Lowa wandelschoenen gekocht in april 2023 voor een prijs beneden de normale marktprijs (109 euro ipv 199). Mooie deal dacht ik! Deze schoenen veroorzaakten al vanaf het begin problemen aan mi... Toon meer
Tot aan de Brexit geen problemen met de leveringen. Snel en correct. Nu na de Brexit is mijn pakketje al een week bij de Douane en waarschijnlijk ook nog eens invoerrechten betalen. wordt helaas niet... Toon meer
Goede kwaliteit van de producten die wij inmiddels besteld hebben. Jammer dat door de Brexit de import- verzendkosten zo enorm gestegen zijn. Op een onderdeel van €8, extra kosten €12, Maar hier... Toon meer
Schoenen bestelt en ze zijn redelijk snel aangekomen. Maar ze vallen te klein en moeten geretourneerd worden. Retour is NIET gratis. In dit geval 11.99 EUR. Retourbeleid (te laat) gelezen: ook in h... Toon meer
Over Wiggle.nl
Openingstijden: maandag tot vrijdag 8:00 tot 16:30 (Engelse tijd)
U kunt Wiggle ook schrijven op het onderstaande adres. (Let op: het is voor onze klanten niet mogelijk om hier bestellingen af te halen of artikelen terug te brengen.)
Wiggle Ltd
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing
Portsmouth
PO6 3EN
UK
1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, PO6 3EN, Portsmouth, Verenigd Koninkrijk
- www.wiggle.nl
Correcte prijzen en snelle service !
Pakketje veel te lang onderweg
Pakketje veel te lang onderweg. Bleef ongeveer 3 dagen bij de douane.
Geen reactie en onduidelijke factuur
Geen feedback ontvangen met verzoek om te reageren op e-mail met betrekking tot de bestelling. Facturen (ion ontving er vijf?) niet overzichtelijk en in andere valuta.
Vlotte en stipte levering
Vlotte en stipte levering. Mooie bevestigingsmail van aangekochte kledij, onderdelen, enz.
Wacht nog op de bezorging van de bestelling.
Ik heb op 7 februari een bestelling geplaatst, welke de volgende dag is verzonden. Het is nu 20 februari en het pakje ligt nog steeds bij de douane. Nu heb ik geen haast, het zal uiteindelijk wel arriveren.
Wat wel opvalt is hoe, schijnbaar, weinig aandacht Wiggle heeft voor de Brexit. Er is echter geen informatie op hun website. Wel een pagina over COVID-19, maar niets over Brexit. Je kunt natuurlijk zeggen dat de Brexit achter de rug is, maar feitelijk is ie pas 2 maanden oud. De vertraging die ik ondervind heeft hier waarschijnlijk mee te maken.
Wat ik wel heb kunnen vinden is dat voor producten die naar de EU en Noorwegen worden verstuurd geen douane- of invoerbelasting wordt geheven. Dat staat er zo maar, zonder enige uitleg. Raar. Nu maar hopen dat dit klopt....
Heb bestelling gedaan en die zou 10…
Heb bestelling gedaan en die zou 10 februari afgeleverd worden.
Het is nu de 18e maar nog steeds niets binnen.
Wordt ook niet ff gemaild of gebeld hoe de stand van zaken is.
Ligt nog steeds bij de douane volgens tracking system.
Jammer. Het was mijn eerste bestelling bij Wiggle.
Goeie prijs voor Shimano 10-speed…
Goeie prijs voor Shimano 10-speed onderdelen. En sneller geleverd dan bij de standaardlevering wordt gemeld. Ik ben super tevreden!
Pakket is nooit aangekomen
Na meerdere bestellingen, waar ik tot nu toe zeer tevreden over was (prijs, levering en service) nu helaas een hele slechte ervaring. In verband met de naderende kou en sneeuw ruim op tijd overschoenen en wintersokken besteld. Helaas bleef het pakket bij de douane liggen en werd het terug gestuurd naar Wiggle.
Via de klantenservice contact gezocht maar daar konden ze me niet uitleggen waarom het pakket teruggestuurd was en dat het wel 8 weken zou kunnen duren voordat ik mijn geld terug gestort is en doen moet ik het maar opnieuw bestellen, met het risico dat het dan weer niet door de douane komt.
Weet niet of dit te maken heeft met de Brexit maar zoals gezegd voor die tijd nooit problemen gehad met bestellingen bij Wiggle.
No order, no refund yet.....
Bestelling werd snel verzonden maar heeft bijna een week bij de Douane gelegen for examination om wat voor redenen dat mag zijn. Daarna is het door hen teruggestuurd naar de verzender.
Werd me gevraagd of ik het nog een keer verstuurd wil hebben of dat ik mijn geld terug wil.
Mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil want dat douane gebeuren schiet momenteel niet op. Daarna al een paar dagen niets meer gehoord dus denk dat ik maar weer een mailtje moet sturen
Super tevreden!!
Het bestellen via de website ging perfect. De prijs-kwaliteit is prima.
Door de Brexit werd de levering wel iets vertraagd
De douane hield het horloge vrij lang vast.
Na contact te hebben gezocht met klantenservice kreeg ik een zeer vriendelijk en duidelijk antwoord terug.
Snel daarna kreeg ik het artikel geleverd.
Al met al een super service!!
Ten eerste vind ik het niet kunnen dat…
Ten eerste vind ik het niet kunnen dat kledij niet kosteloos kan terug gestuurd worden als het item niet past.
Ten tweede is mijn man (zelfstandige) al maanden aan het wachten op een factuur die hij niet krijgt en erger nog is dat er gewoon niet meer geantwoord wordt op mails.
Nooit bestellen wij nog iets bij WIGGLE.
er zijn duidelijk problemen bij het…
er zijn duidelijk problemen bij het invoeren van producten naar de EU cf de BREXIT - product (HRM hartslagband) opgehouden - wiggle meldt dit en kondigt terugbetaling aan - bestelling komt toch nog veel later door - ondertussen elders zelfde product gekocht en geleverd ...wat nu ?
Absoluut super slecht
Absoluut super slecht. Waardeloos!! Ik heb een paar hardloopschoenen besteld 3 weken geleden. Betaald en nog steeds niet ontvangen. Ik bestel nooit meer wat bij deze waardeloze shop. SLECHT
wacht nog steeds op mijn bestelling
Tot aan de Brexit geen problemen met de…
Tot aan de Brexit geen problemen met de leveringen. Snel en correct.
Nu na de Brexit is mijn pakketje al een week bij de Douane en waarschijnlijk ook nog eens invoerrechten betalen. wordt helaas niet vermeld op de site; wiggle.nl. Jammer. Zal mijn laatste bestelling zijn.
Ik heb de bestelling weken geleden…
Ik heb de bestelling weken geleden gedaan en betaald maar hebben spullen nog niet ontvangen. Mogelijk vanwege de Brexit?
Toch zeer tevreden
Uiteindelijk toch nog snel geleverd, jammer dat we tussentijds niet konden zien wanneer er geleverd zou worden omdat er een verwachte leverdatum stond die al verlopen was.
De laatste bestelling is nog steeds…
De laatste bestelling is nog steeds niet binnen. Is ingeklaart bij de douane. Wel betaald maar niets in huis.
Keen Thargee 3
Goede webcite scherpe prijzen,vlugge verzending .1 min punt een paar uur na mijn online aankoop stonden de schoenen 100 euro inplaats van 110 euro dus 10 euro mislopen 🤔