25-06-2023 een boek besteld, deze is echter nooit bezorgd. Meerdere keren contact gehad met wonenmetlef. telefonisch en via de mail. Elke keer kreeg ik een ander antwoord.. Uiteindelijk kreeg ik 4 jul... Toon meer

Fijne klantenservice & korte levertijden. Na een aantal reviews te hebben gelezen over levertijden die niet zouden kloppen, toch even gebeld naar de klantenservice of zij de levertijd konden gar... Toon meer

Onbetrouwbare webwinkel. 8 juli bestelling geplaatst en betaald, geen ontvangstbevestiging gehad. Inmiddels meerdere keren geprobeerd te bellen (na lang wachten steeds eruit gegooid), meerdere keren g... Toon meer

We hebben voor een fors bedrag een bankstel van HK Living besteld bij wonenmetlef. Gisteren zou de bank bezorgd worden, helaas kregen we van de bezorger een bericht dat bezorging on hold is gezet vanw... Toon meer

1. Woonkamermeubilairwinkel

"wonen met lef is de webshop met trendy merken, vernieuwende producten en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! Wij bieden jou mooie, stoere of kleurrijke decoratie en onze producten zijn onderscheidend en eigentijds."

2,5

Slecht

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hele snelle levering

Hele snelle levering, goed verpakt.
Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelde maar dat ga ik zeker vaker doen.

31 maart 2022

Hoi Hilke,

Fijn om te horen dat we je weer mogen terug verwachten in onze webshop!

Bedankt voor de review.

Team wonenmetlef.nl

Prima bedrijf

Snelle levering, prima bedrijf. Altijd goed. Niks op aan te merken.

30 maart 2022

Hallo Roel,

Wat een compliment, dankjewel!

team wonenmetlef.nl

Wat een leuke bedrijf om zaken mee te…

Wat een leuke bedrijf om zaken mee te doen...goed in het onderhouden van contact met de klant en een correcte en snelle afhandeling van zaken die, buiten hun schuld, niet goed gingen.

25 maart 2022

Antwoord van wonenmetlef

Hallo Jan, fijn om te horen! Veel plezier van het aangekochte artikel!

Team wonenmetlef.nl

Sneller dan verwacht

Een grote fotolijst gekocht die een dag later al arriveerde. Sneller dan verwacht en gedegen verpakt.

Dit gaan we nog eens doen.

23 maart 2022

Hallo Guido,

Goed om te horen! Veel plezier ermee!

team wonenmetlef.nl

Over het algemeen een goede webshop!

Over het algemeen een goede webshop! Soms komt het voor dat ze de voorraad niet goed hebben bijgewerkt, waardoor je iets koopt wat eigenlijk niet op voorraad is. Gevolg is dat je dan moet wachten tot het er wel weer is (soms moet je er zelf even achteraan mailen als je de volgende dag nog geen verzendbevestiging hebt, dat werkt sneller). Eerste keer was niet helemaal een succes, omdat ik het destijds voor kerst nodig had (had mijn bestelling ruim 2 weken van te voren geplaatst voor iets dat de volgende dag in huis zou moeten zijn) en het dus niet op voorraad bleek te zijn. Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen, omdat ze niet zeker wisten of ze het op tijd zouden kunnen leveren. Nu de tweede bestelling totaal geen problemen gehad! Ik had het gewoon de volgende werkdag in huis en alles was erg goed verpakt, waardoor je vrijwel zeker weet dat het niet kapot zou kunnen gaan tijdens de transport. Voor mij dus 4 sterren, maar meer omdat je wel voor de zekerheid in je achterhoofd moet houden dat de levering wat langer kan duren. Als het eenmaal is verzonden, is het super!

17 maart 2022

Hallo!

Bedankt voor je review. En bedankt voor de feedback!

Dessertschaaltjes

Ik ben erg tevreden met de schaaltjes. Ze zijn mooi van kleur. Ook de snelle levering is een pré.

16 maart 2022

Hallo Constance,

Bedankt voor de review :)

team wonenmetlef.nl

Perfecte service bij kleine beschadiging

Onze bijzettafel bleek bij levering een kleine lakschade te hebben. We konden de tafel probleemloos terugsturen. De tafel was niet meer op voorraad, maar werd voor ons besteld. Binnen 2 weken hadden we de nieuwe bijzettafel in huis.
Contact met klantenservice was goed. Service was geweldig.

