Wksportsgear Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Een jaar geleden had ik een ongeluk met grips die zich vastgedraaid hadden rond de stang tijdens een pullover. Sindsdien was ik op zoek naar veilige grips die toch genoeg bleven plakken om gymnastics... Toon meer

Super fijne en kwalitatieve producten van WK Sportsgear! We hebben inmiddels al veel artikelen in huis en zijn zeer tevreden over de duurzaamheid en het gebruiksgemak. De eigenaar is altijd goed berei... Toon meer

Wat een top service van WK-Sportsgear! Helaas was het bestelde weightvest tijdens het verzenden zoekgeraakt. Maar dankzij de inzet van WK-Sportgear is het nu terecht. Mijn e-mails werden ook vri... Toon meer

Hier is een aangepaste versie van je review: Sinds de start van mijn Crossfit avontuur gebruik ik de diverse producten van WKSportgear: handgrips, griptape en vest (dat laatste is helaas door het v... Toon meer

Sportartikelen webshop, gespecialiseerd in crossfitgear

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Service eerste klas

Service eerste klas! Mijn rugzak was helaas aan een kant gescheurd. Half jaartje oud. Een mailtje en zonder enig gedoe heb ik direct een nieuwe ontvangen. Zo hoort service te zijn. Persoonlijk, laagdrempelig en betrouwbaar! Dank WK Sportsgear!

14 november 2023

Super Sticky Grips

Al een paar keer een wod gedaan met deze nieuwe grips en ze werken echt top! Gladde stang, geen probleem dan werken ze nog beter! Super product!

26 september 2023

Sticky grips bizar perfect

Sticky grips, tape en een belt besteld.
Wauw de sticky grips zijn bizar goed. We hebben gladde bars in de box maar met deze blijf je echt plakken. Tape en belt ook een dikke 10. Snelle levering en dus helemaal blij

22 september 2023

Magische nieuwe grips

Ik ben al een tijdje fan van de wksportsgear producten.

Ik gebruik de griptape bijna dagelijks. Deze blijft super goed zitten tijdens het liften en heeft me al voor heel wat wondjes behoed.

Ik gebruik belt V2.0 bij mijn zware lifts. Deze is echt zo gemakkelijk in gebruik en biedt prima ondersteuning.

Maar ... hun beste product EVER zijn de nieuwe sticky fingerless handgrips, voorheen vond ik hun Carbon fiber Fingerless handgrips ook al de beste grips die er waren, maar de nieuwe sticky fingerless handgrips zijn echt NEXT LEVEL!
Ik deed vandaag mijn eerste bar muscle up dankzij deze grips. Nadenken over de bar lossen vanwege grip verlies is niet meer van toepassing bij deze grips. Ze blijven echt plakken, ongelooflijk hoe goed deze grips zijn!

Bedankt wksportsgear voor jullie goeie producten! IK kan alleszins niet meer zonder =D!

18 september 2023

New sticky grips WK sportsgear

Ik kan de nieuwe sticky grips van wk sportsgear alleen maar heel erg aanraden. Van met veel moeite 2 reps toes to bar/kipping pull ups naar makkelijk 12 reps ! Je blijft echt plakken aan de bar waardoor je veel beter kan focussen op techniek.
Ik zou zeggen stop met twijfelen, het aanbod is dan ook erg groot, maar deze zijn veruit de beste op de markt!

16 september 2023

WK Topgear

Alweer bijna 2 jaar een goede samenwerking! WK sportsgear zorgt er voor dat onze gym altijd vol ligt met hun spullen. Een top service met een persoonlijk tintje!

14 september 2023

Top service en super goede kwaliteit!

Top service en super goede kwaliteit!
Ook voor vragen of advies over de sport artikelen kun je hier goed terecht. WKsportsgear verstaat zijn vak is en is erg betrokken bij zijn klanten en community.

30 mei 2023

Tas en tape gekocht

Ik heb onlangs een tas en tape gekocht. Over beiden producten zeer tevreden! Goede kwaliteit en waar voor je geld!

5 augustus 2023

Positieve ervaring

Ooit ben ik begonnen met het gebruiken van de duimtape van WK Sportsgear, maar inmiddels zit mijn hele tas vol met hun equipment. Het is superfijne kwaliteit om mee te trainen, waardoor ik dus niet meer van dit merk af zou willen stappen!

4 augustus 2023

Top!!

Meerdere gear hebben wij in huis van WK SportsGear, allemaal heel fijn spul! Goede service, goede kwaliteit.
Wij blijven hier bestellen wanneer we iets nodig hebben! 👍🏻

5 juli 2023

Helemaal top

Kwaliteit, service, communicatie, levering allemaal top! Super bedrijf en persoon om mee samen te werken icm onze Crossfit box!

3 augustus 2023

Wat een top service van WK-Sportsgear

Wat een top service van WK-Sportsgear!

Helaas was het bestelde weightvest tijdens het verzenden zoekgeraakt. Maar dankzij de inzet van WK-Sportgear is het nu terecht. Mijn e-mails werden ook vrijwel direct beantwoord, ook vrij uniek tegenwoordig.

Dikke aanrader dit bedrijf!

7 juni 2023

Super fijne tape en levering

Super fijne tape voor het liften. Laat geen plakresten achter en goede rek. Blijft goed zitten en verschillende kleuren en maten. Levering is snel en communicatie is vlot.

17 mei 2023