25-06-2023 een boek besteld, deze is echter nooit bezorgd. Meerdere keren contact gehad met wonenmetlef. telefonisch en via de mail. Elke keer kreeg ik een ander antwoord.. Uiteindelijk kreeg ik 4 jul... Toon meer
Fijne klantenservice & korte levertijden. Na een aantal reviews te hebben gelezen over levertijden die niet zouden kloppen, toch even gebeld naar de klantenservice of zij de levertijd konden gar... Toon meer
Onbetrouwbare webwinkel. 8 juli bestelling geplaatst en betaald, geen ontvangstbevestiging gehad. Inmiddels meerdere keren geprobeerd te bellen (na lang wachten steeds eruit gegooid), meerdere keren g... Toon meer
We hebben voor een fors bedrag een bankstel van HK Living besteld bij wonenmetlef. Gisteren zou de bank bezorgd worden, helaas kregen we van de bezorger een bericht dat bezorging on hold is gezet vanw... Toon meer
"wonen met lef is de webshop met trendy merken, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! Wij bieden jou mooie, stoere of kleurrijke decoratie en onze producten zijn onderscheidend en eigentijds."
Boonsweg 85, 3274 LH, Heinenoord, Nederland
- 0180 615 101
- info@wonenmetlef.nl
- www.wonenmetlef.nl
Heel tevreden!
Bij onze order van 8 stoelen (€170 p/st) was er met 4 stoelen iets aan de hand (vlek in de bekleding, schroef paste niet etc). Na contact met de klantenservice konden we deze kosteloos retourneren en kregen we nieuwe stoelen. Na negen maanden liet bij 4 stoelen de bekleding los... Opnieuw contact gezocht met de klantenservice en na wat mails met foto's heen en weer is de hele order gecrediteerd. We hadden dus pech met deze stoelen maar Wonen met Lef heeft het echt netjes opgelost!

Vriendelijke en bereikbare klantendienst
Ondanks dat ik tweemaal een bestelling heb geplaatst die in beide gevallen werd vertraagd, ben ik zeer tevreden van de service bij wonenmetlef. Ze hebben mijn bestelling op de voet opgevolgd en hebben mij elke week uit eigen beweging een update gegeven.
Hele fijne ervaring! Snelle verzendtijd en snelle en goede klantenservice.

Misleidend
Misleidend. Ze verkopen artikelen die nog niet op voorraad zijn. Daardoor kunnen ze de belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' niet waar maken. Jammer.
Top service!
Super snelle, vriendelijke en behulpzame klantenservice! Wij hadden stoelen besteld die na een korte tijd al kapot gingen. De klantenservice gemaild en al snel een reactie en de volgende dag zelfs al een oplossing! Echt top service!

Prima!!
Hartelijk dank voor de bijzonder snelle reactie op mijn mail en de perfecte bezorging van mijn bestelling - meteen de dag na mijn bestelling. Zo hoort het!

Fijne webwinkel
Fijne webwinkel, leuke producten. Helaas was de voedingskussen hoes niet passend en is het brievenbuspakketje retour gestuurd. Dit is echter nooit aangekomen en ik had geen track & trace gebruikt. Toch heeft wonenmetlef mij hier heel prettig mee geholpen, heel erg fijn! Bedankt!

Heel tevreden over WonenmetLef
Heel tevreden over WonenmetLef. Bij het leveren van mijn bestelling, stelde ik vast dat er 1 artikel licht beschadigd was. Na mijn mailtje kreeg ik heel snel antwoord én stuurden ze me onmiddellijk een nieuw op. Ik bestel er zeker nog!

Super leuke webshop!
Onlangs een super leuk tafeltje gekocht. Bij ontvangst was deze licht beschadigd. De klantenservice van Wonenmetlef heeft dit heel snel en netjes afgehandeld. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Complimenten voor de klantenservice
Een heel mooi tafeltje gekocht. Helaas na enkele weken gebruik liet de gouden toplaag los. De klantenservice reageerde direct op mijn e-mail en hebben contact opgenomen met de leverancier. Enkele dagen later al een nieuw exemplaar in huis. Super blij mee en complimenten voor de klantenservice van wonen met lef!

Antwoord van wonenmetlef
Goede service. Tijdig geïnformeerd dat mijn bestelling vertraagd was. Bij levering waren enkele glazen items stuk (waarschijnlijk vanwege vervoer) en deze zijn direct kosteloos vervangen door nieuwe.

Hele goede service
Hele goede service, snel en vriendelijk contact gehad! Hier kunnen andere webwinkels nog wat van leren!

Geweldige service
We hadden een prachtig douchegordijn besteld en ontvangen. Naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Echter na 1x wassen volgens wasinstructies was het gordijn helaas gekrompen. Dit heb ik gemeld aan klantenservice en ze hebben contact opgenomen met leverancier. Uiteindelijk keurig volledig aankoopbedrag retour ontvangen. Dat is pas service, heel fijn!

