25-06-2023 een boek besteld, deze is echter nooit bezorgd. Meerdere keren contact gehad met wonenmetlef. telefonisch en via de mail. Elke keer kreeg ik een ander antwoord.. Uiteindelijk kreeg ik 4 jul... Toon meer

Fijne klantenservice & korte levertijden. Na een aantal reviews te hebben gelezen over levertijden die niet zouden kloppen, toch even gebeld naar de klantenservice of zij de levertijd konden gar... Toon meer

Onbetrouwbare webwinkel. 8 juli bestelling geplaatst en betaald, geen ontvangstbevestiging gehad. Inmiddels meerdere keren geprobeerd te bellen (na lang wachten steeds eruit gegooid), meerdere keren g... Toon meer

We hebben voor een fors bedrag een bankstel van HK Living besteld bij wonenmetlef. Gisteren zou de bank bezorgd worden, helaas kregen we van de bezorger een bericht dat bezorging on hold is gezet vanw... Toon meer

1. Woonkamermeubilairwinkel

"wonen met lef is de webshop met trendy merken, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! Wij bieden jou mooie, stoere of kleurrijke decoratie en onze producten zijn onderscheidend en eigentijds."

2,5

Slecht

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedankt!
Wat een top service en super klantvriendelijk! Blij met onze producten!

27 december 2022

Hi!

Bedankt voor de mooie review :)
Daar doen we het voor!

Wat een top service

Wat een top service, plantenbak van Firm Living besteld, helaas kwam deze met een beschadiging uit de verpakking. Direct contact met wonen met lef opgemomen. Ik zou terug gebeld worden de volgende dag. Dit gebeurde ook en werd super opgelost. Wat een fijne shop. Ik heb hier al eerder wat besteld en dit blijf ik hier zeker doen.

15 december 2022

Hi!

Wat fijn om te horen dat we alles naar tevredenheid hebben kunnen oplossen :)
Veel plezier van de plantenbak van Ferm Living. Top artikel is het!

Fijne dag

wonenmetlef.nl

Slechte terugkoppeling indien niet op voorraad

Het is een beetje jammer dat als je op 14 december een bestelling plaatst (levertijd 5-7 werkdagen) en je zelf op 23 december (7e leverdag) erachteraan moet bellen waar de bestelling blijft, dat je dan krijgt te horen dat van één type bord geen voorraad is en dat de hele bestelling dus niet is afgestuurd, terwijl de rest van de bestelling wel op voorraad is. Die zou onmiddellijk worden afgestuurd en is zojuist ontvangen.

Maar groter is de teleurstelling dat ondanks telefonische mededeling dat de rest er allemaal is, van de wel aanwezige voorraad ook een deel niet is geleverd en in totaal 50% dus niet is geleverd.

Wonenmetlef zal in ieder geval twee zaken kunnen verbeteren:
- op tijd terugkoppelen naar haar klant dat er niet binnen de aangegeven levertijd van 5-7 dagen kan worden geleverd, omdat er geen voorraad is
- zorgen dat het administratieve voorraadsysteem realtime is bijgewerkt, zodat klantenservice geen toezeggingen doet die ze niet kan waarmaken.

OPVOLGING
Na klacht per email en bovenstaande review heeft Wonenmetlef contact opgenomen. De bestelling is inmiddels volledig geleverd.
Als excuus is een tegoedbon ter beschikking gesteld, te gebruiken bij de volgende bestelling. Omdat de producten prima, heb ik een vervolgbestelling geplaatst uit dezelfde serie bestelde artikelen. Die zijn inmiddels ook correct ontvangen.

24 december 2022

Goedemiddag Bert,

Fijn dat we contact met elkaar hebben gehad en dit hebben kunnen oplossen met elkaar.
Bedankt voor het plaatsen van de review. Zo kunnen wij onze klanttevredenheid naar een nóg hoger level te tillen.

wonenmetlef.nl

Meer dan 10 dagen onderweg?

Bestelling geplaatst op 5/12, waarbij vermeld stond dat er een 5-7 dagen levertermijn was. Op 15/12 was het nog steeds niet verzonden. Ik heb uiteindelijk de bestelling geannuleerd en hetzelfde item besteld op een andere website dat de volgende dag levert. Aan de zelfde prijs. Ik vond het vooral vervelend dat ze het niet echt een probleem leken te vinden. Jammer.

14 december 2022

Goedemiddag Lies,
Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet op tijd is aangekomen.
Door de drukte rondom kerst is het helaas net niet gelukt. Onze excuses hiervoor!
Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.

