Nam vandaag contact op met Worldonline wegens problemen met mijn kaart. Bij het uitleggen van mijn probleem begon de persoon gewoon over mij heen te praten. Ik vraag om me uit te laten spreken, maar 2... Toon meer
Zeer tevreden over de service van Worldline Ik ben heel tevreden over de hulp die ik van Worldline heb ontvangen. Nadat ik contact had opgenomen met de klantendienst, werd ik snel en correct geholp... Toon meer
Was goed te communiceren met de monteur. Wel jammer dat de automaat vanaf het moment van installeren om middernacht een dagafsluiting uitdraai ging maken, iets wat echt onhandig is in de horeca. World... Toon meer
We hebben een maand van voor onze opening van een tweede winkel een tweede pinautomaat besteld bij Wordline. Op de opening was er geen pinautomaat en nu zijn we inmiddels al twee weken verdewr en nog... Toon meer

1 Place des Degrés, 92059, Paris la Défense Cedex, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Beste lezer,
Vertrouw dit bedrijf voor geen meter. Waardeloos bedrijf. Houdt je hard gewerkte geld vast zonder enkele redenen en waardeloze klantenservice. Schaam je diep
Slechte uitbetaling.
Zolang er geen problemen zijn is Worldline ok, maar hoed je wanneer er wel problemen ontstaan. We krijgen al ruim een maand sporadisch de transacties die via de pinautomaten in onze winkels gedaan worden uitbetaald. Wanneer je ze belt krijg je over het algemeen onvriendelijke medewerkers aan de lijn. Ze raken snel geïrriteerd, terwijl zij degenen zijn die slechte diensten leveren.
Vermijd dit bedrijf wanneer je nog niets met ze te maken hebt!
Meer dan een uur op wacht nog steeds niemand aan de lijn. Dan krijg je iemand aan de lijn, zit je opeens in de verkeerde afdeling.
Blokkeren zomaar een bankkaart.
ik ben 01/05/2022 verhuisd naar Spanje. Post BE 1 jaar betalend laten doorsturen naar vrienden. Wens dit te stoppen, echter, enkel visa stuurt onkostenstaat op papier. Simpel, stopzetten. Neeeee...kan niet, moet via bank, bank zegt via Atos. Ik wens niet dat huidige kopers van huis in België elke maand mijn visa onkosten kunnen inzien. Toch kan ik het niet stoppen. Kafka, absurd. Dit heb ik nooit meegemaakt, nergens.
Het meest onbeleefde bedrijf die ik ooit aan de telefoon heb gehad. Misschien toch jullie werknemers een deftige opleiding geven. Ik hoop dat ik zeker geen contact met jullie meer hoef op te nemen
20 minuten in de wacht voor een mogelijkse fraude met je kaart. Dit om 20u39. Is er dan zoveel fraude met kaarten. Dan mogen ze toch gaan beginnen meer mensen aan nemen en meer beveiliging op kaarten te zetten. Amai!!! Geen dienstverlening!!!
Telefonisten prima hoe ze je te woord staan. Maar er spelen schandalige praktijken plaats. DOE GEEN ZAKEN MET HUN! Zou houden je geld van je omzet vast en betalen niet altijd uit. Verzoek om uit te betalen duurt tergend lang en hebben lak aan dat jij je leveranciers moeten betalen. Wij nemen de zaak mee naar onze advocaat.
Geen contact, visa kaart waar geld op staat en volgens visa goed is, wordt niet geaccepteerd bij reservering. Chrome, Edge geprobeerd, computer, telefoon, maestro, niets werkt. . Pas nog gebruikt in Italy. Email geschreven, gebeld, maar niemand weet wat. En reageren niet
Serieus, 1 ster is nog teveel voor dit belachelijk bureaucratische bedrijf. Ik wacht al maanden lang op terugbetaling van een ten onrechte gecollecteerd bedrag, maar de telefonische klantenservice heeft "geen bevoegdheden" en per mail wordt elke keer weer een nieuwe reden opgevoerd om maar niet te hoeven terugbetalen. Simpele administratieve handelingen zoals een adreswijziging doorvoeren zijn al te ingewikkeld voor dit bedrijf.
Pinapparaat geblokkeerd omdat de factuur niet aan is gekomen bij het juiste adres...vervolgens bedrag a overgemaakt, bewijs gestuurd per mail, adreswijziging etc. Volgende dag weer gebeld omdat het nog steeds geblokkeerd is...doodleuk geven ze een ander bedrag aan....echt bizar wat een ongelooflijk domme mensen werken daar en wat voor slecht beleid is daar. Ze denken met een machtspositie dat ze je zo hebben...maar echt zo maken ze de concurrent dadelijk een stuk groter...want dit is kort termijn business en niet langdurig....en voor de medewerkers die daar werken...echt jullie zijn gek dat je daar gaat werken .je hebt toch wel een stukje zelfrespect...er zijn banen genoeg op dit moment
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de zeer professionele manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Ik had een probleem met een product dat ik had gekocht en nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Het was duidelijk dat de medewerker die mij te woord stond zeer goed op de hoogte was van de situatie en mijn probleem serieus nam. Ik voelde me echt gehoord en gewaardeerd als klant. De klacht werd op een snelle en bevredigende manier opgelost, wat me een goed gevoel gaf over het bedrijf en hun toewijding om hun klanten tevreden te stellen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de manier waarop mijn klacht is afgehandeld en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
1 Ster is zelfs nog teveel - Regelrechte RAMP.
Betwisting ingediend en na 8 maanden nog steeds geen antwoord.
