen geleverd.