Op 11-07-2020 een BePureHome Fauteuil Vogue besteld
Op 11-07-2020 heb ik een BePureHome Fauteuil Vogue (WO-800748-B) besteld, op de site stond erbij dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen zou duren.
Na 7 werkdagen nog niets vernomen te hebben zelf maar even contact gezocht met de klantenservice, kreeg ik spijtig te horen dat de fauteuil pas rond begin september bij hen binnen zal komen!
Ik betreur natuurlijk de niet bekende langere levertijd, maar erger vind ik nog dat ik niet eerder of correct op de hoogte ben gesteld hiervan. Ik moest zelf contact met ze opnemen om te vragen wat de status was van de bestelling!
Vandaag 07-09-2020 (het is immers weer begin september geweest) maar weer eens contact opgenomen per mail, krijg ik terug dat zij verwachten het pas eind september binnen te hebben en daarna z.s.m. aan mij toe te zenden. Heb na het ontvangen van deze mail meteen even met de klantenservice gebeld, gelukkig was het bericht onjuist en zou het deze week binnenkomen.
Nu 11-09 is het laatste nieuws dat de bestelling helaas deze week niet door de leverancier is aangeleverd. Volgens de klantenservice heeft de leverancier beloofd het komende dinsdag 15-09 alsnog bij Wonenmetlef te gaan leveren, wij hebben de fauteuil dan de dag erop of uiterlijk erna thuis.
Voor de vertraging en langere levertijd heeft Wonenmetlef nog 5% korting gegeven op de aanschafprijs (met dank aan Romy van Wonenmetlef).
Vandaag 16-09 de bestelling gelukkig in goede staat mogen ontvangen. Hartelijk dank Wonenmetlef voor de snelle doorzending van de fauteuil, maar ook voor het leuke presentje wat jullie er bij hebben geleverd!
Speciale dank weer aan Romy voor het vriendelijke contact, al met al toch nog goed opgelost.

Top!
Mijn - nog vrij nieuwe - platenspeler deed het niet meer. Dankzij de goede en snelle service heb ik binnen korte tijd een nieuwe ontvangen. De klantenservice van Wonenmetlef zorgde voor een vlotte communicatie tussen mij en de leverancier van de platenspeler. Hun snelle en vriendelijke manier van communiceren was heel prettig. Kortom, tevreden!

Goede klantenservice!
Heb al redelijk wat bestellingen geplaatst bij Wonen Met Lef. Het gebeurd wel af en toe dat er een product op zich laat wachten. Maar als je dan contact met hen opneemt sturen ze de rest van de bestelling al dadelijk op. Altijd snelle reactie en vriendelijk geholpen 🙏🏼

Antwoord van wonenmetlef
Fijne service via de app
Was aan het wachten op mijn bestelling die maar niet kwam, bleek dat ik zelf niet goed had gekenen en de levertijd van 1 van de producten pas over 2 maanden was.
Super geholpen via de app, 1 nieuw product uitgezocht en als het goed is komt mijn bestelling morgen binnen!
Tip: zou nog fijner zijn als er bij het bestellen een kleine samenvatting komt van de levertijd, dus bij het overzicht van de producten die je besteld

Uitstekende klantenservice
Het artikel dat geleverd is was niet naar wens maar wonenmetlef deed er alles aan om mij tegemoet te komen en uiteindelijk het product te vervangen. Uitstekende klantenservice!

Antwoord van wonenmetlef
Dikke pluim voor de klantenservice (Britt)
Derde keer dat ik bij deze webshop bestel. Correct en tijdig geleverd. De derde keer een probleempje gezien met het bestelde kussen waar vlekken op zijn. Direct gemeld en vandaag direct opgelost. Heel tevreden van de service en zal zeker nogmaals bij deze webshop bestellen.

Wonenmetlef KEK behang slechte ervaring
Onlangs verhuisd en alles van te voren goed geregeld, zo ook behang besteld bij Wonen met lef.
KEK behang noemen ze het, op kleur gemaakt en kleine 300 euro voor 10 banen, let op wel in ene bestellen wordt namelijk speciaal voor u gemaakt, dure lijm erbij, speciale kwast. Huis bijna klaar en dan de finishing touch, het mooie KEK behang. 8 banen gedaan en 2 banen geheel andere kleur, getver.
Wonenmetlef gebeld en deze regelen nieuw behang. 2 weken moeten wachten, alle behang eraf, verhuizing uitgesteld, zelf weer lijm moeten kopen en behang moeten ophalen bij de KEK in Hoofddorp. extra dag vrij moeten nemen, en zo'n kleine 150 euro extra kwijt. Kon een tegoedbon krijgen van 25 euro, die hoef ik niet, wil graag een ieder waarschuwen met het dure KEK behang, kwaliteitsnormen liggen hier zeer laag en waarschuw een ieder voor deze zijn geld uitgeeft.
Zeer nare smaak overgehouden over de afhandeling!!