Bedrijf heeft geantwoord
Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mycket bra hjälp för mig , smidigt att boka och betala i appen .

Antwoord van Yepstr
Kan inte söka jobb om man är +24, blir bara direkt omdirigerad till att anställa.
Inga extra jobb. Bara gav ut min personliga data i onödan.

Antwoord van Yepstr
Min upplevelse är jätte bra! Fick jobb på ungefär en vecka

Antwoord van Yepstr
Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör jobbet och den som betalar ut lönen efter varje arbetspass, jag kan verkligen rekommendera yepster och tycker alla borde prova appen !!

Antwoord van Yepstr
Varning för detta företag.
Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig att köpa tjänster av dem.
Så stor varning för detts företag.
De har även en anmälan ligger mot sig hos IMY.
diarienummer IMY-2026-7068
Så stor varning för detta företag lämna ALDRIG ALDRIG ut ditt personnummer till dem.

Antwoord van Yepstr
Supersmidigt! Vi skrev in våra önskemål, fick ansökningar och hittade en perfect match! Jättenöjd!

Antwoord van Yepstr
Vi är så nöjda med vår fantastiska barnvakt, Zara! Yepstr är underbart - smidigt och tryggt ❤️

Antwoord van Yepstr
Vi fick rimliga arbetsuppgifter som vi varierade. vi fick jobba tillsammans och det kändes som det bryde sig om vårat välmående

Antwoord van Yepstr
Lättanvänd app och fantastiskt att ungdomar kan skaffa jobb såhär.

Antwoord van Yepstr
Var enkelt och snabbt att hitta jobb, jätte smart app!

Antwoord van Yepstr
We found a fantastic nanny with Yepstr! I really recommand to use Yepstr!

Antwoord van Yepstr
Lees meer over geverifieerde reviews.