18 februari 2022

Hallo Mark,

Goed om te horen dat alles nu naar wens is dat je onze service als geweldig hebt ervaren :) Daar zijn we blij mee!

team wonenmetlef.nl

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Bij een vorige bestelling was de levertijd vrij lang omdat de producten nog niet binnen waren. Kreeg toen de mogelijkheid om een deel alvast te laten leveren, prima geregeld. Ga hier zeker vaker bestellen.

9 februari 2022

Een toffe lamp besteld waar een…

Een toffe lamp besteld waar een levertijd op zat. Maar wel op tijd geleverd gelukkig!

Hallo Cees,

Goed om te horen, veel plezier van de lamp!

team wonenmetlef.nl

De bestelling ging vlotjes al was de…

De bestelling ging vlotjes al was de doos wel wat groot voor het pakketje

Hallo Geke,

Bedankt voor de fijne review. Ik zal het magazijn doorgeven dat er efficiënt wordt gekeken naar het formaat van de verpakking. Goede tip!

team wonenmetlef.nl

Snelle afhandeling van een defect artikel, goede service en vriendelijk te woord gestaan.

27 januari 2022

Hallo!

Bedankt voor de mooie review.
Fijne dag vandaag!

team wonenmetlef.nl

Prachtige webshop maar slechte…

Prachtige webshop maar slechte ervaring. Besteld vanuit België, enkel voorradige producten. Voor 22u besteld maar oke, ik verwacht de bestelling echt niet de volgende dag (hoewel dat natuurlijk geadverteerd wordt). Ondertussen zijn we 12 dagen verder en niets. Heb de klantendienst drie keer gecontacteerd. Laatste keer was het antwoord dat mijn order niet gekoppeld was aan het systeem in het magazijn. Zou toch verwachten dat ze dit al bij de eerste mail zien... Er werd mij ook telkens beloofd dat mijn bestelling er nu echt wel aankomt, maar wacht nog altijd op een track & trace. Dacht er kado te bestellen, gelukkig niet gedaan, was nooit tijdig geleverd. Gebrek aan communicatie dus. Ik kan best begrijpen dat er vertragingen zijn, maar communiceer naar je klanten!

25 januari 2022

Originele artikelen en klantgerichte medewerkers

Erg prettig bedrijf met snelle service en ze denken goed en klantgericht mee.
Erg leuke en originele artikelen. Heel tevreden met mijn aankopen.

20 januari 2022

Hallo Michel,

Goed om te horen.
Hopelijk tot een volgende keer!

team wonenmetlef.nl

Levering duurt erg lang en je wordt…

Levering duurt erg lang en je wordt niet geïnformeerd bij vertraging. Bij levering van kapotte beker werd wel snel gehandeld: Nieuwe beker twee dagen later al in huis! In november echter servies besteld, dat nu, halverwege januari, nog niet binnen is.

18 januari 2022

Hi Tim,

Wat vervelend om te horen dat het zo lang moet duren. Ik heb het even nagekeken en er zit helaas een lange levertijd op de mokjes van HK living. We hebben daarom op onze kosten alvast verzonden wat op voorraad is.
Fijn dat de nieuwe beker goed is aangekomen!

team wonenmetlef.nl

Na een verkeerde levering te hebben…

Na een verkeerde levering te hebben ontvangen, goed opgepakt door het Team van Wonen met Lef, juist en correct afgehandeld. nu erg blij met het juiste product.

13 januari 2022

Hallo Danny,

Fijn om te horen. Veel plezier ermee!

Top!

Wonen met lef net ontdekt, Toffe items , duidelijke site, snelle levering en vaas was heel goed verpakt dus die staat nu (eerder dan verwacht) te shinen op de tafel!

12 januari 2022

Hi!

Heel veel plezier van de vaas! En bedankt voor je mooie review :)

team wonenmetlef.nl

Een webshop met originele interieur items!

Een webshop met leuke originele artikelen voor je interieur of in ons geval voor onze inspiratiestudio ( keukens/interieur) Hier gaan we zeker nog eens vaker rondneuzen! De bestelde artikelen zijn ook nog heel snel geleverd.

10 januari 2022

Hi Tamara,

Hopelijk komen de spullen goed van pas voor jullie leuke inspiratiestudio :)
Bedankt voor de mooie review!