ZARA Reviews

21.715

1,3

Ik ben nu een week lang bezig om me uit te schrijven van alle nieuwbrieven en onnodige communicatie: dit blijkt een onmogelijke opgave! Iedere keer moet ik opnieuw contact opnemen met de klantenservic... Toon meer

Iets besteld via de website, een maand later en nog niet binnen, na meerder pogingen de klantenservice te bereiken vandaag na weer navragen te horen gekregen dat het geld terug gestort wordt. Als ik n... Toon meer

Klant is ook hier niet langer koning. Iemand spreken na bestellen? Na lang zeuren in de chatbot is dat pas mogelijk. En dan: aanpassen van bestellingen na betaling: 'kan niet' - ook al is de bestellin... Toon meer

Dit bedrijf valt onder de categorie diefstal !!! Dingen die je retour stuurt gewoon niet afmelden ! Dan wordt je gewoon afgewimpeld in de app en Klarna , dat je een jurist beter kan inschakelen… dus k... Toon meer

1. Kledingwinkel

For assistance, please feel free to contact us through any of our channels available on our Contact section at www.Zara.com.

Zeer slecht

22K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(21.715)

3.149 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een ontzettende zoektocht als je…

Wat een ontzettende zoektocht als je toch de klantenservice nodig hebt. NIET te vinden. Echt echt heel slecht. Als jullie geen mensen willen helpen of te woord willen staan, stuur dan gewoon een retourlabel mee. Echt niet te doen dit.

13 april 2026

Slechte service

Ik heb iets gekocht online. Zit een vlek in. Ze zeggen stuur maar retour maar er is geen vervangend artikel meer. Dus ik geef aan dat ik een gedeelte terugbetaling wil dan. Want het is een set??? En ineens is de chat afgesloten. Vreselijke manier van handelen

13 april 2026

Ik bestel hier nooit weer

Ik bestel hier nooit weer, de zogenaamd stricte retourtermijn houdt dus in dat je niks meer kan terugsturen. Zie ook alle andere slechte reviews.

10 april 2026

Onvriendelijke klantenservice

De chat is zo slecht. De medewerkers lijken de vragen vaak niet te begrijpen, kunnen opeens niets in je dossier zien, foto's toevoegen ging telkens niet. En de chat wordt telkens door een medewerker beëindigd.

Daarnaast behandelen ze je als één of andere misdadiger als je een 2e keer een defect artikel meldt. Ondanks de foto's. En tussentijd van minstens een jaar.

Je krijgt zelfs de vraag om foto's van het prijskaartje(/etiket) te sturen, als je al hebt aangegeven het artikel een keer te hebben gedragen. Ehm meestal verwijderen mensen die?( En die enorme etiketten in kleding meestal ook)

8 april 2026

Ik heb een leren look jacket gekocht…

Ik heb een leren look jacket gekocht bij Zara, maar ben helaas erg teleurgesteld in de kwaliteit. Na het slechts maximaal 5 keer dragen is het materiaal bij de nek al dof en mat geworden, terwijl de rest van de jas nog een lichte glans heeft. Dit hoort absoluut niet bij zo weinig gebruik.

Daarnaast is de klantenservice erg frustrerend. Zara is alleen via chat bereikbaar, en zelfs daar wordt het gesprek zomaar beëindigd terwijl je nog aan het typen bent. Dat vind ik echt onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk.

Tot overmaat van ramp moet ik nu ook nog eens verplicht ongeveer 30 minuten rijden en parkeerkosten maken om de jas te retourneren. Dit alles maakt de ervaring erg negatief.

Voor mij een grote tegenvaller, zowel qua product als service.

7 april 2026

Waardeloze service.

Waardeloze strond service.
Na 100x contact te hebben gehad telefonisch, per mail en whatsapp.
Nog steeds geen terugbetaling.
December 2025 bestelling geplaatst.
Artikel 2x kapot geleverd. Daarna niet meer beschikbaar dus mevrouw u krijg u geld terug. Alles netjes gedaan zoals ze wilde.

We zitten in april 2026 nog altijd niks.

5 april 2026

Hoe dom is de chat service van Zara

Hoe dom is de chat service van Zara
Begrijpt werkelijk niets
En dan staat er dat je op bepaalde tijden contact kan krijgen met medewerkers en beëindigen de chat maar de wijze HOE je contact krijgt met k s wordt niet gegeven

Alles retour gestuurd omdat het als een vod gekreukt binnen komt en dan ontbreekt er weer een artikel 🤮

App is op telefoon niet te gebruiken loopt al jaren vast

Echt tenenkrommend

Ik snap de vreselijke slechte score nu wel

3 april 2026

Eigenlijk geen ster waardig !

