Super kwaliteit schoenen besteld voor een mooie prijs! De verzending liet even op zich wachten maar na contact met de klantenservice werd ik snel gerustgesteld en ontving ik de tracking gegevens. Keur... Toon meer
Ik ben super tevreden over Yoox. Bestellingen was een goede ervaring en duidelijk te volgen. Prijzen waren ook beter. Producten zijn origineel. Regelmatig hebben ze korting acties. Helaas gee... Toon meer
Mooie kleding vooral kinderen. Alleen vind ik het jammer dat veel leuke kleding wordt verkocht via de partner bedrijven met hoge verzendkosten. Verder heb ik slechte ervaring met uw partner bedrijf Wi... Toon meer
Raar gevoel bij deze site ! Je moet je hele doopceel invullen om iets te mogen bestellen. Kortingsbon komt niet..... Klantenservicemedewerker kan/wil niks doen. Helaas kreeg ik een gevoel van 'Bete... Toon meer
Over YOOX
Explore YOOX, the world's leading online lifestyle store for fashion, design and art: a special shopping experience awaits!
Shop the most prestigious brands for men, women and kids, along with a sophisticated selection of home design and exclusive collaborations with international artists and designers.
Discover new arrivals and incredible deals every week. YOOX is synonymous with reliability, quality and convenience, thanks to our competitive pricing and quick and easy returns that ensure worry-free shopping from start to finish.
We’ve got just the thing for you: create your dream wardrobe with unique pieces and sought-after styles.
Each purchase on YOOX is authentic and secure, managed with careful attention to detail and a customer-centric philosophy.
Don’t miss out on the chance to create memorable fashion moments with exclusive and iconic pieces.
Get inspired by our curated edits: find everything you’re looking for on YOOX!
Italië
- www.yoox.com
Schoenen besteld met vouchercode
Schoenen besteld met vouchercode, maar omdat de schoenen te groot waren heb ik ze terug gestuurd. Nu is mijn voucher code gebruikt voor de schoenen die terug zijn. Ik krijg geen nieuwe voucher code voor de juiste maat schoenen van Christian (chat)

Antwoord van YOOX
Raar gevoel bij dez esite
Helaas kreeg ik een gevoel van 'Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald', en heb mijn geld ergens anders uitgegeven.
Zéér tevreden over Yoox!
Prijzen zéér interessant! Zowel zendingen, retourzendingen als terugbetalingen probleemloos uitgevoerd en goed opvolgbaar! Eén minpuntje: 12,-€ retourkosten wat aan de hoge kant, gezien men niet altijd de juiste maat kan inschatten bij het plaatsen van een order, maar dan het gemak dat iedere zending voorzien is van retourlabel!
Ik beveel Yoox iedereen aan!
Verkeerde maten en zelfs verkeerde schoen
Veel besteld en vaak verkeerde maat geleverd of gewoon een andere schoen die ik niet had besteld??? Daarnaast moet ik wel de retour kosten betalen. Ik heb reeds contact gezocht met yoox. Ze vragen enkel de standaard vragen en daarna hoor ik niks meer erover. Ik bestel niks meer
Deliverd wrong item
Deliverd wrong item, and not processed as return! Waiting for the promissed solution below, nothing solved until now.

1e bestelling : SUPER , 2e bestelling : verkeerd paar schoenen geleverd
Voor de 2e keer besteld, 1e bestelling verliep vlekkeloos, bij de 2e bestelling werd een verkeerd paar schoenen geleverd !! Spijtig genoeg bestel ik niet meer bij Yoox, wil dit niet meer meemaken, jullie zijn een klant kwijt :-(

Top service !
Betrouwbaar!
The best
Prachtige kleding van mijn favoriete designers. Snelle levering. Super verzorgde pakketten.
Belachelijk hoge retour kosten
Ik heb 2 paar schoenen besteld (ivm de juiste maat) blijkt bij retourneren van het paar dat mij niet paste dat ikzelf de verzendkosten moet vergoeden naar een bedrijf in SLOVENIË, dit kostte me EUR 37,50 bij PostNL. Dat hadden ze bij YOOX wel van te voren mogen aangeven of op zijn minst een retour label mogen toevoegen. Op deze manier, nooit meer.

Antwoord van YOOX
Vermist pakketje word niet terugbetaald
Order geplaatst. Niet ontvangen. Vervolgens aangemeld bij yoox onderzoek gaande willen ze mij beschuldigen van fraude. Wat een slecht bedrijf! Koop hier niets!!!!

Geen compensatie & slechte klantenservice
Schoenen besteld, verkeerd model gekregen die er wel op lijkt maar veel kleiner past. Had de doos al weggegooid en na realisatie een mail gestuurd erover. Zeggen ze dat ze niks kunnen doen zonder doos, geen return of iets van compensatie terwijl zij letterlijk het verkeerde product hebben geleverd. Nu zit ik met een paar schoenen die mij niet eens passen, zonder enige compensatie en slechte klantenservice.