Wepa Flyer Reviews 367

2,7

Gebeld voor goede uitleg tussen 2 modellen, die ik ook kreeg. Nadien bestelling geplaatst en dit werd direct verwerkt en aangemeld voor verzending. Snelle levering. Ik kan niet wachten om te gaan kit... Toon meer

WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer

Heb op vrijdagmiddag tyvekdoek besteld en 5 euro extra overgemaakt zodat ook op zaterdag bezorgd kan worden. De betaling was iets te laat binnen zodat de bestelling pas dinsdag werd geleverd.... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Promotieartikelenwinkel
  3. Recreatiecentrum
  4. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet werkende set windvaan/mast set…

Niet werkende set windvaan/mast set uiteindelijk thuis ontvangen. “Stuur maar terug op eigen kosten” geen tijd voor feedback, geen retourbetaling tot dusverre na herhaaldelijke verzoeken. Producten niet op orde, geen retourbeleid, geen klantenservice. Afgesnauwd worden omdat zij zelf geen retourbetaling doen, jammer!

1 mei 2026

Klanten contact van niks

Klanten contact van niks, luisteren niet, onbeschoft en lomp. Frankeren te weinig en laten de klant met de kosten achter terwijl er al verzendkosten betaald zijn.

22 december 2025

Voor 16:00 besteld… dat gaat even duren

Voor 16:00 besteld – Zelfde dag verzonden?

Nooit een ontvangst mail gekregen dat deze verstuurd zou worden. Na contact per mail met hen de vraag gesteld dat ik na 2 dagen nog niets gehoord had. Ze zouden ze mij informeren. Wederom niks gehoord over levering en zelf weer contact opgenomen. Daarna antwoord: “Is al wel verzonden maar helaas maken de pakketdiensten er de laatste tijd een potje van 🤨
We kijken het voor u naar en geven bericht zodra we track and trace info voor u hebben”.
Wederom niets gehoord en weer contact opgenomen.
Antwoord: “Goedemorgen, volgens Pakketdienst reeds op 9 september afgeleverd. We vragen om afleveringsbewijs met bevestiging. Zodra we dit ontvangen hebben mailen we dat door”. Met vliegersvlugge groeten,

Vliegensvlug is het sowieso niet… mega frustrerend wel!
Voorlopig wacht ik nog op mijn pakket en wacht op een oplossing… voorlopig ruim € 150 uitgegeven en nog niets ontvangen.

Voor 16:00 besteld – Zelfde dag verzonden. Wellicht is het de zelfde dag verzonden… maar het duurt wel heel erg lang voordat je iets ontvangt. Voorlopig zijn we al vijf dagen verder… En is het pakket dus ergens geleverd, maar niet bij mij. Het is geleverd op een dag dat ik een hele dag weg was… En het past echt niet door de brievenbus.😜

12 september 2025

Super service

Erg goede service, bedankt voor de hulp bij het kiezen van ene nieuwe kindervlieger!

25 februari 2025

Topservice

Topservice.
Zocht een mooie kite maar door de bomen kon ik het bos niet meer zien, enkele vliegerwebshops gebeld, nergens contact, bij Wepaflyer wel en na een fijn gesprek met goed advies een perfecte kite aangeschaft waar ik erg tevreden mee ben. Goede prijs, goed advies, snel geleverd. Helemaal tevreden.

19 december 2024

Snelle reactie, snelle levering, mooie kite

Ik las hier wat slechte reviews, maar ik heb zelf een super ervaring met Wepa Flyer. Ik vermoed ook dat vooral mensen met een slechte ervaring eerder geneigd zijn om een review te plaatsen dan bij een goede ervaring. Ik zag een aanbieding van een depower kite, een uitlopend model weliswaar en vroeg per mail of de originele bar nog te verkrijgen valt, want deze stond niet meer op de site. Binnen een uur kreeg ik een antwoord, en na zoeken in het magazijn is de bar gevonden en werd voor mij een leuke aanbieding gemaakt. Na betaling werden de kite en bar dezelfde dag verstuurd en werd het de volgende dag keurig op tijd door GLS afgeleverd. Prachtige kite en bar, netjes verpakt, zo uit de fabriek. Top ervaring!

14 januari 2025

Had er 6 prachtige vliegers gekocht.

Had er 6 prachtige vliegers gekocht.. was beetje haasten voor ze maar werd netjes geholpen… van de 6 vliegers is er 1 vlieger in een verkeerde hoes gekomen.. dus helaas de verkeerde kleur.. dus had gehoopt dat dat netje werd opgelost.. maar nee.. nieuwe vlieger betalen en de helft van de verzendkosten.. door een fout die gemaakt kan worden hoor.. zeker door de situatie maar het wordt helaas niet opgelost bij deze firma.. bestel regelmatig vliegers maar hier niet meer..