Keramisch Krukje

Keramisch Krukje/bijzettafeltje besteld, snelle levering en goed ingepakt. Mooie aankoop, mooie website, mooie spullen, blij mee👍

8 december 2022

Hoi Ingrid,

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn dat alles naar wens is.
We zien je hopelijk snel terug voor een nieuwe order!

Groetjes Evelien
wonenmetlef

Dit bedrijf weet wat service betekent

Dit bedrijf weet wat service betekent! 6 kopjes van HK living besteld. 1 kapot uit de verpakking gehaald. Mail gestuurd, binnen een dag reactie terug met de vraag: wilt u geld terug of een nieuw kopje. Dat noem ik nog eens klant vriendelijk!

4 december 2022

Hallo Carla,

Wat goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
We wensen je veel plezier met je nieuwe kopjes!

Evelien
wonenmetlef.nl

Snelle levering en blij met de mooie…

Snelle levering en blij met de mooie cappuccino mokken!

9 november 2022

Hallo Christa,

Wat goed om te horen! Leuke mokjes zijn dat hè?!

wonenmetlef.nl

Bestelling (nog) niet geleverd….

Kan helaas onderstaande niet verwijderen dus vandaar een aanpassing. Netjes een mail ontvangen. Helaas is er vertraging met levering van de opbergzak. Hier kan wonenmetlefkids niets aandoen. Binnenkort wordt het geleverd.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 oktober 2022 een Play & Go Opbergzak/speelkleed Roadmap zwart wit katoen ø140cm besteld. Vrijdag 21 oktober 2022 een mail gedaan of deze opbergzak een x geleverd kan worden. Tot nu toe niks ontvangen en geen reactie op mijn mail. Jammer…..

23 oktober 2022

Hallo Kim,
Bedankt voor je review en onze excuses voor de lange levertijd. We verwachten snel aan je te kunnen leveren. Veel plezier ermee!

Prachtige Hay-vaas ontvangen!

19 augustus 2022

Goedemorgen Sanne,

Bedankt voor je review.
HAY heeft zeker prachtige vazen :) Veel plezier ermee!

met vriendelijke groet,

Britt wonenmetlef.nl

Goede service, snelle levering

Goede service, snel geleverd en gratis mogelijkheid om achteraf te betalen. Top dus!

17 september 2022

Hallo!

Wat fijn om te horen!
Mocht je jouw ordernummer of naam met ons willen delen, dan kunnen we deze mooie review achter de schermen noteren.

wonenmetlef.nl

Wonen met Lef is een hele leuke…

Wonen met Lef is een hele leuke webwinkel met een fantastische klantenservice die met je meedenkt!

9 september 2022

Hi Ine,

Bedankt voor de fijne review :)

Erg tervreden!

Ze hadden precies het product waar ik naar zocht, snelle verzending en goed ingepakt, erg tervreden!

18 augustus 2022

Hi Jasmijn,

Top! Fijn om te horen.

wonenmetlef.nl

De Sekki Bowl van Ferm Living stond…

De Sekki Bowl van Ferm Living stond reeds lang op mijn verlanglijstje: de zachte crèmekleur in combinatie met de aaibare keramieken textuur maakt dit servies tot een ‘must have’ aan de eettafel. De aantrekkelijke korting van wonenmetlef bracht me ertoe een hele set te kopen; van groot tot klein, geflankeerd op een prachtige terrazzo onderzetter. Dankzij de snelle levering kan ik nu reeds genieten van mijn aankoop, ik denk er trouwens aan om nog een setje te kopen, het is te mooi en te praktisch. Dankjewel wonenmetlef!

17 augustus 2022

Hi Mayke,

Gave set heb je besteld! Tof!
Bedankt voor de mooie review en we zien je volgende bestelling tegemoet :)
Heel leuk!

wonenmetlef.nl

Ja , daar is onze nieuwe aanwinst, de relax , whiskey fauteuil, van Dutch Bone Keurig bezorgd. Nu gaan we relaxen.

12 augustus 2022

Hi!

Toffe fauteuil is dat! Heel veel plezier ermee!

Scherpe prijs

Scherpe prijs, snelle levering, prima communicatie.

11 augustus 2022

Hallo Marije,

Daar staan we voor :)
Bedankt voor je review.

Annulering product

Ik moest een product annuleren. Kreeg snel een reactie op mijn mail en het geld was ook snel terug gestort.

31 juli 2022

Goedemorgen,

Goed om te horen. Annuleren is uiteraard geen probleem. Je krijgt netjes je geld terug.