Eigenlijk geen ster waardig !
Er ontbrak een artikel uit mijn bestelling en heb dit gelijk gemeld en krijg de indruk dat ze denken dat je liegt ofzo.
Vervolgens moet je na het melden 4 dagen wachten en dan ZELF weer contact met hun opnemen. HEEL SLECHT, hun leveren verkeerd !!

2 april 2026

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Ik heb kleding besteld en extra betaald voor snelle bezorging. Het zou vandaag komen. Krijg ik een bericht dat het niet bezorgd wordt en 1 tot 2 dagen langer kan duren. Ik heb geprobeerd contact te zoeken met de klantenservice. Kan alleen via chat of bericht. Standaard slechte AI- antwoorden. Geen enkele oplossing. Ik moet het maar accepteren en we hebben je geïnformeerd.

30 maart 2026

Artikel retour gestuurd op 7 maart j.l Zara, niet bereikbaar!!

Artikel retour gestuurd op 7 maart j.l. Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling en het is inmiddels 30 maart. Contact is niet mogelijk buiten de chat robot maar ook dit laat te wensen over want de chat wordt zonder antwoord of oplossing gesloten. Ook foto’s als bewijs, legitimate en alle gevraagd e info willen niet beaten. Ik kan fluiten naar mijn geld en koop dus noooit meer bij deze club

30 maart 2026

Zeer slechte ervaring met Zara

Zeer slechte ervaring met Zara. Mijn pakket is nooit bezorgd en de klantenservice reageert niet, ondanks meerdere pogingen via mail, WhatsApp en chat. Erg teleurstellend — hier bestel ik niet meer.

26 maart 2026

Zeer ontevreden over mijn aankoop…

Zeer ontevreden over mijn aankoop fysieke giftcard. Bestelling via de website geplaatst op 16/03.Op mijn mail die ik stuurde om te informeren naar de vooropgestelde leveringsdatum, die ondertussen verstreken was, kreeg ik als standaard reactie "We doen er alles aan om je bestelling je zo snel mogelijk te sturen." Uiteindelijk mijn bestelling op 25/03 ontvangen.
Het zijdepapier waarin de bon was verpakt was volledig verkreukeld en helaas niet geschikt om als geschenk aan iemand te geven. De kaart met de verjaardagsfelicitatie was blijkbaar afgeprint op een printer waarvan de inkt bijna op was...ook niet bruikbaar om af te geven helaas.

16 maart 2026

Zeer slechte service

Bij Zara Haarlem was een broek niet in mijn maat. Bij de kassa vriendelijk geholpen. Broek besteld en betaald voor filiaal Zaandam. Mail blijft op "shipped" staan en broek komt niet aan. Na twee weken, in Zaandam, de broek, die daar gewoon in het schap hangt, gepast. Paste niet. Maar dan wil je de bestelling afzeggen en je geld terug. Dan kom je in een Zara oerwoud, waar je niet geholpen wordt. Niet in de winkel, chatbot is rampzalig, telefonisch wordt je naar de website verwezen en link in de mail werkt niet. Je moet wachten tot je bestelling aankomt voor je kunt retouren, maar je bestelling komt niet aan. Kortom, bizar slecht. Ik ben al een maand bezig om mijn geld terug te vorderen.

24 maart 2026

Customer care en logistiek falen

Ik bestel al jaren online bij Zara maar de laatste tijd merk ik dat hun logistiek niet meer kan volgen. Ik heb een grote bestelling gedaan die normaal vorige week zou aankomen. Ik heb nog steeds niets ontvangen. We zijn 8 dagen verder… Ze sturen je geen update of informeren je niet wat er gaande is. Je moet dan zelf gaan uitzoeken waar je bestelling is via de VRESELIJKE chat op hun website. Je krijgt geen duidelijke informatie, ze zeggen me steeds te wachten. Er is totaal geen begrip voor je frustratie. Ik heb er totaal geen vertrouwen in dat het goed komt. Ik vroeg om een refund en de chat werd afgesloten… Zara pleaaaseee investeer in je customer care en logistics. Het is NODIG!

17 maart 2026

Geen levering en geen retour aankoopbedrag

Ik sluit me aan bij de andere slechte reviews. In december een paar kerstsokken online besteld die afgeleverd zouden worden in de winkel in Hoofddorp. Daar zijn ze nooit aangekomen. Een paar keer daar geweest zonder succes. Ik word verwezen naar de klantenservice die ook geen gehoor geeft. Geld weg en geen sokken. Nooit meer Zara!

15 maart 2026