Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Toon meer
Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Toon meer
Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Toon meer
WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!
Didamseweg 152, 6902PE, Zevenaar
- +31 316 58 49 00
- info@wepaflyer.nl
- www.wepaflyer.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kan niet beter
's Morgens besteld en de volgende ochtend al ontvangen.
Het product zag er prima uit, maar of het voldoet dat moet de (cadeau- ontvanger) nog aan ons melden.
Prima voor elkaar site!
Groot assortiment. Makkelijk zoeken. Snel geleverd. Goed verpakt.
Alleen maar plussen dus.
Kleurrijk met perfecte service
Ben erg blij en tevreden over de heksenhoedjes. De bijgesloten folder brengt mij op veel ideeen en kan ik ook vrienden en bekenden laten zien. Nogmaals geweldig bedankt.
U heeft waar gemaakt wat u beloofd hebt..
Wepa Flyer is aan te raden om bij te bestellen.
Gemakkelijk,snel en vooral goedkoop.
Snel en goede service
ik heb een grote vlieger besteld op zondag en dinsdag in huis. Ik moest iets weten en belde dinsdag nog naar de zaak op en ze waren erg vriendelijk en kundig. Als ik iets moet hebben en ze hebben het dan zal ik het zeker bij hun bestellen.
Snelle levering . Prima wist direkt wat en wanneer de bezorging kwam!
Gekregen wat ik heb besteld !
Correcte service maar duidelijkheid webshop kan beter
Het was de bedoeling om windmolentjes in een welbepaalde kleur te bestellen. Via de webshop was het niet duidelijk of dit al dan niet kon. Via het vak opmerkingen heb ik gevraagd of dit mogelijk was. Voor het type dat ik bestelde ging dit niet maar de opvolging gebeurde snel en correct. Het voorgestelde alternatief was ook correct.
Wat betreft de bestelde windvliegers. De kinderen hebben er zich super mee geamuseerd tijdens de vakantie.
snel en netjes
Ik heb alleen een opmerking wat ik mis in de handleiding is een handleiding in het nederlands, jammer
Eerste ervaring...Prima
Persoonlijk, meedenken, goede site met uitstekende productvoorlichting en heel snel de bestelling in huis !!!
snel en goed
Ik heb niets aan te merken op de service van Wepa Flyer. De website is duidelijk en ik ben heel snel geholpen. Ook de zaagservice voor de stokken is goed.
makkelijk en snel.
Had alles binnen 3 dagen. Een email van "hey verstuurd " zou leuk zijn. Daarom de 4 in plaats van een 5.
goed bedrijf, zeer slechte aflevering
ruime keuze in diverse leuke vliegermodellen. De aflevering echter is drama. Zeker 5 dagen vol leugens van de pakketdienst. Bovendien is het pakketje dan ook nog open bij aflevering!! Slechte zaak dus

Antwoord van Wepa Flyer
Een bedrijf met veel service naar de klant toe
Door een ongemak .moest ik mijn bestelling terug zenden. (defect).
Telefonisch direct bereikbaar. Komend met een goede oplossing voor
de onoverkomendheid die mij ten deel viel.
Medewerkers. luisteren/overleggen en lossen het probleem op.
Dit is nauw precies wat klanten verwachten van Service Verlening naar
de klant.
Zeer tevreden over het bedrijf Wepaflyer.
Hele mooie molentjes voor mooie prijs!
Ik had een grote windmolen en nog meerdere kleine molentjes besteld.
Waren goed verpakt toegestuurd. Zelfs zo goed dat ik in eerste instantie een deel over het hoofd zag.
Ik zou in het vervolg goed weten waar ik deze artikelen bestel. Een tevreden klant.
Super snelle levering en kwalitatief goed product
Heb alles beschreven in vorige zin,ben heel tevreden en kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen
Goede snelle levering
Zeer tevreden ,snelle levering,goed verpakt,keurig
super
Harrelijk bedankt voor jullie snelle service. Na bestelling en betaling de volgende morgen al in huis. Hartelijk dank groetjes fam IJZER