YourMacStore Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,1

Update 28 maart 2024: Nadat ik bij Trustpilot maar 1 ster had gegeven bij een vorige review, heeft YourMacStore gelukkig deze review gezien en actie ondernomen! Mijn dank aan Alec hiervoor. Ze z... Toon meer

Kocht destijds zakelijk een MacBook Pro 16 inch voor zo'n €3.400. Na 1,5 jaar vertoonde het scherm kuren. Deze fabrieksfout viel buiten de garantie (!?). Overigens is dit niet een typisch YourMacStore... Toon meer

Op zoek naar vervanging van mijn iPad uit 2012. Gekozen voor de "gewone" iPad 2021. Overal uitverkocht tot ik bij YourMacStore kwam. Reviews over het, mij onbekende, bedrijf gelezen. Reviews positief... Toon meer

Snelle levering van de Mac mini. Scherpe prijs. Vier sterren in plaats van vijf omdat er op de website aangegeven wordt dat er voor Apple producten contact opgenomen kan worden zodat er met onderwijsk... Toon meer

1. Computerwinkel

YourMacStore.nl is dé Apple specialist van Nederland

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect product, duidelijke bestelling, levering onduidelijk

Afgelopen week een apple Studio Display gekocht, voor YourMacStore gekozen omdat 1. de prijs 80 euro goedkoper was en 2. voor 23u besteld, volgende dag in huis. Bestellen ging prima, duidelijk en overzichtelijk. Volgende dag in huis is helaas niet gelukt. Na even bellen en een mailtje kwam het product de dag erna. Geen idee waarom. Het zou kunnen omdat er iets mis ging (door mij) met mijn betaling en ik de bestelling opnieuw heb gedaan.

3 november 2022

Antwoord van YourMacStore

Bedankt voor je feedback!

AirTags

Op de site stond dat het product voorradig was, maar dat was helaas niet het geval. Nadat ik hierover gemaild had, werd ik geïnformeerd en inmiddels heb ik mijn bestelling ontvangen. Gelukkig had ik het niet meteen nodig. Jammer dat het er niet meteen was, maar prima klantenservice en blij met het product!

24 oktober 2022

Dank voor je feedback!

Na een aantal keer besteld te hebben…

Na een aantal keer besteld te hebben waarvan ik 1 geannuleerd heb, kan ik niet anders zeggen dat het altijd keurig is verlopen. Het bestelde snel geleverd en na annuleren netjes het geld terug gestort. Kom zeker terug wanneer ik weer wat nodig heb.

8 oktober 2022

Veel plezier ermee!

Garantie - of toch niet, of toch wel... of...

In de zomer is mijn Satechi dongel van ruim 100 euro stuk gegaan. De website geeft aan dat voor dit soort rand-apparatuur 2 jaar garantie geldt. Binnen deze periode wordt het product gerepareerd, of vervangen. Na mailen op 4 augustus (en op 8 aug en 26 aug en 5 sept) werd mij verteld dat ik een korting kon krijgen voor aanschaf van een nieuw product. Als argument werd toen verteld dat bij garantie altijd een uneto-vni tabel gehanteerd wordt. Maar dat staat nergens op de website. Jammer is dat ik na elke keer mailen moest nabellen (en ook net zo vaak lang in de wacht stond) en aan drie verschillende medewerkers steeds opnieuw moest dat YourMacStore niet naleeft wat ze zelf als garantieregeling op de website hebben staan. Uiteindelijk mocht ik mijn dongel retourneren. Dan zou worden gekeken of de dongel 'echt' stuk was. Via track en trace heb ik gezien dat de dongel op 15 september is aangekomen. Tot op vandaag nog niets gehoord of gezien. Nu weer gebeld en te horen gekregen dat het tussen wal en schip was geraakt. YourMacStore onderscheid zich duidelijk niet als het mis gaat. Ook dat heb ik al diverse keren aangegeven, maar lijkt bijster weinig te helpen. Krijg nu de boodschap dat mijn dongel vandaag wordt opgestuurd. Kan ik via TrustPilot ook een koude douche regelen?

5 oktober 2022

Bedankt voor je review.
Deze situatie was inderdaad een hele vervelende waarbij er van alles mis is gegaan. We begrijpen zeker de frustratie zeker vanuit jouw kant. We hebben deze situatie al intern besproken, zodat dit in het vervolg niet meer gaat gebeuren.

Nogmaals, onze excuses.

👍Perfect

👍Perfect, fijn om zoveel keus te hebben in de betalingsmogelijkheden. En snelle levering. Prijs kwaliteit top. Ben blij met onze Macbook pro.😀

1 oktober 2022

Antwoord van YourMacStore

Dank voor de leuke review, waarderen we enorm!

Ik las wat slechte reviews maar zoals…

Ik las wat slechte reviews maar zoals wel vaker voorkomt laten mensen alleen een bericht achter als het niet goed gaat. Mijn bestelling was keurig de volgende dag al binnen in perfecte staat dankjewel.

27 september 2022

Antwoord van YourMacStore

Dank voor de leuke review en het vertrouwen!

