Je zal thuis je elektrische auto willen opladen en hij doet het niet meer , Zappi zegt: er is een vergrendel storing ! Gebeld, en GEEN 20 wachtende voor mij , maar gelijk geholpen, een vergrendel ond... Toon meer
Heel fijn hoe goed de klantenservice van Zappi bereikbaar is. Je wordt meteen geholpen. Tim voert het gesprek op een prettige manier en zappi zaken worden heel helder uitgelegd. Super. Een voorbeeld v... Toon meer
Al paar jaar een Zappi thuislader en werkt perfect Echter door wifi storing moest ik alle apparaten thuis opnieuw verbinden. De Zappi was een stuk lastiger en na diverse video's en pogingen Myener... Toon meer
Perfecte lader. Duidelijke display op de lader, makkelijke bediening en heldere info in de app. Klanten service is goed bereikbaar, er je wordt teruggebeld en tijd genomen om iets uit te leggen en me... Toon meer
Onze missie is om de wereld te veranderen door middel van groene technologie; het bieden van energieonafhankelijkheid, het stimuleren van een duurzame toekomst en onze klanten helpen besparen op hun energierekening.
Fregatweg 60, 6222NZ, Maastricht, Nederland
- +31 (0)85 400 55 22
- benelux.sales@myenergi.com
- www.zappi.info
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Topservice.
Eindelijk eens een bedrijf wat (meer) doet dan ze beloven. Service is top. Bereikbaarheid klantenservice is snel, adequaat en helder.
Garantie is ook echt garantie en zonder gezeur of kleine letters.
Zappi is niet de goedkoopste laadpaal, maar het is het geld absoluut waard.
Ze blijven vriendelijk, al bel je ze 5 keer op een dag.
Zappi, een zekere aanrader in hardware en support
Zeer blij met de keuze van de Zappi laadpaal i.c.m. de Harvi CT ondersteuning. Misschien nog wel meer content met de vakkundige support die ik kreeg vanuit de customer service van Zappi Benelux bij het installeren en bedrijf nemen van de paal. Perfecte software / app die alle data van en naar de paal helder verwerkt en (o.a. grafisch ) inzicht geeft in alle stromen van en naar het net (grid), de EV, huisverbruik en de zonnepanelen. Zeer veel instelmogelijkheden in de software om het maximale uit b.v. dynamische energiecontract te halen. Perfecte samenwerking met mijn Tesla EV. Aangeschaft door de goede info en reviews m.b.t. laden in de ECO+ mode (alleen zonnepanelen) hetgeen de paal / software helemaal waarmaakt. Kan de Zappi iedereen aanraden, kwaliteit in hardware en support. Een zekere aanrader.
Uitstekende service en support vanaf…
Uitstekende service en support vanaf begin aanschaf Zappi laadpaal tot werking laadpaal zelf. Product is een echte aanrader. Zeker icm zonnepanelen. Ik laad op dit moment alleen nog maar bij voldoende opbrengst van mijn zonnepanelen (=gratis rijden op zonnestroom). Ook het opladen via een dynamisch energiecontract werkt perfect. Ik spreek uit eigen ervaring. Dankjewel Myenergi. Enne, ik ben een zeer tevreden klant en heb geen aandelen in Myenergi!
Uitstekende service.
Uitstekende service.
Probleem gehad met het opstarten, bleek er een fout in de relais te zitten. Ik heb een nieuwe opgestuurd gekregen en is ondertussen vervangen. Zappi werkt perfect nu.
Nogmaals dank aan het hele supportteam.
Prima telefonische ondersteuning bij…
Prima telefonische ondersteuning bij het instellen van de Zappi.
Medewerker is zeer deskundig.
Eerste ervaring met Zappie
Als installatiebedrijf snel contact kunnen krijgen met de hulpdesk van een product is bij voorbaat al gelijk een grote plus.
Vrijwel niet in de wacht gestaan en duidelijk en vriendelijke hulp gehad.
Zowel telefonisch als over Whatsapp.
Product werkt overzichtelijk en duidelijk en hulp op afstand is zeker mogelijk
Zappi V2 laad ipv 11kW nog maar 4,3kW.
Zappi V2 laad ipv 11kW nog maar 4,3kW.
Na enkele service-telefoontjes (Top uitleg, geduld en begeleiding) veranderde instellingen werd duidelijk dat een van de fase klemschroeven of het moederbord defect kan zijn. Vanuit Boxmeer op afspraak naar Maastricht met onze 3 jaar oude V2 Zappi. Een bijzonder aardige en technische mevrouw Vera heeft onze Zappi gecontroleerd en voorzien van nieuwe klemschroeven. Na de test bleek ook het moederbord defect. Tot mijn verbazing ontving ik gratis een nieuwe Zappi. Geweldige service, zelfs na ruim 3 jaar !