Al minstens 10 keer gebeld en telkens bellen ze me terug met het antwoord: De dossierbeheerders kunnen hiervan niets terug vinden. Echt top... Wat een boeltje.
Tot op heden nog geen antwoord.
Eind december 2022 is mijn creditcard geblokkeerd wegens fraude. 2 Weken later heb ik een nieuwe kaart ontvangen. Op 2 en 17 januari hebben er terugbetalingen plaatsgevonden op mijn geblokkeerde creditcard, dit is door zowel mijn bank als Worldline bevestigd. Ik heb 3x met de bank gebeld en 5x met Worldline. Iedere keer een andere uitleg gekregen, niemand doet iets. Mijnkaart.be geeft geen positief saldo aan. Laatste contact bij Worldline vertelde dat bedrag verrekend zou worden bij mijn afrekening. Afrekening gisteren ontvangen maar er heeft weer geen afrekening plaatsgevonden. Ook is het niet teruggestort op mijn bankrekening die bij de creditcard hoort. Het gaat maar om een bedrag van 74 en 24 euro maar het is mijn geld en ik laat niet los totdat ik het terug op mijn rekening zie. De volgende stap zal dan een deurwaarder worden en via de media ruchtbaarheid geven aan deze klachten die kennelijk veel voorkomen. Ik moet overigens zeggen dat ik door iedere medewerker heel vriendelijk en behulpzaam geholpen ben. Zelf blijf ik ook altijd rustig en vriendelijk want de medewerkers van het callcenter hebben hier geen enkele schuld aan. Maar van binnen ben ik razend. Razend en machteloos.
Totaal niet klantvriendelijk. Ik ben slachtoffer van phishing, heb mijn aankopen via cc betwist (want het zijn overduidelijk geen aankopen) en heb ze alle informatie gegeven + zelfs screenshots gestuurd als bewijs. Krijg alleen als antwoord terug ja "omwille van de sterke authenticatie kunnen wij in uw dossier niet tussenkomen". Er werd verder niks mee gedaan.
Ze nemen mijn hele aanvraag dus niet eens serieus en laten het erbij. Ik vraag me af wat Worldline dan eigenlijk doet voor werk? Als ze mijn aanvraag al niet serieus nemen, zullen ze dat dus bij niemand doen.
Deze organisatie is nutteloos en kan net zo goed zichzelf opdoeken. Ik hoop dat er een nieuwe klantvriendelijke organisatie tot stand komt die WEL slachtoffers van phishing serieus neemt en ook probeert het geld terug te krijgen ipv oplichters zo makkelijk ermee weg te laten komen. Zeker aangezien de aankoop met een CREDITCARD is gebeurd, zou dit gewoon mogelijk moeten zijn.
Wij hebben hotel geboekt waarbij de betaling via Worldline liep. Na een ok op de Ideal betaling bij onze bank kwam er een algemene error van de server van Worldline. De boeking en het geld zijn niet aangekomen en Worldline wil niets zeggen omdat dat tegen de privacy zou zijn. Fijn statement voor een bedrijf dat je met je geld zou moeten vertrouwen.
Tip: Als je de naam van dit bedrijf in je ideal ziet, cancel de transactie en kies een andere betaalmethode.
Er staat op mijn uitgavenstaat een bedrag dat ik aan de hand van de vermelding niet kan thuisbrengen. Zojuist gebeld met Worldline en die kunnen me ook niet vertellen wie er achter de handelaar schuilgaat. Dat zou toch niet moeten kunnen! Ze zouden toch moeten weten wie hun klanten zijn.
Wordline ontvangt pinbetalingen en houdt dit geld vervolgens zelf. Wat een oplichters!
Edit:
Na diverse malen van het kastje naar de muur gestuurd te zijn heb ik uiteindelijk m'n geld ontvangen. Het heeft wel veel geduld gekost en stress opgeleverd. Lang leve Cash geld!
Bestaat geen half sterren, 1ster vind ik al te veel, slecht service, wat ik belde en vaak wordt gezegd, mevrouw ik weet het niet,
Pinbetalingen zouden dagelijks overgemaakt worden. Maar gebeurt met minimaal 3 dagen vertraging. Na min. een half uur telefonisch meerdere malen in de wacht wordt verteld dat een aantekening wordt opgesteld, waarna binnen 5 werkdagen contact zou worden opgenomen. Dit gebeurt vervolgens ook weer niet. Bij ING de afgelopen 15 jaar altijd dagelijks 's ochtend de pinbetalingen van de vorige dag op de rekening. Ook in het weekend. klantnummer 567062.
Door een fout van Worldline zijn mijn betalingen van een gans weekend op een rekening terechtgekomen van een andere zaak.
Een geluk dat deze zaak mij hierover ingelicht heeft!!
Blijkbaar hebben ze 2 dossiers met elkaar verward. Ik wacht nu al bijna 3 weken op ‘Mijn’ geld. Al uren aan de lijn gehangen. Worldline telefoneert over WiFi wat echt ongelofelijk slechte verbinding geeft en meest van de tijd niet te verstaan is. Rampzalige service
Maar waar blijft mijn geld!!!