Besteld vanuit Nederland. Ging goed. Alleen moet je zelf retourkosten betalen even opletten dus. Ik heb maat 48 maar valt ruim bij deze trui. Kwaliteit is qua prijs prima. Binnen een week bezorgd. Jam... Toon meer

Post om retour te zenden vanuit Almere is,,, zoek? Ook word er €10 in rekening gebracht voor retourzending. 🥴😔🫣🥺 Te ingewikkelde retour gebeuren. Stuur gewoon een retoursticker mee bij de v... Toon meer

Maat kleiner dan wat ik normaal zou bestellen was een goede beslissing. Deze bestelling is kwa pasvorm beter dan de vorige. Maar precies zoals kg et eruit zag op de plaatjes, dus ben zeer tevreden

1. Kledingwinkel voor grote maten
  2. Kledingwinkel
  3. Herenmode
  4. Damesmodewinkel

Over Yours Clothing

• Yours Clothing is the nation’s best-loved plus size women's clothing brand, carrying sizes 14 to 40. We believe that fashion is for everybody, regardless of size.

• Our story started over 20 years ago on a market stall in East Anglia. Today, we are a truly global business, operating a number of websites in various languages, with tracked shipping to over 100 countries. We also have over 150+ stores in the UK, and we’re still growing rapidly.

• Our in-house team fit our garments on plus size women, so that we can ensure that you receive the highest quality products that fit and flatter your curves.

• We are uncompromising on quality. From the fabrics we select, the trims, and accessories added, no short cuts are accepted. Every garment sold has a money back guarantee if you are not fully satisfied with your purchase.

• Working closely with the best suppliers, we make sure to keep our costs to a minimum, so that we can provide you with the best quality clothing at affordable prices.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

153K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,1

Alle reviews

(152.837)

9.002 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

retour geld nog steeds niet teruggestort

Ik heb kleding besteld, en daar iets moois uit gekocht! Verder heb ik de kleding teruggestuurd. Nu wacht ik al drie weken op mijn retour geld, verschillende mails gestuurd en nog steeds, is er meer dan 300 euro niet teruggestort.

21 juni 2025

Antwoord van Yours Clothing

Het spijt me te horen dat er een vertraging is opgetreden bij de terugbetaling van uw bestelling. Ons team zal dit voor je uitzoeken en contact met je opnemen via e-mail.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

120 euro foetsjie

Een pakket van 120 euro is nooit aangekomen. Na heel veel vragen bleek het weer terug gestuurd te zijn. Zou mijn geld terug krijgen in april, toe in mei en toe 2x in juni....
Nog niets ontvangen
(en zelf zeggen ze het 28 mei te hebben teruggestort)
Dure grap

20 juni 2025

Antwoord van Yours Clothing

We hebben je gegevens aan ons team doorgegeven zodat ze contact met je kunnen opnemen

Bestel bevestiging ontbreekt

Gister middag een grote bestelling gedaan op jullie site als gast, met het mail adres van mijn moeder. Direct alles betaald en helaas geen mail ontvangen met een bestelbevestiging. Nu probeer ik al de hele dag om in contact te komen met jullie. Maar helaas… op de chat staat steeds dat ik de volgende in de wachtrij ben, maar staat al de hele dag zo. Ook op de mail geen reactie..

9 juni 2025

Antwoord van Yours Clothing

Het spijt me te horen dat je problemen hebt ondervonden met een bestelling die je hebt geplaatst. Ons team zal deze kwestie onderzoeken en contact met u opnemen via e-mail.

Geen bevestigingsmail ontvangen?

Beste Yours Clothing medewerker,

Ik heb op zaterdag 7 juni 2025 een bestelling geplaatst (nummer YN065-7680-2485), maar geen bevestigingsmail ontvangen.
Zouden jullie die alsnog kunnen sturen?

Ik bestel vaker bij jullie en ben normaal erg tevreden.

