Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Toon meer
Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Toon meer
Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Toon meer
WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!
Didamseweg 152, 6902PE, Zevenaar
- +31 316 58 49 00
- info@wepaflyer.nl
- www.wepaflyer.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering naar belgie
Snelle levering naar belgie. Terug kunnen vliegeren na jaren.. Top!!!!
HQ powerkite gekocht verkeerde gekregen
HQ Powerkite gekocht.
Verkeerde Trainings Kite geleverd als afgesproken met verkoper. Hierdoor geen gebruik tijdens vakantie in Spanje.
Verkoper doet belofte in te gemoed komen kosten voor ongemak van verkeerde levering na 2 maanden nog niet nagekomen.
Besteld en netjes bezorgd
Gewoon besteld en netjes bezorgd, zoals het hoort , ook goeie contact gehad en uitleg over verschillende soorten kites , perfect
service 0,0
Ik dacht bestel iets leuks voor mezelf en koop me een trainingskite. Na deze geleverd te krijgen was er al een stukje uit de controllbar en de nederlandse beschrijving waren 6 plaatjes waar je totaal niks op kan zien. De lijnen zaten helemaal door elkaar en heel anders dan in de engelse beschrijving van de fabrikant.
Na vele malen gemaild te hebben en uiteindelijk gebeld krijg ik alleen maar te horen dat ze het druk hebben en dat ik bovenop de stapel met reclamaties beland. Serieus hoelang duurt het om even een oplossing voor iemand te zoeken... Ben nog nooit zo slecht behandeld door een webshop en bestel regelmatig iets via internet. Normaler wijze zou ik nooit een review als dit schrijven maar deze service kun je helemaal geen service noemen ze doen gewoon helemaal niks voor je en laten je helemaal niks weten.
Nu bijna 2 maanden na het eerste contact nog steeds geen oplossing van hun gekregen. Ze beantwoorden niet eens meer de e-mail.Ben nu dus mooi meer dan €100 lichter en kan de trainingskite niet eens gebruiken.
Het feit dat je krijgt te horen dat ze een enorme stapel hebben met retouren/reclamaties zegt natuurlijk ook al genoeg over de kwaliteit...
Lekker makkelijk aan de slag
We hebben vanmiddag heerlijk gevliegerd. Helaas was van 1 vlieger het doek boven gescheurd, maar de rest deed het fantastisch! We hadden net genoeg wind en volop zon, dus een heerlijke middag zonder gedoe met vliegers die niet werkten. Prijs/kwaliteit verhouding is goed, maar kan iets beter. Als ik het in de winkel zou zien liggen zou ik max 4 euro voor zo'n pakketje betalen. Maar uiteindelijk was het toch een uitkomst! Oja, de wasco krijtjes deden het niet echt goed op het doek, dus die zou ik niet aanraden. De vlieger zeker wel!
Snel en betrouwbaar
Ik ben zeer tevreden over het telefoontje dat ik per abuis tweemaal besteld had. Order werd netje geregeld, in een dag geleverd en geld teruggestort.
Uitstekende snelle levering
Bij wepa flyer bestelde ik drie kleurige windmolentjes die zoals toegezegd de volgende dag in prima verpakking, dus ongeschonden, aankwamen. Ze waren precies als in de beschrijving, en beantwoorden daarmee geheel aan mijn verwachting. Dank voor de service.
Zorg voor een ander bezorgbedrijf
Ervaring met de site was prima, ervaring met het bezorgen beroerd. Doe het gewoon via de normale post ipv met een 2e rangs bezorgbedrijf

Antwoord van Wepa Flyer
zoals een webshop hoort te zijn
vlieger besteld zonder problemen en volgende dag geleverd. Precies zoals een webshop hoort te zijn.
netjes bezorgd volgens afspraak
alles is geleverd volgens bestelling en bijbestelling zat er ook keurig bij , nu nog gaan vliegeren en kijken wat daar het resultaat van is.
Uitstekend
Duidelijke site, snelle behandeling van mijn bestelling, 2 dagen na de bestelling was mijn pakket al thuis.
Wat ik bijzonders waardeer is dat er wordt aangeboden de lange koolstof buizen op maat te zagen. Heel handig.
Al in al, een uitstekend bedrijf.
De koolstof buizen zijn ook van uitsekende kwaliteit, trouwens. ☺
Prima, snelle levering
Niks op aan te merken. Scherpe prijs, duidelijke site.
nog niet uitgepakt
Wel mooi op tijd binnen in goede staat. Maar helaas nog te weinig wind om te vliegeren.

Antwoord van Wepa Flyer
Helemaal van de grond.
Bestellen en betalen zonder problemen, prima snelle levering, product komt perfect overeen met beschrijving op de site. Ik zweef in de zevende hemel op wolken van gelukzaligheid!
Nog geen mening 28 aug. Besteld en betaald op 31 aug. Nog niets ontvangen
Zie boven over nog niets ontvagen
goede prijs/ kwaliteit verhouding
perfecte kwaliteit snelle levering voldoet aan verwachting en vooral de dvd die erbij was geleverd goeie instructie
Kite werd netjes en op tijd bezorgd.
Kan er niks negatiefs over zeggen. Je kunt hier gerust bestellen. Goeie prijs en snelle levering.
Prima advies via mail, snelle levering.
Ik heb alleen wat klein materiaal besteld, fiberglas staven en einddopjes. Desondanks prima geholpen na wat vragen via de mail, keurig geleverd,prima prijs.
Ik zal Wepa Flyer zeker verder aanbevelen.
prima snelle service
Zelfs een kleine bestelling wordt prima en snel geleverd. Bestelling eerder binnen dan verzendbevestiging!
Snelle levering en ook nog een leuk extraatje
Besteld en zoals beloofd de volgende werkdag al in huis.
Bij de zes workshopvliegers die ik besteld had voor het kinderfeest van mijn zoontje kreeg ik bovendien nog een gave windvaan kado.