Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Toon meer
Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Toon meer
Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Toon meer
WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!
Didamseweg 152, 6902PE, Zevenaar
- +31 316 58 49 00
- info@wepaflyer.nl
- www.wepaflyer.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goed,snelle levering
Zeer tevreden over de snelle levering, goed verpakt en net zo mooi als op het plaatje!
Mooie spullen die snel en correct worden afgeleverd.
Ik heb windmolentjes besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Helaas was ik vergeten om de kleurstelling aan te geven. Meteen maar gemaild met de aanvullende gegevens en ik kreeg bijna direct een antwoord. Het was geregeld. De molentjes kwamen binnen een paar werkdagen al. Helemaal top! (en ze zijn heel mooi)
mooi product. Instructie is te mager
gereedmaken van de vlieger was bepaald niet vanzelfsprekend terwijl ik vrij handig ben. Dankzij een andere vliegeraar op het strand is eea gelukt. Ik zou willen adviseren om de handleiding echt te verbeteren.
snelle en goede levering
Goed, wel jammer dat niet alle producten met foto op webshop staan.
Prima webshop, snelle en correctie levering, goede kwaliteit
Heb meerdere artikelen besteld bij WEPA Flyer. De artikelen zijn van goede kwaliteit en bestelling, betaling en levering verlopen soepel.
super snel gegaan ik heb nog meer nodig voor mij ander vlieger tot snel gr dennis
prima zaakie goede levering en leuke prijsjes
Prima spullen, goede service, website kan handiger
Ik vond een prima assortiment voor keurige prijzen. Ik zocht voornamelijk spinnakerdoek en zelfklevend spinnakerband. Bestellen ging prima, maar ik vond het wat onhandig dat verschillende kleuren gen verschillend nummer hadden. Bij opmerkingen moest je het kleurnummer vermelden.
Dat is overigens wel helemaal goed gekomen, de juiste spullen, netjes verpakt snel thuisgestuurd.
Wat mij betreft een aanrader.
onvoldoende afgehandeld
Heb op vrijdagmiddag tyvekdoek besteld en 5 euro extra overgemaakt zodat ook op zaterdag bezorgd kan worden.
De betaling was iets te laat binnen zodat de bestelling pas dinsdag werd geleverd.
Ik heb gebeld hierover en er zou gekeken worden of de extra kosten van 5 euro terug geboekt kon worden.
Tot op heden helaas nog niets mogen ontvangen.
Bij geen reactie was dit de laatste keer dat ik hier iets bestel.
Sandra Wouters

Antwoord van Wepa Flyer
Snelle levering , goeie producten.
Bedankt Wepa!
Vliegers meteen uitgepakt en gevlogen met Bft 6. Top!
Alleen 1 indonesian cambat flyer was achterstevoren genaaid. Heb al foto en email hierover gestuurd naar jullie 19 Juni vanaf toikaskites@gmail.com
Snelle goede service
Heb de bestelling zeer snel ontvangen en deze voldeed zeker aan de verwachting.
WepaFlyer RONDstaaf: vooralsnog een utopie
WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND.
Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidelijk voelbare en zichtbare 'rand'.
Voor de toepassing die ik voor ogen heb (verbinding tussen klavier en ventielen van een kistorgel) slechts bruikbaar na volledig rondschuren. Anders glijden ze niet soepel door de geleiders.
Kortom: voor het gebodene vraagt WepaFlyer een te hoge prijs!!
Snelle levering na vriendelijke en vrolijke e-mail-correspondentie met aanpassingen.
Nadat ik de bestelling had gedaan zag ik nog dat de vliegerstokken die ik uitgekozen had ook nog eens op maat gezaagd konden worden. Gratis! Dat was nog eens praktisch! Snel 's ochtends nog ge-e-maild. En het kon nog net allemaal geregeld worden! Top, wat een service! Dankjewel!
op tijd het juiste bezorgd, top
Op tijd de juiste vlieger bezorgd geen verdere aanmerkingen
snel, snel, snel
Vrijdag bestelt, Maandag thuis in Duitsland.
Bedankt voor de heel goede service en vriendelijke contact.
Groeten uit Dinslaken/Duitsland
Snelle service en prima product
Ik had de vlieger de volgende dag al in huis!
Keurig voor elkaar!
Donderdagavond besteld, maandag bezorgd. Netjes verpakt. Alleen jammer dat de leveringen niet op zaterdag doorgaan, waardoor je bij een bestelling op donderdag al tot maandag moet wachten. Normaal verwacht je een pakketje dan toch nog het weekend te hebben.

Antwoord van Wepa Flyer