Femi

6 juni 2025

Antwoord van Yours Clothing

Het spijt me te horen dat je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen. Ons team zal dit voor je uitzoeken en contact met je opnemen via e-mail.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Nooit meer.

Te ingewikkelde retour gebeuren.
Stuur gewoon een retoursticker mee bij de verzending net zoals bij Bon Prix dan willen mensen vaker bij jullie gaan kopen. Ik koop hier nooit meer.

Handig een antwoord in het Duits???

29 april 2025

Antwoord van Yours Clothing

Ich kann bestätigen, dass alle unsere Rücksendekosten in unseren Allgemeinen Geschäftsbedingungen und auf unserem Rücksendeportal aufgeführt sind.

Spijkerjasje besteld, geen bestelbevestiging of jasje te vinden

Spijkerjasje besteld en afgerekend, nooit een bestelbevestiging ontvangen. Contact opnemen is drama. Je krijgt een chatbot die vraagt naar je order/referentienummer. is nogal een uitdaging als je geen bevestiging hebt ontvangen. Meerdere keren gevraagd of ik in contact kan komen met een mens omdat ik geen referentienummer heb, maar de chatbot bliift vragen om een referentienummer. Mijn gegevens kloppen wel, wel want het lukt wel om allemaal nieuwsbrieven naar me te mailen. Zou mooi zijn als ik ook een bestelbevestiging ontvang

12 april 2025

Antwoord van Yours Clothing

We sincerely apologise that you have not received any form of confirmation for your order. Please contact customer services with details of your order and they will be happy to help locate your order and let you know the current status

Een broek gekocht voor 22 euro

Een broek gekocht voor 22 euro , kwaliteit was in eerste instantie echt bagger. totaal 27 euro betaald met verzendkosten. Broek retour gestuurd vanwege de bovenstaande rede. Dan vragen ze retour kosten te betalen wat ik nog kan begrijpen. Maar ze vragen er bovenop ook nog 10 euro “ administratie kosten”. Ik vind dit zo belachelijk. Dan heb ik in totaal 20 euro aan verzending en onzin mogen betalen terwijl die broek bagger slechte kwaliteit was en zelf 22 euro kostte. Zou hier echt never nooit meer bestellen, klanten service helpt je ook voor geen meter, kunnen alleen bijdehand doen.

3 maart 2025

Antwoord van Yours Clothing

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld was over de kwaliteit van de broek en het retourproces. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service en aanbiedingen te verbeteren en zullen je opmerkingen in overweging nemen.

Schandalig

Schandalig, ben nog steeds aan het wachten op terugbetaling van 2 stukken. Steeds verkeerd geleverd.
Nooit meer !!!!!!!

15 januari 2025

Antwoord van Yours Clothing

Hello, Please use the contact form on our website and contact us directly, we value your custom and would like to look into this for you.

25 dec een badjas besteld

25 dec een badjas besteld. Na 14 dagen contact opgenomen omdat het er nog steeds niet was. Blijkbaar kwijt geraakt? Een maand later nog steeds geen badjas of terugbetaling ontvangen ondanks contact met de klantenservice.
Heel jammer, maar dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat ik hier wat heb besteld.

29 januari 2025

Antwoord van Yours Clothing

Onze excuses dat u nog steeds wacht op uw levering van ons. We hebben dit met de koerier achtervolgd en een medewerker van de klantenservice zal u op de hoogte houden zodra we een antwoord van hen hebben.

contact of levering

Ik.krijg geen contact of levering

17 januari 2025

Antwoord van Yours Clothing

Thank you for contacting us and leaving your feedback. Please contact our team for further assistance and they will be happy to assist with your query :)

Tevreden en mooi.

Snelle en duidelijke verzending
Artikel is volgens beschrijving
Maat is volgens beschrijving
Kleur is volgens beschrijving
Dank daarvoor.

