zal hier nooit meer iets bestellen
Regelmatig bestel ik iets bij internetwinkels en heb eigenlijk nooit negatieve zaken meegemaakt. Zal ook zeker niet gauw een negatieve review geven, maar vind Zercom het toch wel erg bont maakt in slechte service, vandaar mijn 1e neg. review.
Via hun site een koelkast besteld voor een absoluut leuke prijs. Volgens hun site zouden er nog 4 voorradig moeten zijn bij hun leverancier. Op de site stond ook duidelijk omschreven, levertijd 1-5 dagen. Na dag 5 ben ik maar eens contact op gaan nemen, via een webform. Krijg als antwoord:
Het artikel had al bij ons binnen moeten zijn, we hebben nu een bericht verstuurd naar onze leverancier wat er met deze zending gebeurd is. Zodra wij meer weten laten wij u dit direct weten.
Ok maar weer paar dagen afwachten, zonder reactie van hun kant. Maar eens gaan bellen voor 0,35cent/min waarbij ik eerst na menu doorlopen heb en de telefoon een tijd overgaat te horen krijg lijn in gesprek probeer het later nog eens waarop verbinding verbroken wordt. Leuk voor 0,35 cent/min
2dgn later na mail= woensdag:
Dank voor uw bericht. De leverancier heeft ons toegezegd dat het artikel deze week zal binnenkomen.
Na 2 dagen maar weer eens mailtje met als antwoord:
Er wordt momenteel navraag gedaan bij de leverancier wanneer deze binnenkomt. De leverancier heeft eerder gezegd dat deze al tevens uitgeleverd zou zijn. Zodra we terugkoppeling hebben van de leverancier krijgt u het te weten.
5 dgn later is er zelfs een “Onderzoek” gestart:
Wij zijn nog in afwachting van het onderzoek van onze leverancier, waar ik vandaag nog bericht over terug krijgt. Zodra ik hier bericht van heb ontvangen zal ik u direct contacteren. Natuurlijk niets meer vernomen ook niet op mijn verzoek tel. contact op te nemen.
Via de site stond duidelijk dat er nog 2 voorradig waren bij de leverancier en op mijn verzoek om bij hen een nieuwe te bestellen en het onderzoek zelf af te wachten en niet de klant hiervan de dupe te laten worden hun reactie:
1) het artikel is van de site gehaald 2) mail: Het probleem is als volgt, het artikel is vanuit onze leverancier opgestuurd naar ons toe(helaas nog niet aangekomen). Wij kunnen het artikel niet opnieuw bestellen omdat deze niet meer leverbaar is. Daarom zijn wij nog in afwachting waar het artikel is gebleven in transport. Helaas zijn wij ook afhankelijk van onze leverancier en hun vervoerders maatschappij.
Waar is artikel in transport? Niet traceerbaar, het gaat om een koelkast!
Antwoord: Ja, het pakket is wel verstuurd van onze leverancier naar ons alleen nooit aangekomen en is intern bij de transporteur zoek geraakt vandaar dat wij hem dus ook nog niet hebben ontvangen
Absoluut onduidelijk of en wanneer artikel geleverd gaat worden. Hierdoor bestelling geannuleerd. Nu nog wachten wanneer ik geld teruggestort krijg of dit ook bij transporteur, lees bank, zoek raakt?
Absoluut slechte en zeer klantonvriendelijk bedrijf met een helpdesk a 0,35 cent per min. Als je hen aan de lijn krijgt weet de medewerker van niets, zal collega laten terugbellen, wordt niet gedaan.
Zal hier zeker nooit meer iets bestellen.
7 juni 2013