3 oktober 2023

Top website met een goede klantenservice

Al regelmatig iets besteld bij ze en altijd netjes mijn product gekregen.
Zelfs als er iets is zijn ze vriendelijk en komen ze met een goed alternatief

Heb eerlijk nog nooit een slechte ervaring gehad met wepaflyer.
Ga zo door.

29 mei 2022

Echt geweldig.

Om eerlijk te zijn heb ik zelden zo'n goede ervaring met een webwinkel gehad. Verschillende keren (!) heb ik een bestelling gedaan waarbij Wepa Flyer afhankelijk was voor levering van een derde partij. Zelfs dan blijven ze echt hun uiterste best doen om je bestelde producten te leveren. En aangezien het ook nog een niet de duurste vliegershop is, is dit zeer uitzonderlijk. Ik begrijp dat het moeilijk is om het iedereen naar de zin te maken, maar wat ik als klant bij dit bedrijf heb mogen ervaren is fenomenaal. Dus als ik eerlijk ben, is het enige cijfer wat ik dit bedrijf kan geven een dikke 10. Dank je wel Wepa's voor de meer dan geweldige service.

14 september 2021

Op eerste gezicht een goed bedrijf

Op eerste gezicht een goed bedrijf met goed advies over welke vlieger aan te schaffen. Snelle en duidelijke reacties over een nieuwe aankoop.
Maar een aantal vliegers later ging er een vlieger kapot. Dan krijg je als enigste reactie dat het druk ik wegens de vakantie periode. nu meer dan 5 weken later nog steeds geen reactie ontvangen. wat een tegenvaller.

7 september 2021

Goede vliegershop.

Van de week een kite besteld bij Wepa Flyer.

Nog nooit eerder ervaring gehad met dit bedrijf, Reviews helpen dan ook echt wel om te weten ofdat het bedrijf goed handelt. Echter waren de reviews niet altijd even goed vandaar dat ik redelijk bang was om mijn geld kwijt te raken. Dit was totaal het geval niet. Goeie service,bezorging en een top vlieger! Mijn ervaring tot het bedrijf nu is top! Alleen het bedrijf, Wat ik eerder ook al een beetje probeerde te zeggen, Zorg voor goede reviews.

6 juni 2021

Slecht bedrijf, onvriendelijke medewerker

Defecte vlieger. Volgens de medewerker lag dit aan mijn ‘stuurmanskunsten’ en niet aan het materiaal.

Vlieger al 25 jaar, dit is de 1e keer dat een stok brak bij een crash (deze crash was zelfs maar bij 2bf).

Zouden zich bij mij melden, 3 weken later nog niks gehoorde

22 mei 2021

Koop absoluut niet bij deze winkel

Koop absoluut niet bij deze winkel.
Het zijn een stel oplichters.
Ben al sinds juli 2018 bezig om mijn geld terug te krijgen!

Het is niet de eerste keer dat zij slecht met hun klanten omgaan.
Zie hun facebookpagina!

13 januari 2020

HQ powerkite gekocht verkeerde gekregen

HQ Powerkite gekocht.
Verkeerde Trainings Kite geleverd als afgesproken met verkoper. Hierdoor geen gebruik tijdens vakantie in Spanje.
Verkoper doet belofte in te gemoed komen kosten voor ongemak van verkeerde levering na 2 maanden nog niet nagekomen.

22 mei 2015

service 0,0

Ik dacht bestel iets leuks voor mezelf en koop me een trainingskite. Na deze geleverd te krijgen was er al een stukje uit de controllbar en de nederlandse beschrijving waren 6 plaatjes waar je totaal niks op kan zien. De lijnen zaten helemaal door elkaar en heel anders dan in de engelse beschrijving van de fabrikant.

Na vele malen gemaild te hebben en uiteindelijk gebeld krijg ik alleen maar te horen dat ze het druk hebben en dat ik bovenop de stapel met reclamaties beland. Serieus hoelang duurt het om even een oplossing voor iemand te zoeken... Ben nog nooit zo slecht behandeld door een webshop en bestel regelmatig iets via internet. Normaler wijze zou ik nooit een review als dit schrijven maar deze service kun je helemaal geen service noemen ze doen gewoon helemaal niks voor je en laten je helemaal niks weten.

Nu bijna 2 maanden na het eerste contact nog steeds geen oplossing van hun gekregen. Ze beantwoorden niet eens meer de e-mail.Ben nu dus mooi meer dan €100 lichter en kan de trainingskite niet eens gebruiken.

Het feit dat je krijgt te horen dat ze een enorme stapel hebben met retouren/reclamaties zegt natuurlijk ook al genoeg over de kwaliteit...

24 maart 2015