www.west-wind.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse at handle hos West-Wind.dk 🤗 Hurtigt levering, desværre passede størrelsen ikke - men utrolig nemt at returnere. Du bliver, som kunde, guidet igennem hele processen. Det er i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af udsalgsvare, både på hjemmesiden og specielt ved kontakt til kundeservice. Jeg kontaktede kundeservice ift muligheden for hurtig afsendelse/samme dag. Ven... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk sted at handle og gode og fornuftige priser. Ved køb på hjemmesiden er der hurtig levering. I Westmind på Marielyst får man simpelthen en fantastisk betjening - og det er hver gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte badesko, snorkelsæt og badevinger for i alt 890 kroner. Varerna ankom hurtigt (over to omgange) og var i den forventede gode kvalitet, som jeg tidligere har købt hos WestWind. Jeg er tilf... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos West-wind.dk og i Westwind butikkerne forhandler vi nogle af de mest kendte sportsmærker indenfor tøj og sko. Desuden forhandler vi nogle specielle udvalgte tyske tøjmærker, som alle lever op til vores høje krav til både design og prisniveau. Vi har 25 WestWind butikker fordelt rundt i Danmarks dejligste kystbyer. Det er vores ambition at kunne tilbyde vores produkter til den rigtige pris og samtidigt yde en optimal service.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

103 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super gode varer

Super gode varer. Når ferien går til Jylland skal butikkerne altid lige kigges igennem, for det fås ikke på Sjælland. Der må jeg købe på nettet, hvor der højest gå 1-2 dage. Hele familien har handlet hos dem i mange år.

1 juli 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Britt. Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de mange års opbakning! Det glæder os meget, at vores butikker er blevet en fast del af ferien i Jylland, og at webshoppen gør det nemt at handle hjemme fra Sjælland. Vi sætter stor pris på det og glæder os til at byde jer velkommen igen😊 Bedste hilsner Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og perfekt vare.

1 juli 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Hanne. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Mvh Westwind 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et løgne og Bedrageri Firma

Et løgne og Bedrageri Firma - har aldrig modtaget mine penge retur??
Får dem aldrig med alle Deres løgne og de er på vej men en løgn så stor
Køb aldrig hos det Firma
De bedrager og har aldrig varerne og kan ikke levere og på løgn om det manglende vare og bedrager og snyder og beholder dine penge og og får dem aldrig igen

25 juni 2026

Hej Jørgen.

Vi er kede af at læse om din oplevelse. Vi kan naturligvis ikke genkende, at vi skulle tilbageholde dine penge, og vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket med tilbagebetalingen.

Ved en søgning i vores system på navnet Jørgen kan vi kun finde en kreditnota fra 2025. Vi kan samtidig ikke se, at vi er blevet kontaktet omkring en manglende tilbagebetaling. Det er dog muligt, at din ordre er registreret under et andet navn.

Kontakt os derfor venligst på 75 22 16 48 eller kundeservice@westwind.dk med dit ordrenummer, så vi kan finde den korrekte ordre og undersøge sagen med det samme. Hvis beløbet allerede er tilbageført fra vores side, hjælper vi også gerne med dokumentation, så betalingen kan spores hos din bank.

Vi beklager den frustration, situationen har medført, og håber, at du vil kontakte os, så vi kan få sagen afklaret hurtigst muligt.

WestWind

OPDATERING d. 6/7

Vi har bedt om dine oplysninger d. 30/6, så vi kunne undersøge sagen nærmere, men vi har desværre ikke modtaget svar fra dig. Ved en søgning i vores system kan vi ikke finde en ordre, der matcher din henvendelse.

Vi kan samtidig se, at du efterfølgende har anmeldt WestWing. Vi har derfor en formodning om, at anmeldelsen muligvis er rettet mod det forkerte firma, da Westwind og Westwing er to forskellige virksomheder.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 75 22 16 48 eller kundeservice@westwind.dk med dit ordrenummer, hvis sagen omhandler Westwind, så undersøger vi det naturligvis med det samme.

WestWind

hurtig levering

hurtig levering, god og overskuelig hjemmeside,

23 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Helle. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden og leveringen. Venlig hilsen Westwind.

Varen kom mega hurtigt

Varen kom mega hurtigt, nemt at bestille og da vi blev i tvivl om størrelsen efter vi fik varen, bestilte vi en ny i anden størrelse, den kom også mega hurtigt, og returnering ser også nemt ud.

24 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Linda. Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget, at både bestilling, levering og ombytning har været nemt og hurtigt. Vi håber, at den nye størrelse passer helt perfekt. Mvh Westwind.

Serviceminded

Hurtig respons på nettet. Meget positiv oplevelse hos Westvind l Varde. Meget imødekommende!!!!
Datoen er ca dato.

15 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Tak for din anmeldelse, Lisbet 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart. Venlig hilsen Westwind

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super overskuelig hjemmeside med en nem…

Super overskuelig hjemmeside med en nem sortering, så jeg hurtig fandt frem til mine ønskelige sandaler.
Fantastisk hurtig bestilling og levering. Bestilte 18.06 og har i dag 20.06 kunne hente min pakke I valgt pakkeshop🤩👍🤩

18 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Jeanette. Tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er glade for, at du oplevede hjemmesiden som overskuelig, og at din pakke kom hurtigt frem. God fornøjelse med dine nye sandaler! De bedste hilsner Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Skal helt klart handle der igen 😃

19 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Lars. Tusind tak for de flotte ord 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at handle med dig igen. Mvh Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og fair pris.

Super hurtig levering og fair pris!

Feedback: Billeder af dine varer i en e-mail eller som PDF ved en ordre ville være rart i stedet for kun navnet.

Hej Daniel. Tak for din anmeldelse og for dit gode forslag 😊
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores priser. Og tak for din feedback omkring ordrebekræftelserne. Det er et rigtig godt input, som vi tager med videre i vores arbejde med at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. De bedste hilsner Westwind.

hurtig levering

hurtig levering, og tøj der er godt og passer i str

18 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Tak for din anmeldelse, Jytte. Hvor er det dejligt at høre, at tøjet passer godt, og at du fik din ordre hurtigt frem. Venlig hilsen Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En vare som jeg havde forventet

Jeg har modtaget en vare, som har levet helt op til mine forventninger. God kvalitet, god pris og hurtig levering. Lige min stil 😉

17 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Anne. Tak for de flotte ord 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med både kvalitet, pris og levering. Mvh Westwind.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering samt returlevering

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej kirsten. Hvor er det dejligt at høre. Vi ved, hvor meget en hurtig levering og en nem returproces betyder, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. De bedste hilsner Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækre skorts og løbestrømper i…

Virkelig lækre skorts og løbestrømper i bambus.

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Birgit. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både dine skorts og løbestrømper. Mvh Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtigt nem at finde Divs tøj feks har…

hurtigt nem at finde Divs tøj feks har jeg lige købt polo shirt passede fint alle sammen

11 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Jens. Tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du nemt fandt det, du søgte, og at dine nye polo shirts passer fint. De bedste hilsner WestWind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer og altid hurtig levering

Gode varer og altid hurtig levering. Ville ønske butikken også fandtes i Københavnsområdet. Eneste lille anke er, at farverne på Nettet ikke svarer til farverne i virkeligheden, men det er ikke kun et West-wind problem, men generelt.

10 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Vibeke. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores varer og den hurtige levering. Og sikke en dejlig kompliment, at du kunne ønske dig en WestWind-butik i Københavnsområdet.
Tak for din ærlige feedback omkring farverne på billederne. Du har helt ret i, at farvegengivelse kan variere fra skærm til skærm, men vi arbejder løbende på at præsentere vores varer så præcist som muligt. Venlig hilsen WestWind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fin vare

10 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Lone, tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både levering og vare levede op til dine forventninger. Mvh Westwind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt sted at handle og der er altid nye…

Godt sted at handle og der er altid nye ting selv om man lige var der i sidste uge.Det er min yndlings butik

2 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Hanne. Tak for de flotte ord. Det glæder os rigtig meget, at du oplever, at der altid er noget nyt at komme efter i butikken. Vi gør os umage for løbende at finde spændende varer, så der er en god grund til at kigge forbi igen. At du kalder os din yndlingsbutik betyder rigtig meget for os. De bedste hilsner Westwind.

Solbriller

Jeg besøgte butikken på Rømø Lakolk, glemte mine solbriller i prøverummet, opdager det desværre da jeg kommer hjem til Esbjerg.
Kontakter butikken, som er så søde til at sende mine briller, dagen efter har jeg fået mine solbriller
Tusinde tak. Fantastisk service

28 mei 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Joan. Hvor er det dejligt at høre, at dine solbriller hurtigt fandt vejen hjem til dig. Vores medarbejdere gør altid deres bedste for at hjælpe, og derfor bliver vi ekstra glade for at læse din feedback. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. De bedste hilsner WestWind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter og god kvalitet

Generelt er det bare lækre produkter man køber og man føler virkelig kvaliteten i varerne.

6 juni 2026

Antwoord van www.west-wind.dk

Hej Tanja - tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Det er netop vores mål at tilbyde varer, som man kan mærke er godt lavet, og som holder sæson efter sæson. Venlig hilsen Westwind.