Het is triest
Het is triest. Huurprijzen vliege omhoog voor rijtjes huis wat je hebt kunt het nog amper opbrengen. Triest zeer triest
U zoekt een woning waar u zich helemaal thuisvoelt? Dan bent u bij Wonen Zuid aan het juiste adres. Wij beheren bijna 14.000 huurwoningen in Zuid- en Midden-Limburg. Wij weten als geen ander dat iedereen zijn eigen wensen heeft als het op wonen aankomt...
Buitenop 9, 6041 LA, Roermond, Nederland
Na 25 jaar gehuurd te hebben, krijg je nog aan het einde een rekening voor de Pot te ontkalken en een nieuwe wastafel. 400 euro.
Daarnaast krijgt men alleen zeer dure oplossingen aangeboden door WonenZuid zelf. Keukens worden extreem lang gebruikt en bij het minste euvel, moet het vernieuwd worden op kosten huurder. Pas na dik 22 jaar wou men er een nieuw keukenblok inzetten en dan nog super onhandig ding. Als het maar goedkoop voor hun is.
Electro aanpassen voor bijvoorbeeld, inductie koken, mag men ook zelf betalen. Meteen 2500 euro offerte. Het zijn de grootste oplichters.
Ben gewaarschuwd als men hier gaat huren. Men is hier heeel duur uit, na opzegging en eindkontrole, krijg je nog eens een MEGA rekening voor geduwd, dit is niet goed, dat is niet goed en zo verder. Vindt je het gek na 25 jaar wonen.
Moet huurder zelf betalen. Heb in die 25 jaar een heel huis afbetaald als HUUR.
Oplichters PUUR. Melkkoe ben je voor hun.
Idioten en leugenaars zitten bij wonen zuid in Roermond
Oplichters! Ik woon in een woning met 2 kinderen. De badkamer is mega vochtig waardoor de deuren in de lange weg uit elkaar vallen. (voorkant, midden latjes en achterkant) Dit is mijn eigen schuld en ze komen het niet maken. 830 euro huur vragen! Dat je als huurder moet zorgen voor nieuwe deuren en een vochtprobleem zelf moet oplossen. Vervolgens moet je bellen, appen en mailen. Om te horen dat je dit aan je wa verzekering dient op te geven. Dit wordt advocaten werk. Na jaren water schade door een defecte cv ketel en 3 x een nieuwe vloer. Zelf bekostigd. Schaam je! Deze score aan sterren zegt ook genoeg. Oplichters ten top!
Al meerdere jaren een rekening groenvoorziening waar wij nooit geld hoeven bij te betalen zelf geld terug kregen nu valt er ff een rekening inde bus u moet 158 € bij betalen te gek voor woorden 2 keer per jaar word er een halve dag gewerkt door firma Je kunt niet zien dat ze zijn geweest. Sorry je kunt het wel zien aan de rotzooi die ze achtergelaten schandalig meerdere keren gemeld dat er gewoon slecht werk geleverd wordt word niet naar geluisterd boeven zijn het proberen overal geld van je te plukken aasgieren
Waardeloze woningbouw en dan met name Sanne Vogelaar die mensen voor geen reden op straat zet , omdat me vriend bruin is en zei een uitgesproken mening over dit soort mensen heeft en ook tegen mensen uit detentie of met begeleiding!! komt niet tot een passende oplossing en stelt alleen maar ultimatums , ook hopeloos als je haar telefonisch of iets wil bereiken !!
Ze zet praktijken neer die juridisch niet eens mogen of alleen een rechter mag bepalen
Maar als je dan klachten heb over overlast doen ze niks mee , tig keer geapt en gebeld en dan zeggen ze de woning is te gehorig gewoon (staat niet in huurcontract) buren worden ook niet aangesproken. (Terwijl 1flat verderop woont een vriend van mij . Hij moet elke keer meteen gebeld worden of half eruit gezet worden terwijl t hondje van buurvrouw steeds blaft en niet zijne, als die bezoek heeft staan ze de volgende dag weer op de stoep
Voor mij meerdere keren een melding gemaakt in hoop dat ze een brief bij buren ingooien of iets aan de gehorigheid doen maar niks helaas. Erna weer voor woningruil gevraagd of oplossing alweer niks….
En dit is wonen zuid…. Het ene mens wegpesten en de ander niet helpen
Als voormalig hulpverlener en ervaringsdeskundige in de wereld van justitie, heb ik mensen ontmoet die vastzitten voor ernstige feiten — maar die wél hun verantwoordelijkheid nemen. Die weten wat ze hebben aangericht, en de slachtoffers met respect behandelen.
Wonen Zuid daarentegen heeft mij als huurder jarenlang systematisch ondermijnd: onjuiste boekingen, verdraaiingen in communicatie, en intimidatie via het juridisch apparaat. Waar zware criminelen soms compassie tonen, is bij Wonen Zuid geen greintje gewetensvol handelen te bespeuren.
Slachtoffers van dit soort institutioneel misbruik blijven vaak onzichtbaar, omdat ze geen stem krijgen. Maar dit patroon moet benoemd worden: machtsmisbruik, framing, en structurele ontmenselijking via een woningcorporatie die geacht wordt de belangen van haar huurders te dienen.
Een grote boevenbende waar je als particulier van afhankelijk bent. En zoals zo vaak is het werkpersoneel prima en de mensen die wat te zeggen hebben,onbereikbaar. Wonen zuid incasseert heel snel en hoeft nergens verantwoording over af te leggen. Schandalig hoe ze met bewoners omgaan. Deze review word tien kantjes lang als ik alles oo schrijf. Maar eindconclussie, ga naar een andere bouwvereniging als het mogelijk is