Wepa Flyer Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Toon meer

Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Toon meer

Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Toon meer

WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Promotieartikelenwinkel
  3. Recreatiecentrum
  4. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

HQ powerkite gekocht verkeerde gekregen

HQ Powerkite gekocht.
Verkeerde Trainings Kite geleverd als afgesproken met verkoper. Hierdoor geen gebruik tijdens vakantie in Spanje.
Verkoper doet belofte in te gemoed komen kosten voor ongemak van verkeerde levering na 2 maanden nog niet nagekomen.

22 mei 2015

service 0,0

Ik dacht bestel iets leuks voor mezelf en koop me een trainingskite. Na deze geleverd te krijgen was er al een stukje uit de controllbar en de nederlandse beschrijving waren 6 plaatjes waar je totaal niks op kan zien. De lijnen zaten helemaal door elkaar en heel anders dan in de engelse beschrijving van de fabrikant.

Na vele malen gemaild te hebben en uiteindelijk gebeld krijg ik alleen maar te horen dat ze het druk hebben en dat ik bovenop de stapel met reclamaties beland. Serieus hoelang duurt het om even een oplossing voor iemand te zoeken... Ben nog nooit zo slecht behandeld door een webshop en bestel regelmatig iets via internet. Normaler wijze zou ik nooit een review als dit schrijven maar deze service kun je helemaal geen service noemen ze doen gewoon helemaal niks voor je en laten je helemaal niks weten.

Nu bijna 2 maanden na het eerste contact nog steeds geen oplossing van hun gekregen. Ze beantwoorden niet eens meer de e-mail.Ben nu dus mooi meer dan €100 lichter en kan de trainingskite niet eens gebruiken.

Het feit dat je krijgt te horen dat ze een enorme stapel hebben met retouren/reclamaties zegt natuurlijk ook al genoeg over de kwaliteit...

24 maart 2015

Lekker makkelijk aan de slag

We hebben vanmiddag heerlijk gevliegerd. Helaas was van 1 vlieger het doek boven gescheurd, maar de rest deed het fantastisch! We hadden net genoeg wind en volop zon, dus een heerlijke middag zonder gedoe met vliegers die niet werkten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, maar kan iets beter. Als ik het in de winkel zou zien liggen zou ik max 4 euro voor zo'n pakketje betalen. Maar uiteindelijk was het toch een uitkomst! Oja, de wasco krijtjes deden het niet echt goed op het doek, dus die zou ik niet aanraden. De vlieger zeker wel!

12 september 2014

Snel en betrouwbaar

Ik ben zeer tevreden over het telefoontje dat ik per abuis tweemaal besteld had. Order werd netje geregeld, in een dag geleverd en geld teruggestort.

11 september 2014

Uitstekende snelle levering

Bij wepa flyer bestelde ik drie kleurige windmolentjes die zoals toegezegd de volgende dag in prima verpakking, dus ongeschonden, aankwamen. Ze waren precies als in de beschrijving, en beantwoorden daarmee geheel aan mijn verwachting. Dank voor de service.

11 september 2014

Zorg voor een ander bezorgbedrijf

Ervaring met de site was prima, ervaring met het bezorgen beroerd. Doe het gewoon via de normale post ipv met een 2e rangs bezorgbedrijf

9 september 2014
Logo Wepa Flyer

Antwoord van Wepa Flyer

Beste Grrr,

Bedankt voor de review!

Goed om te lezen dat onze site goed is bevallen. Wij werken al jaar en dag zeer tevreden samen met de internationale pakketdienst van DPD, juist omdat dit over het algemeen veel sneller gaat en veelal zonder problemen verloopt. Uiteraard kan het in een specifiek geval zijn dat de ervaring wat minder is, in ieder geval onze excuses daarvoor. We wensen je natuurlijk wel veel vliegerplezier!

Het Wepa-Team

netjes bezorgd volgens afspraak

alles is geleverd volgens bestelling en bijbestelling zat er ook keurig bij , nu nog gaan vliegeren en kijken wat daar het resultaat van is.

5 september 2014

Uitstekend

Duidelijke site, snelle behandeling van mijn bestelling, 2 dagen na de bestelling was mijn pakket al thuis.
Wat ik bijzonders waardeer is dat er wordt aangeboden de lange koolstof buizen op maat te zagen. Heel handig.
Al in al, een uitstekend bedrijf.
De koolstof buizen zijn ook van uitsekende kwaliteit, trouwens. ☺

5 september 2014

nog niet uitgepakt

Wel mooi op tijd binnen in goede staat. Maar helaas nog te weinig wind om te vliegeren.

3 september 2014
Logo Wepa Flyer

Antwoord van Wepa Flyer

Beste M. Warnaar,

Bedankt voor de beoordeling. Gelukkig is onze service goed bevallen. Op de wind kunnen wij helaas nog geen invloed uitoefenen! :(

Het Wepa-Team

Helemaal van de grond.

Bestellen en betalen zonder problemen, prima snelle levering, product komt perfect overeen met beschrijving op de site. Ik zweef in de zevende hemel op wolken van gelukzaligheid!

1 september 2014

Prima advies via mail, snelle levering.

Ik heb alleen wat klein materiaal besteld, fiberglas staven en einddopjes. Desondanks prima geholpen na wat vragen via de mail, keurig geleverd,prima prijs.
Ik zal Wepa Flyer zeker verder aanbevelen.

27 augustus 2014

prima snelle service

Zelfs een kleine bestelling wordt prima en snel geleverd. Bestelling eerder binnen dan verzendbevestiging!

27 augustus 2014