17 januari 2025

Wacht ondertussen al 30 dagen op een…

Wacht ondertussen al 30 dagen op een retour verwerking de status van mijn retour staat al 27 dagen op is bij vervoerder begin me nu langzaam toch een beetje zorgen te maken zo jammer dit

14 januari 2025

Antwoord van Yours Clothing

Halo, kami mohon maaf keu nyoe nyang geupeugah pengembalian dana keu pengembalian nyoe, kami geu lihat nyang nyoe geu nyang geupeugah keu kami dan pengembalian dana geu laksanakan keu akun nyoe. Silakan hubungi layanan pelanggan jikeu nyoe butuh bantuan leubeh.

Ik wacht al 3 dagen op me bestelling ik…

Ik wacht al 3 dagen op me bestelling ik hoor ook helemaal niks geen mail niks geen updates probeer ze te bereiken lukt ook niet nog nooit meegemaakt dit

27 november 2024

Antwoord van Yours Clothing

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en feedback hebt gegeven over de service die je hebt gehad tijdens het winkelen bij ons.
Ons CS-team zal contact met je opnemen over de levering.

Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen…

Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen terwijl er staat bezorgd,wellicht verkeerd adres bezorgd.nergens te vinden via gls

16 november 2024

Antwoord van Yours Clothing

Thank you for contacting us and providing feedback to the item/s you have purchased with us. I do apologise that these were ideal and all customer feedback is passed to the department to improve all quality. All of our return FAQ's are on the site to be found which our team have worked hard to ensure these are in the simplest form for all our customer. All our help and contact information is located at the bottom of our page for all customer.

Niets gehoord na bestelling plaatsen en betalen

Heb 5 shirts besteld en 132 euro betaald en geen bevestigingsmail gehad .contactformulier ingevuld maar tot op heden 6 oktober nog geen reactie gehad

15 augustus 2024

Antwoord van Yours Clothing

Het spijt ons te horen dat dit is gebeurd. Neem contact op met onze klantenservice via live chat of via het contactformulier, zodat zij dit verder voor je kunnen onderzoeken.

Geen reactie op klacht …

In eerste instantie was ik ontzettend blij dat ik yoursclothing had ontdekt. Ik had een maxijurk gekocht en deze was voor het eerst echt maxi. Meestal komen die jurken bij mij 183cm) tot halverwege mijn buiten, deze kwam tot mijn enkels. Geweldig! Na de eerste wasbeurt, op 30 graden, is de jurk in zowel lengte als breedte gekrompen, het scheelt zeker 10 cm. Een week geleden heb ik via het contactformulier op de website een klacht ingediend en gevraagd om een oplossing. Helaas nog geen enkele reactie. Een mailadres kan ik niet vinden

Update as a response to your reply. How do I contact customer service? Is that the same form on the website? Because I did not get a response there..

13 september 2024

Antwoord van Yours Clothing

Thank you for providing this information,
Please return this item and contact customer services.

Yours clothing

Yours clothing
Ik kan op NIET EEN mail fatsoenlijk terug reageren krijg geen antwoorden en me geld en kleren kwijt.
Jullie kunnen contact met mijn opnemen want jullue laten de klanten in de kou staan heb er geen goed woordt voor over. ***Bestelgegevens Referentie YN094-7106-2948 Status Betaling ontvangen Verzendgegevens Levering binnen 3 werkdagen Datum 08/09/24 11:15***

8 september 2024

Antwoord van Yours Clothing

Please contact customer services via the website so we can help with this order :)

Een van mijn pakketjes is nog niet…

Een van mijn pakketjes is nog niet geleverd en het is onduidelijk hoe je de klantenservice moet bereiken. Mijn andere drie pakketten zijn wel bezorgd en de kleding is van goede kwaliteit. Ik heb ook al wat geretourneerd, wat eerlijk gezegd ook een hele klus is, en hiervan heb ik pas een van de twee bedragen ontvangen. De kleding zelf is heel leuk, alleen is de klantenservice onvindbaar. Hopelijk krijg ik snel contact over mijn missende pakket….

10 september 2024

Antwoord van Yours Clothing

Please contact the customer services via the website help section for further assistance on this order

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken