Nam vandaag contact op met Worldonline wegens problemen met mijn kaart. Bij het uitleggen van mijn probleem begon de persoon gewoon over mij heen te praten. Ik vraag om me uit te laten spreken, maar 2... Toon meer
Zeer tevreden over de service van Worldline Ik ben heel tevreden over de hulp die ik van Worldline heb ontvangen. Nadat ik contact had opgenomen met de klantendienst, werd ik snel en correct geholp... Toon meer
Was goed te communiceren met de monteur. Wel jammer dat de automaat vanaf het moment van installeren om middernacht een dagafsluiting uitdraai ging maken, iets wat echt onhandig is in de horeca. World... Toon meer
We hebben een maand van voor onze opening van een tweede winkel een tweede pinautomaat besteld bij Wordline. Op de opening was er geen pinautomaat en nu zijn we inmiddels al twee weken verdewr en nog... Toon meer

1 Place des Degrés, 92059, Paris la Défense Cedex, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Niet de goedkoopste betaalterminal, maar voor kwaliteit moet je betalen. Onlangs is er een defect opgetreden bij één van de toestellen. Ze waren er heel snel met een technicus. Het was een zeer aangename persoon die alles goed uitlegde en het probleem oploste. Als ik me niet vergis, heet hij Mimoun. Dank je wel, Mimoun!

Antwoord van Worldline Global
Betaalautomaat van Worldline gekocht via ING. Werd verstuurt zonder track en trace code door te geven. PostNL stopt geen kaartje meer in de bus dus we wisten niet dat het ding op een PostNL punt lag. Toen we gingen bellen waar het ding bleef wist Worldline pas te vertellen waar hij was. Dat was net te laat want toen werd het ding teruggestuurd. Worldline kon geen andere oplossing bieden dan wachten tot hij bij hen terug was en dan weer versturen. Afgelopen donderdag bericht van Worldline met verzendcode dat het ding verstuurd was. Op zaterdag nog niets ontvangen. Code geconroleerd en wat blijkt: pakket is bij PostNL onvindbaar, blijkbaar nog niet aan PostNL overhandigd. Maar wel op donderdag al de code vcan het pakket sturen !
Zeer slechte service van Worldline ! En uiteraard niet bereikbaar om te klagen.

Antwoord van Worldline Global
Nog nooit zo’n slechte service ondervonden, banken en verzekeringen staan erom bekend maar Worldline is nog erger. 1 B.V in twee bv’s gesplitst en al twee maanden bezig om de bestaande pin automaat van worldline over te zetten naar de andere B.V. wat een ergernis en dan nog de administrative rompslomp om alles bij de juiste grootboekingen te verwerken.

Antwoord van Worldline Global
Zeer slechte service na verkoop !
Zaak gestopt en na 6 maand nog steeds domiciliëringen van de afgesloten rekening met aanmaningen als gevolg.
In contract staat duidelijk dat bij stopzetting geen extra kosten worden gerekend.
Bellen naar de klantendienst brengt geen soelaas, zeer vriendelijke mensen aan de lijn, hiervoor een dikke pluim.
Maar zijn nu na 6 maand nog niet geholpen.
Voor nummer 1 in België stelt de diens service na verkoop niet veel voor.
Zou informeren bij de collega’s voor me aan te sluiten.

Antwoord van Worldline Global
Betrouwbare werking. echter duur en onduidelijk ivm uitbetalingen. transacties van één zelfde dag worden in verschillende transacties op verschillende dagen uitbetaald. dit kan véél overzichtelijker en goedkoper

Antwoord van Worldline Global
Onduidelijke facturen. Slechte klantenservice. Veel verschillende e-portalen. Ook is het aan de dure kant. Ik ben blij dat we kunnen overstappen naar een andere leverancier.

Antwoord van Worldline Global
Er kon slechts 1 doos rolletjes papier per keer worden besteld.
De levering door UPS is niet correct verlopen; er werd gemeld dat op de 1e aanbieding niemand thuis was, hetgeen onwaar is; slechts 2 dagen later kon het pakket worden opgehaald in een afhaalpunt dat niet dagelijks open is tijdens de week

Antwoord van Worldline Global
Snel, efficient en correct. Enige minpunt is nog steeds de transactiekosten die volledig ten laste van de handelaar vallen. Zeker voor kleine bedragen (krantewinkel) kan dit serieus oplopen.

Antwoord van Worldline Global
Veel te ingewikkelde procedure om een eenvoudige betaalterminal te bestellen van een bedrijf dat tientallen jaren klant is!

Antwoord van Worldline Global
Langdurig wachte voor telefonisch contact.
Beloofde offerte 2de terminal daarna niet ontvangen.

Antwoord van Worldline Global
We hebben al meermaals gebeld om payconiq QR toe te voegen aan onze terminal. Telkens werd er beloofd dat dit in orde zou komen. Tot tweemaal toe alle papierwerk verzonden. Drie jaar later nog steeds geen payconiq. De klantendienst beloofd veel maar er gebeurd weinig.

Antwoord van Worldline Global
Wanneer mijn betaalterminal stuk ging kreeg ik snel en goed advies ivm evt herstelling of alternatieven.
De communicatie mbt de afrekening en betaling was evenwel onduidelijk en men was onvoldoende toegankelijk voor overleg of toelichting waardoor er lange tijd misverstanden bestonden.
De betaalterminal zelf werkt nu wel correct en naar verwachting.

Antwoord van Worldline Global
Afschuwelijk slechte methodiek om je betaalautomaat om te zetten van eenmanszaak naar een vennootschap.Reeds drie maanden mee bezig en nog niks aan veranderd.

Antwoord van Worldline Global
Ik geef geen 5 sterren wegens de ongelofelijke administratieve rompslomp, die gepaard gaat met het aankopen van een extra terminal. Ik heb een vast bancontact toestel, dat naar behoren werkt. Soms verliest hij spontaan het wifi signaal, Worldline beweerd dan dat dat aan de internet provider ligt, maar dat is niet waar. De terminal moet regelmatig gereset worden of ik krijg geen wifi binnen. Het is een terminal die nu niet meer aangeboden wordt, dus op support of garantie moet ik ook niet hopen. Dus ik wilde een tweede, mobiele, terminal aankopen die ook op 4G werkt om een backup te hebben. De administratie voor die aanvraag wordt 100% in de schoenen van de aanvrager geschoven, neemt enorm veel tijd in beslag en leek eindeloos. Ik heb het gewoon opgegeven. Dan doen ze een tap on mobile app, maar uiteraard enkel op Android. Dus daar ben ik ook niks mee. Worldline moet gewoon met verkopers werken die de administratie op zich nemen. Worldline moet écht werken aan klantvriendelijk handelen.
De uitbetalingingen gaan vlot en naar tevredenheid.

Antwoord van Worldline Global
Alles liep in begin wat moeilijk maar eens alles voorbij was geen probleem meer. Soms wel wat verbindingsproblemen. Factuur is onoverzichtelijk en de kostprijs moet je zelf berekenen. Geld kwam wel altijd op tijd op rekening

Antwoord van Worldline Global
Alles loopt vlot, correcte afrekeningen, de dag nadien staan bedragen in verzamelstaat gestort.

Antwoord van Worldline Global
Verschrikkelijk om voor te werken, ze maken het de klant enorm moeilijk en plus de hele team van managers zijn verre van capabel.