WestWind Surfshop Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Besøgt White Sands Surf & Coffee i Hvide Sande. Helt fantastisk personlig service og dejlig butik. Et af mine indkøb havde desværre en fabriksfejl. Oplevede lynhurtig, god og personlig service trods a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var hurtig levering fra WESTWIND, da jeg købte en lækker og praktisk jakke fra Nordberg, og den passer både til strandtur og shoppingtur. Jeg kan især godt lide den lysegrønne farve og det feminin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk kundeservice. Ringede desperat inden jul og spurgte om tøj til gave kunne nå frem inden jul, selvom sidste dato var overskredet. Flink mand i telefonen 2 x jeg ringede. Og pakke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Surfwinkel
  2. Avontuurlijke sporten
  3. Streetwearwinkel
  4. Surfschool
  5. Watersportartikelen verhuurbedrijf
  6. Windsurfwinkel

Geschreven door het bedrijf

Westwind Surfshop er Danmarks ældste surfshop, og har danmarks største udvalg af surfkurser og surfudstyr. Hvad end du er nybegynder eller erfaren vandsportsentusiast har vi produkterne, der opfylder dine behov eller det kursus, som passer til lige netop dig! WestWind teamet består af erfarne surfere, og det kommer selvfølgelig dig til gode. Både når du handler online eller fysisk står vi klar med den rette kundeservice og ekspertise. Vores butikker er strategisk placeret op og ned af den Jyske Vestkyst, så tæt på vandet som muligt. Skulle du ikke være i nærheden kan du læse meget mere om produkter og kurser på: www.westwind.dk

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice.
Flink mand i telefonen 2 x jeg ringede.
Og pakken nåede frem sent 22.12 i god tid inden juleaften.
Bedste anbefalinger herfra både i fht kundeservice, tøj derfra, pris på tøjet og at de reddede os i 11. Time.

18 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

West Wind Æbeltoft følger ikke reklamationsretten!

Jeg købte en fjell raven vinterjakke (2600kr.) i januar 2022 i West Wind butikken i Æbeltoft. Lynlåsen kan ikke lynes. Lynlås er helt defekt.
Butikken nægter at give mig en magen til model i byt selvom de har det på lager. Jeg forklarer at jeg skal rejse og har ingen andre vinter jakker da jeg ikke har mulighed for at kunne undvære den hen over julen. Butikken vil have jakken sendt ind til rep. Selvom vi går en tid imøde hvor jeg nok ikke ser skyggen af jakken før om flere uger og i mellemtiden åbenbart bare må fryse.
Jeg kan ikke undvære jakken og kan heller ikke beholde den da den ikke kan lynes.

Købeloven siger: Forhandleren skal løse fejlen på din vare inden for "rimelig tid".

"Rimelig tid" er som tommelfingerregel højest et par uger, men det afhænger af situationen: Hvad er der galt med varen? Hvor besværligt det er for dig at undvære den?

Forhandleren har længere tid til at løse problemet, hvis: Du ikke bruger varen hver dag, og du kan undvære den uden de store problemer.

Derfor forstår jeg ikke at jeg bliver sendt hjem fra West Wind Æbeltoft af butikkens leder eller butikschef som hun kaldte sig, (til Århus) uden en jakke mens der er -8 grader og snevejr udenfor velvidende om at jeg ikke har andre vinterjakker?!

Ganske enkelt helt urimelig behandling som strider imod reklamationsretten.
Jeg handler aldrig i West Wind i Æbeltoft igen.

13 december 2022

Fantastisk 🥳

Fantastisk 🥳

Jeg har kun handlet en gang ved Westwinds, men jeg vil varmt anbefale dem videre. Deres hjemmeside er super nem at finde rundt på, der er et godt udvalg og så har de hurtig levering. Jeg lagde en ordrer hos dem og efter 3 dage modtog jeg varen. Helt klart ikke sidste gang jeg handler der. 😊

18 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig ekspedition af returvarer

Meget hurtig ekspedition af returvarer. Jeg returnerede den 13.7 nogle varer pga størrelsen ikke passede. og dagen efter er beløbet på min konto.
Det har jeg godt nok aldrig oplevet andre steder.
Her handler jeg bestemt igen.