Te laat leveren en geen communicatie..

Op vrijdag 4 Airtags besteld. Waren volgens site op voorraad. Helaas niet als beloofd op maandag geleverd. Donderdag maar eens gaan bellen. Klantenservice zou het gaan uitzoeken en mij die dag een mail sturen. Helaas geen mail. Volgende dag maar weer gebeld. Zou al onderweg moeten zijn maar ging het weer uitzoeken. Na half uur standaard mail dat ik nog even geduld moest hebben. Hierop de bestelling maar geannuleerd. Kort hierna mail ontvangen dat bestelling ineens verstuurd was.
Tip: Als je beloftes niet kunt nakomen, kan gebeuren maar communiceer dan tenminste.

25 september 2022

Antwoord van YourMacStore

Dank voor je review en ik begrijp je frustratie. Er was een behoorlijke run op die Airtags met alle issues op schiphol in de media. Hierdoor werden er meer orders geplaatst per minuut dan de systemen het konden bijhouden. Alles loopt nu weer als een zonnetje gelukkig

Betrouwbare leverancier die net even…

Betrouwbare leverancier die net even scherper geprijsd is dan apple zelf of anderen. Snelle correcte levering. Koop al sinds 2019 bij hen en dat gaat steeds goed.

15 september 2022

Antwoord van YourMacStore

Wat leuk dat je een review over ons schrijft, dat waarderen we enorm!

Snel geleverd en compleet

Snel geleverd zoals op de site stond, goed verpakt en product precies zoals beschreven!

30 augustus 2022

Dank voor je review!

Onbetrouwbare belofte: "SNEL IN HUIS. Voor 23:59 besteld, morgen in huis".

Ik heb dringend een Ipad mini nodig want mijn oude is defect geraakt. Bij het zoeken op woensdag 13-7-2022 kom ik uit bij YourMacStore, want ze bieden een concurrerende prijs en het belangrijkste de belofte: "SNEL IN HUIS. Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Ik heb de order gegeven en betaald om 23.09 uur en verwacht dus de levering de volgende dag op donderdag 14-7-2022. Omdat dit een dure bestelling is, heb ik besloten om thuis te blijven zodat ik de zending kan ontvangen, want ik wil niet het risico lopen dat de bezorger het pakket ergens op de stoep achter laat (wat mij enkele malen is overkomen). Hiervoor heb ik bepaalde afspraken buitenshuis moeten afzeggen. Maar op donderdag 14-7-2022 na een hele dag wachten is het verwachte pakket niet bezorgd. Pas om 15.37 uur komt een mail van YourMacStore dat het pakket klaar staat voor verzending. Dat betekent dat het pakket nooit op 14-7-2022 zal aankomen, in tegenstelling tot hun belofte. Ik heb tot 3 maal toe geklaagd dat ze niet aan hun belofte nakomen en gezegd dat ik zeer op prijs zou stellen als daar enige compensatie tegen over staat. Maar het antwoord is zeer onpersoonlijk zonder enige compassie: "meer dan onze excuses aanbieden voor de vertraging kunnen we helaas niet doen". Ik vind dat dit bedrijf onbetrouwbaar is, want ze maken een misleidende reclame en daardoor zetten ze de koper op het verkeerde been.

3 augustus 2022

Goedemorgen,

Zoals ook eerder aan u gecommuniceerd bieden wij onze excuses aan voor de vertraging die het pakket heeft opgelopen. Ook wij hadden liever gezien dat het op tijd geleverd zou worden.

Bij deze nogmaals onze excuses voor het ongemak!

iPad air gekocht

iPad air gekocht, snel binnen gekomen en in top conditie

27 juli 2022

Antwoord van YourMacStore

Mooi om te lezen en dank voor de review!

Zeer slechte ervaring met YourMacStore

Zeer slechte ervaring met YourMacStore. D.m.v. E-mail communicatie informatie gevraagd en gekregen over een artikel en hierna het artikel besteld. Volgende dag een artikel ontvangen wat niet voldeed aan de gekregen informatie. Na wederom e-mail communicatie alleen excuses ontvangen en niet het gevraagde artikel.
Zeer slechte behandeling en adviseer niet hier iets te kopen.

20 juni 2022

Hi Eric,

Zoals ook in het mailcontact aangegeven hebben wij het juiste product geleverd. De prijs en het artikelnummer komen overeen met hetgeen dat is geleverd.
Hetgeen u denkt te ontvangen heeft echter een hele andere prijs en om deze reden is het niet redelijk te verwachten dit geleverd te krijgen.

Subliem!

Op eerste oog ziet de site er goed en betrouwbaar uit. Ik zag de MacBook Pro omdat deze goedkoper is hier dan op andere sites en dat is uiteraard altijd een voordeel. Hij was vervolgens super snel geleverd! (Op een zondag besteld en maandag geleverd). Het product zelf was zoals verwacht, in perfecte staat bezorgd en goed verpakt.

16 juni 2022

Goedemorgen,

Fijn om te lezen dat we er weer een tevreden klant bij hebben!