Ik ben er van overtuigd dat de Zappi een schitterend product is dat niet vergelijkbaar is met welke andere lader op de markt ! 100% voor groen en 100% geweldige Service ! Prima back-office
ik heb een Zappi V2 die niet op eco…
ik heb een Zappi V2 die niet op eco wilde laden fout code #2418 zeer goed geholpen nieuwe relais en printplaatje op op gestuurd gekregen was niet het probleem maar een software probleem. goed geholpen door Tom
Top service
Door eigen fout was mijn Zappi defect geraakt. Desondanks is deze geheel kostenloos gerepareerd. Top service!
We hadden de CT klem van de Havi (meet…
We hadden de CT klem van de Havi (meet de zonnepanelen opbrengst) niet op de juiste klem in de Havi aangesloten. L3 moet dus op CT3 in de Harvi. En niet op de eerste CT1 klem. Dan krijg je vreemde waarden op de Zappi. Tom had dit snel ontdekt en met 5 min werkte alles tip top!
Het defect aan het ZAPPI laadstation…
Het defect aan het ZAPPI laadstation werd zeer snel hersteld. Na telefonisch contact volgde een retourbon PostNL en twee dagen later was het ZAPPI laadstation weer actief. Zeer bevredigende service!
Al jaren een tevreden gebruiker van de Zappi en nu voor het eerst service nodig
Al jaren een tevreden gebruiker van de Zappi. Wat een mooie apparaat waarbij je zonder omkijken de auto met het beschikbare zonneoverschot kunt opladen.!
De Hub heeft het spontaan begeven onlangs (Die zorgt voor internet connectie), en is keurig gratis opgelost door Myenergi Benelux team! tnx!
Goede service, jarenlang
Al sinds de aanschaf van mijn zappi heb ik ervaren dat MyEnergi een goede klantenservice heeft.
Onlangs moest ik mijn zappi van 1 naar 3 fase omzetten en ookal is de Zappi 4 jaar oud, een klant is een klant en ik werd fantastisch geholpen met de fase rotatie. Op afstand werd eea gecontroleerd en geadviseerd.
Ook toen een zappi hub na 3 jaar stuk ging werd er zonder moeilijkheden kosteloos een andere opgestuurd.
Je krijgt hier niet alleen de aandacht en service als je nieuwe klant bent, maar blijft ook een gewaardeerde klant.
Supergoede service
Supergoede service! Zelfs voor een product dat al lang uit de garantie was kreeg ik, zonder kosten, en onderdeel opgestuurd.
Uitstekende laadpaal met uitstekende…
Uitstekende laadpaal met uitstekende service!
Op een gegeven moment leek er iets defect te zijn in de laadpaal, maar na kort contact hebben ze meteen een oplossing geboden door een onderdeel op te sturen!
Chapeau!
Goede technische serviceverlening
MyEnergy levert een hele goede technische service. Ik kreeg kosteloos een onderdeel toegestuurd incl. handleiding voor implementatie, terwijl mijn Zappi al 4 jaar oud is. Reactietijd kan wat sneller, maar dat zie ik door de vingers kijkend naar de rest van mijn ervaring met ze.
Altijd heel goede support gekregen!
Altijd heel goede support gekregen!
Mooi.
Mijn Zappi was door een kortsluiting in…
Mijn Zappi was door een kortsluiting in mijn auto onbruikbaar geworden. Via support is dit snel opgelost. Top service!
Als installatiebedrijf ben ik erg tevreden
Als installatiebedrijf ben ik erg tevreden over de producten van Myenergi die in de smaak vallen bij mijn klanten. Daarbij is de organisatie en de support van Myenergi Benelux in Maastricht top!
Mooie producten en goede aftersales
5 jaar geleden mijn eerste Zappi-laadpaal gekocht. Daarna uitgebreid met een Eddi (aansturing boiler), 2 harvi's (uitlezen stroomnet en zonnepanelen) en een Hub (communicatie via internet naar een app op mijn mobiele telefoon).
Bewust gekozen voor Zappi omdat ik hiermee in de toekomst (wanneer salderen wordt afgebouwd) een goede energie-oplossing heb waar zelfs een accu van is (libbi) waarmee het systeem kan samenwerken.
Kan me voorstellen dat dit ook voor dynamische energiecontracten erg interessant is.
Het gaat me niet alleen om het product, maar ook om de aftersales. Wanneer er iets niet werkt krijg je goede en uitgebreide hulp. Recent was mijn eddi defect en ook hier heeft MyEnergi het probleem weer super opgelost.