14 juli 2022

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!! To børn (9 og 10år) blev fortrolige med det åbne hav og surfing på ingen tid takket være suveræne trænere der meste et eminent nærvær særligt ift børn 👌 shoppen ligeledes fantastisk!! Kan varmt anbefale det hele!

2 juli 2022

Havneby

West Wind Havneby, Rømø
Dårligste kundeoplevelse jeg til dato har haft.
Som den eneste kunde i hele butikken (udenfor sæson), bad jeg ekspedienten om at skrue ned for eller slukke for musikken, som var vanvittig højt.
Jeg begrundede det med at jeg gerne ville prøve forskelligt tøj, men nej det kunne ikke lade sig gøre, det ville ekspedienten ikke være med til. Jeg endte med at forlade butikken fordi musikken var så vanvittig høj og stressende at det ikke var til at holde ud. Så arrogant har de åbenbart råd til at være hos West Wind i Havneby.

21 februari 2022

Recommended

Bought a jacket from West wind as the one I was looking for was out of stock everywhere else in Sweden. Was a bit weary at first as I had never heard of the company before but due to overall good reviews here, I went with it. I placed the order on a Monday evening and picked up the jacket at my local postal service on Thursday evening, i.e. it took only three days which is great - especially considering it was an international parcel! Further the West wind customer support was very quick and informative in their response when I wrote them an e-mail to ask for my tracking number.

10 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte en jakke

Købte en jakke. Valgte størrelse ud for de mål der femgik på jakken, på deres hjemmeside. Desværre passede målene ikke, hvilket jeg også skrev, da jeg returnede jakken. Desværre er jeg trods deres fejl blevet opkrævet returporto og forsendelsen er heller ikke blevet krediteret. Så det har kostet mig 64 kr. at deres oplysninger på hjemmesiden er forkert.
Ordre 173666

24 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OK service ved returning.

Skriver på min ægtefælles vegne:
Efter at have gået et par ture med de ny travesko fik hun hul på hælen.
Årsagen viste sig at være en lille fold inde i den ene hælkappe.
Fik OK fra West-Wind til at returnere skoene og få pengene retur.

14 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, hurtig returnering!

Bestilte 4 par vandresko hjem. Super hurtig levering. Prøvede skoene hjemme og sendte derefter 3 par retur. Penge retur på min konto 3 dage senere. Lækre produkter, til outletpris, hurtig levering og hurtig retur! Hvad mere vil man ha?

21 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste kundeservice jeg har oplevet

Købte en termojakke, som efter 5-6 gange brug gik i stykker, skrev til Westwind, som mente "den burde holde længere", og spurgte om jeg ville have en ny ?
Siden har jeg forsøgt at kommunikere med dem, uden held. Så sidder med den ødelagt jakke, de ikke gider svarer mig på hvad jeg skal gøre med.
Det er da mangle på kundeservice der vil noget.

12 april 2021

Super!

Jeg bestilte en trøje om lørdagen, og modtog den om onsdagen! Meget tilfreds med både kundeservice og leveringstid, og produktet lever i dén grad op til mine forventninger. Stor anbefaling herfra! :-)

17 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Webshop + fysisk butik i Vejers og Lakolk i top!

Westwind webshop + Westwind Vejers og i Lakolk er Fremragende!!! Auto-returseddel med fra webshop (dog ikke nødvendig for mig...MEGET tilfreds med varen). Super forretninger i både Vejers og Lakolk med god betjening og stort udvalg. Plus tilbud som er meget svære at sige nej tak til. Thumps up!!

8 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, hurtig hjælp fra kundeservice. Returnerede en trøje, sendte torsdag og havde pengene retur lørdag. Det er fremragende service.

9 november 2019