WestWind Surfshop Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk kundeservice. Ringede desperat inden jul og spurgte om tøj til gave kunne nå frem inden jul, selvom sidste dato var overskredet. Flink mand i telefonen 2 x jeg ringede. Og pakke... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice!! To børn (9 og 10år) blev fortrolige med det åbne hav og surfing på ingen tid takket være suveræne trænere der meste et eminent nærvær særligt ift børn 👌 shoppen ligeledes fa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Surfwinkel
  2. Avontuurlijke sporten
  3. Streetwearwinkel
  4. Surfschool
  5. Watersportartikelen verhuurbedrijf
  6. Windsurfwinkel

Geschreven door het bedrijf

Westwind Surfshop er Danmarks ældste surfshop, og har danmarks største udvalg af surfkurser og surfudstyr. Hvad end du er nybegynder eller erfaren vandsportsentusiast har vi produkterne, der opfylder dine behov eller det kursus, som passer til lige netop dig! WestWind teamet består af erfarne surfere, og det kommer selvfølgelig dig til gode. Både når du handler online eller fysisk står vi klar med den rette kundeservice og ekspertise. Vores butikker er strategisk placeret op og ned af den Jyske Vestkyst, så tæt på vandet som muligt. Skulle du ikke være i nærheden kan du læse meget mere om produkter og kurser på: www.westwind.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lækker og feminin jakke.

Der var hurtig levering fra WESTWIND, da jeg købte en lækker og praktisk jakke fra Nordberg, og den passer både til strandtur og shoppingtur. Jeg kan især godt lide den lysegrønne farve og det feminine snit. Der er et fint udvalg hos WESTWIND, og jeg kommer helt sikkert igen.

5 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk personlig service i Hvide Sande!

Besøgt White Sands Surf & Coffee i Hvide Sande. Helt fantastisk personlig service og dejlig butik. Et af mine indkøb havde desværre en fabriksfejl. Oplevede lynhurtig, god og personlig service trods adresse i København lagt væk fra Hvide Sande. Kan ikke anbefale højere!

27 juli 2026

Hey Søren,

Tusind tak for ordene og anmeldelsen! Jeg sørger for at personalet i White Sands modtager din ros 😉

Æloha og god sommer!
Rasmus - Team WestWind

Utrolig positiv oplevelse

En lille virksomhed som har efterladt et stort og meget positivt indtryk. Jeg har gennem længere tid søgt efter en neopren dragt jeg kunne bruge til svømning. Dette har ført mig til utallige hjemmesider, køb og returnering af flere dragter af ringe kvalitet og kundeservice som ikke havde den fornødne viden eller evne til at hjælpe. Jeg havde næsten opgivet da jeg stødte på WestWind Surfshop og her har oplevelsen været en helt anden. Utrolig imødekommende og hjælpsom. Hurtige svar og gode råd og en klar fornemmelse fra første mail af at her er nogen der ikke bare er ude på at tjene penge, men gør alt for at finde den helt rigtige løsning for lige netop mig. Alt har fungeret perfekt og på trods af at varen var på fjernlager ventede jeg ikke længe på levering."Har du 2 minutter til en anmeldelse bliver vi glade". Nej, med sådan en service bruger jeg gerne 30, så alle der læser denne anmeldelse ikke er i tvivl om at dette er et sted der er værd at handle på alle måder. Tusind tak for hjælpen, 5 stjerner er alt for lidt.

13 januari 2026

Tusind tak for ordene, Annette! 🙌

Æloha
Rasmus & Team WestWind Surshop

Surfkursus

Havde søde rare Coco som instruktør til begynder Surfkursus. Fik god instruktion og tips i forholdene i Hvide Sande.
Kom op og mærkede suset på bølgerne.
Dejlig eftermiddag og kan varmt anbefales.

20 september 2025

Antwoord van WestWind Surfshop

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️ Vi håber, du har fået lyst til endnu mere surf og glæder os til at se dig igen i Hvide Sande 🤙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe familie-oplevelse på windsurfere!

Vi er to voksne og et barn (12 år), som lige har afsluttet Westwind Surfshops windsurf begynderkursus ved Bork Havn.

Vi er blæst bagover af begejstring!

Det har været 3 superfede dage, med masser af tid på vandet, og vi endte alle med at kunne mestre både det at sejle, styre og vende på et windsurfbræt - med såvel som mod vinden.

Vi oplevede 3 unge instruktører, Maj, Silas og Thor (der var 2 instruktører ad gangen til 12-14 kursister), som var 100% opmærksomme på kursisterne og gjorde et fantastisk stykke arbejde - f.eks. med at identificere, hvem de lige skulle opsøge ude på vandet og instruere 1-til-1 for at få dem videre.

Jeg (David) har selv en uddannelse som sejladsinstruktør - hvilket dog overhovedet ikke hjalp mig på en windsurfer - og var imponeret over, hvordan det lykkedes instruktørerne at skabe en succesoplevelse for kursisterne under, hvad der må siges at være udfordrende forhold:

En flok ivrige kursister, som sejler i noget nær alle retninger, på et omkring 125.000 m2 stort område. Alene det at skulle samle folk til en instruktion, ville kunne vippe selv den mest garvede underviser af pinden!

Det var en flok trætte og meget glade kursister, der på 3. dag kunne sige tak til instruktørerne og hinanden for godt selskab og en stor oplevelse.

KÆMPE anbefaling af dette kursus og af Westwind. Jeg håber, at ejeren, Martin, sikrer, at roserne kommer videre til hans fantastiske team.

De kan i dén grad efter sæsonen tage tilbage til deres skoler, uddannelser (eller noget tredje) og vide sig sikre på, at de har gjort en positiv forskel og skabt gode, varige minder hos en masse mennesker.

Vi kipper (mindst) tre gange med flaget!

Mvh
David, Hannah & Rakel

23 juli 2025

Sikke en fantastisk anmeldelse, tusind tak, David, Hannah og Rakel! 🌊
Vi er så glade for at høre, at I havde en stor oplevelse på vandet, og vi skal sørge for, at Maj, Silas og Thor får jeres flotte ord med videre.
Vi håber at se jer igen til endnu flere gode stunder på fjorden! 🙌

Æloha

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leje af sauna nej tak

Leje af sauna nej tak. Vi har lejet en sauna over en weekend, da vi kommer for at hente saunaen er der ikke en sauna, da de har dobbelt booket. Vi har en 40 minutters kørsel til udlejningsstedet. Efter lidt tid løser de dog problemet da et andet selskab kan stille en sauna til rådighed, men dørenhåndtaget var i stykker og det er ikke saunaen på billedet som vi regnede med at have booket. Vi kører yderligere 10 minutter til det andet udlejningssted, men må dog aflevere denne i Bork. En træls oplevelse, men vi fik da en sauna. Der reklameres med en sauna til 6-8 personer.. der kan kun være 4 og vi er ikke nogle store drenge.

1 november 2024

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse og feedback. Det er korrekt, at der desværre skete en dobbeltbooking på grund af en systemfejl, hvilket vi tager det fulde ansvar for. Vi forstår, at det var en frustrerende situation, og vi beklager meget for ulejligheden.

Vi gjorde vores bedste for hurtigt at finde et alternativ for at undgå en komplet aflysning, men vi er kede af, at denne løsning ikke levede op til jeres forventninger, især med hensyn til saunaens størrelse og stand. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil tage dette til efterretning for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu en gang beklager vi for oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer en bedre oplevelse.

Rasmus & Team WestWind Surfshop

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering og produktet var som ønsket. Hjemmesiden er efter min mening, opstillet med en irriterende bred sortiment.

7 maart 2024

Utrolig god service

Fantastisk oplevelse.
Butikken i “vinterhi” alligevel telefonisk ekspedition med vejledning og levering af varen på fantastisk vis. Hold da op en fantastisk service. Varm anbefaling herfra

25 januari 2024

Hej Mona

Vi sætter stor pris på din støtte og dine varme anbefalinger. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at vores kunder har en problemfri og fornøjelig oplevelse, og det er fantastisk at vide, at vi har opfyldt dine ønsker fra vores "vinterhi" 😉

Tak fordi du valgte WestWind Surfshop, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Team WestWind Surfshop

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangel på service

Bestiller tid til windsurfing dagen før til klokken 10. Men da vi ankommer meddeler de at det er rykket uden at give nogen varsel om dette.

18 augustus 2023

Hej Karl,
Vi beklager meget oplevelsen. Vi ønsker at så mange mennesker kommer på vandet og får en god oplevelse. Vi tager din feedback med på vores videre rejse. Håber at se dig på vandet igen.
Mvh.

Westwind outlet i Blokhus

Westwind outlet i Blokhus, har en fantastisk service, smilende og venlige medarbejdere, til trods for travlhed i sommerferien, de strækker sig enormt langt for kunden, også uden at man som kunde beder om det.

8 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Surfkursus - for mange på holdet og dårlige dragter til børn

Vi havde to børn på surfkursus hos Westwind Klitmøller.

Der var desværre for mange på holdet . 7-8 stykker på holdet til én instruktør, og det var to forskellige niveauer (både børn og voksne begyndere).

Børn var generelt generet i nakken af dragterne (dvs. de burde finde nogle andre dragter).

Jeg forsøgte efterfølgende at få kontakt til surfshoppen ift. mangelfuld oplevelse, men de vendte ikke endelig tilbage.

13 juli 2023

Hej Frederik,
tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er beklageligt at høre, at surfkurset ikke opfyldte dine forventninger. Vi undskylder for at størrelserne på dragten ikke helt sad i skabet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en god oplevelse, og vi vil tage din feedback til efterretning for at forbedre vores kurser.

Vi beklager den mangelfulde respons fra vores surfbutik. Vi tager dette alvorligt og vil undersøge sagen for at forbedre vores kundesupport.

Vi sætter pris på din ærlighed og håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre næste gang.

Super god service fra 2 butikker i hhv

Super god service fra 2 butikker i hhv. Løkken og Ebeltoft.

Jeg var på jagt efter et par løbesko fra Asisc, som jeg havde set i butikken i Løkken. Efter nogle dage ringede jeg til dem, men der var skoen desværre solgt. Så slog hun dem op i deres lagersystem og kunne oplyse, at de var på lager i Ebeltoft.

Så ringede jeg dertil og de lagde dem til side til mig.

Måske en lille ting, men super fedt med butikspersonale, som lige tager sig tid til god kundebetjening. ;-)

Det var virkelig god service fra dem i begge butikker.

27 juli 2023