Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babysitter
  2. Aannemer
  3. Hondenuitlaatservice
  4. Tuinman
  5. Gazonverzorging
  6. Privétutor

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra hjälp för mig

Mycket bra hjälp för mig , smidigt att boka och betala i appen .

12 mei 2026

Hej Inger!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du uppskattade hjälpen och att appen var smidig för dig att använda!

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Snabb betalning.

9 mei 2026

Hej Alvin,
Tack för din recension och för att du delar med dig. Så kul att höra att du haft en smidig upplevelse! Lycka till i framtiden!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan inte söka jobb om man är +24

Kan inte söka jobb om man är +24, blir bara direkt omdirigerad till att anställa.

Inga extra jobb. Bara gav ut min personliga data i onödan.

8 mei 2026

Tack för din recension!

Det stämmer att man inte kan söka jobb via Yepstr om man är över 24 år. Yepstr är till för ungdomar och unga vuxna (15–24 år) som vill ta sitt första jobb och få erfarenhet genom enkla, lokala uppdrag som till exempel barnpassning, läxhjälp och trädgårdsarbete.

Idén bakom Yepstr är att göra det lite enklare för unga att komma in på arbetsmarknaden och få en första fot in, samtidigt som de bygger upp sitt CV och får referenser längs vägen.

Är man över 24 år är man däremot varmt välkommen att använda Yepstr som kund och anlita hjälp i hemmet eller trädgården.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min upplevelse är jätte bra

Min upplevelse är jätte bra! Fick jobb på ungefär en vecka

7 mei 2026

Hej Meja,
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Så kul att höra att det gick så snabbt att få jobb, det är precis så vi vil att Yepstr ska fungera!😊

Lycka till i fortsättningen!

Rekommenderar Yepster starkt

Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör jobbet och den som betalar ut lönen efter varje arbetspass, jag kan verkligen rekommendera yepster och tycker alla borde prova appen !!

28 april 2026

Hej Ella,
Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss att du uppskattar hur smidigt det är att finna uppdrag och att appen upplevs som användarvänlig för alla parter. Din rekommendation är mycket betydelsefull för oss och vårt fortsatta arbete med att hjälpa unga ut i arbetslivet!

Vi önskar dig stort lycka till med dina framtida uppdrag! 🚀

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag.

Varning för detta företag.
Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig att köpa tjänster av dem.
Så stor varning för detts företag.
De har även en anmälan ligger mot sig hos IMY.
diarienummer IMY-2026-7068

Så stor varning för detta företag lämna ALDRIG ALDRIG ut ditt personnummer till dem.

14 april 2026

Hej Anderzz,

Tack för att du delar din synpunkt.

På Yepstr arbetar vi med tjänster där människor får tillgång till varandras hem och där unga utför uppdrag, ofta i nära kontakt med familjer och barn. Det ställer mycket höga krav på trygghet och ansvar från vår sida.

Därför genomför vi bakgrundskontroller baserade på offentligt tillgänglig information. Vår policy innebär att vi i vissa fall nekar tillgång till plattformen även vid mindre förseelser, då vi tillämpar en strikt säkerhetsprincip för att skydda alla användare.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och med respekt för den personliga integriteten.

Om du vill att vi ser över ditt ärende närmare är du välkommen att kontakta oss direkt på support@yepstr.com

Recension

Har haft en bra upplevelse som arbetare hittills

19 april 2026

Hej Vincent,
Tack för din recension! Vad glada vi blir att höra att du haft en sådan positiv upplevelse via vår app! Vi på kontoret önska dig stort lycka till i fortsättningen

Trevliga är super nöjd

Trevliga är super nöjd

18 april 2026

Hej Ammar,
Tack för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att du fått ett trevligt bemötande och är nöjd!

Jättebra och fin 😊

11 april 2026

Hej Emma,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad härligt att höra att du har en sådan positiv upplevelse av Yepstr 😊

Supersmidigt

Supersmidigt! Vi skrev in våra önskemål, fick ansökningar och hittade en perfect match! Jättenöjd!

8 april 2026

Hej Vanessa,
Tusen tack för din fina recension, vad roligt att höra 😊 Så skönt att allt kändes så smidigt och att ni hittade en sådan match som kändes perfekt! Vi blir verkligen glada av att ni är nöjda och uppskattar att ni tog er tid att skriva!

Ebbe är bra på trädgården

Ebbe är bra på trädgården

27 maart 2026

Hej Göran,
Så roligt att höra att du hittat en yep till hjälp i trädgården! Det gör oss glada att höra att vår tjänst uppskattas!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi är så nöjda med vår fantastiska…

Vi är så nöjda med vår fantastiska barnvakt, Zara! Yepstr är underbart - smidigt och tryggt ❤️

26 maart 2026

Hej Marielle,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig. Vad roligt att hör att höra att ni hittat en barnvakt ni är nöjda med! Dina fina ord värmer verkligen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick rimliga arbetsuppgifter som vi…

Vi fick rimliga arbetsuppgifter som vi varierade. vi fick jobba tillsammans och det kändes som det bryde sig om vårat välmående

22 maart 2026

Hej Naja,
Stort tack för din fina recension!

Det gör oss verkligen glada att höra att ni trivdes med uppgifterna och att ni fick jobba tillsammans. Och extra fint att läsa att ni kände er omhändertagna och att ert välmående togs på allvar, det är något vi verkligen bryr oss om!

Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket!

Great nannies

Great nannies

20 maart 2026

Hi Philip,
Thank you for your sharing your experience with us. It’s wonderful to hear that you’ve found nannies you really like through our app!

Best regards,
Customer Support - Yepstr

Trädgården hjälper

Great 👍👍👍🎉🎉

18 maart 2026

Antwoord van Yepstr

Hej Станислав ! Vad roligt att höra att du hittat yeppar till hjälp med din trädgård och att du haft en positiv upplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lättanvänd app och fantastiskt att…

Lättanvänd app och fantastiskt att ungdomar kan skaffa jobb såhär.

16 maart 2026

Hej Linn,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och vad glada vi blir att höra att du finner vår app enkel att använda samt att du uppskattar vårt koncept! Det värmer verkligen!

Varma hälsningar,

Barnvakt

God kommunikation och tydlig struktur.

28 februari 2026

Hej Emma,
Tack för att du tog dig tiden at dela med dig av din erfarenhet av Yepstr! Vad roligt att höra att du du hittat en kontakt i Yepstr som du haft bra kommunikation med! Önskar dig lycka till i fortsättningen!

Med vänlig hälsning,

Bra och smidig app

Var enkelt och snabbt att hitta jobb, jätte smart app!

25 februari 2026

Hej Eva,
Tack för ditt fina betyg och för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att det gick smidigt för dig att hitta jobb. Precis så vi vill att det ska vara! Vi önskar dig stort lycka till!

Med vänlig hälsning,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We found a fantastic nanny with Yepstr

We found a fantastic nanny with Yepstr! I really recommand to use Yepstr!

13 februari 2026

Hi Solene,

We’re so thrilled to hear that you had such a wonderful experience! It’s fantastic to know you found a nanny who suits your family, and we’re so happy Yepstr could help make it happen. Thank you for sharing your story we truly appreciate it!

Best regards,
Customer Support - Yepstr

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.