Zinzino Reviews

23.143
TrustScore 4 uit 5

4,2

Behalve de zeer goede producten …. De klant staat voorop. Voorheen een bedrijf met abonnementen, maar sinds een paar maanden wel automatische levering, maar met 30 dagen opzegbaar door simpel op verwi... Toon meer

Mijn contact persoon Ilona Anderwert heeft mij hele goede uitleg gegeven. De bloedtest maakte duidelijk dat ik uit balans ben. Nu neem ik de Omega 3 olie en ben erg benieuwd hoe de volgende bloedtes... Toon meer

Waardeloze onvriendelijke klanten “service” (want service kan je het niet noemen.) Super slecht bereikbaar, en de klant heeft niets te zeggen, arrogant Onvriendelijk en luisteren niet en denken... Toon meer

Een fantastische supplementenlijn die mij uit mijn scootmobiel heeft gebracht en weer op een scooter, meer energie door de dag meegenomen en als hart patiënt 5 tot 8.000 stappen per dag weer kan... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Over Zinzino

Zinzino is a global D2C company from Scandinavia specializing in biomarker-based, personalized nutrition. Founded in 2005, it is a public limited company with its shares listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. Their test-based, scientifically proven nutritional supplements are available on more than 100 markets across the world. Zinzino owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. The company headquarters is in Gothenburg, Sweden with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.

Goed

TrustScore 4 uit 5

23K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(23.143)

7.585 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg tevreden over de producten ze…

Erg tevreden over de producten ze helpen mij enorm, en eindelijk lukt het afvallen weer! Nadat ik de balance test heb gedaan was ik echt geschrokken van de uitslag. Ik wist wel dat die niet goed was maar ik het te zien dacht ik echt wauw. Meten is weten echt super om te weten.

20 mei 2026

Hartelijk dank voor uw positieve bericht.

Wij hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Kwaliteitsproducten en vlotte levering.

Elke levering tijdig en tip top in orde. Zinzino viva+ is zeer efficiënt.

11 mei 2026

Hartelijk dank voor uw positieve bericht.

Wij hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via info@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Ik merk bijna of geen verandering

Ik merk bijna of geen verandering

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Onderzoek van onze wetenschappers toont aan dat er binnen 120 dagen, de tijd die uw cellen nodig hebben om te regenereren, voordelen zijn bij correct gebruik van Zinzino BalanceOil+, volgens de resultaten van de Balance Test. Het wordt aanbevolen om de test te doen voordat u met de Balance Oil+ begint om uw startdosering vast te stellen, en vervolgens na 120 dagen opnieuw om uw vooruitgang te volgen en uw inname indien nodig aan te passen.

Meer uitleg over de producten

Meer uitleg over de producten
Wat er allemaal is

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Op onze website Zinzino.com is heel veel informatie te vinden over onze producten.

Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via info@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Health protocol is echt top.

Health protocol is echt top.

30 april 2026

Team Zinzino

Geen resultaat maar verplicht om…

Geen resultaat maar verplicht om aankopen te blijven doen

Hartelijk dank voor uw bericht.

Mocht u vragen hebben of meer uitleg over de mogelijkheden binnen uw abonnement dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via info@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Er werden 2 zendingen in 1keer bezorgd…

Er werden 2 zendingen in 1keer bezorgd en dit wordt vooraf goed gecommuniceerd.

4 mei 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Ik gebruik het nog niet zolang

Ik gebruik het nog niet zolang, voorlopig alles onder controle.

26 april 2026

Onduidelijk.

Onduidelijk.
Eerst wordt er een bedrag automatisch afgehaald zonder ontvangst van producten. ( Soort abonnement???)
Maand later moet je zelf inloggen om te betalen.

Beste Klant,

bedankt voor uw bericht. Bij een abonnement leveren we de producten als volgt. Het startpakket wordt direct opgestuurd en hiervoor betaalt u de volledige verzendkosten van 9 euro. De maandorders sturen we één keer in de twee maanden. U betaalt elke maand een maandorder en betaalt hierbij de helft van de verzendkosten en als er twee maandorders zijn betaald dan volgt een levering met de producten uit beide orders. We leveren op deze manier om verpakkingsmateriaal en verzendkosten te besparen. Als u hier vragen over heeft dan kunt u natuurlijk kontakt opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail via customer.nl@zinzino.com, telefonisch via 0708080500 of via de chat op onze website zinzino.com.

Team Zinzino

Dankbaar voor de behulpzame Support!

Dankbaar voor de behulpzame Support die ik steeds ontvang als ik een vraag heb, ze denken mee in de best mogelijke oplossing of een top antwoord. En op gebied van gezondheid is alles heel puur en met de hoogste werkbaarheid van de stoffen. Enorm waardevol!

piramide verkoop

weer zo een vervelend piramide systeem en dan ook 1 levering in 2 betalingen...
goede producten denk ik maar ik hou niet van het systeem

22 april 2026

Beste klant,

bedankt voor uw bericht. Nee, Zinzino is geen piramidespel. Zinzino is genoteerd aan Nasdaq First North en onze wetenschappelijk bewezen voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 landen wereldwijd. We lopen al bijna 20 jaar voorop voor de nieuwe generatie social sellers en deelname is volledig gratis. Zowel bedrijfsgroei als klantverloop zijn essentieel voor succes op de lange termijn. Daarom is onze klantgerichte aanpak verweven in onze missie en hebben we een dubbel compensatieplan: je wordt betaald voor het delen van onze producten met nieuwe klanten én voor het vinden van nieuwe partners die zich bij onze business opportunity aansluiten. Als u hier vragen over heeft of vragen over uw abonnement dan kunt u natuurlijk kontakt opnemen met onze klantenservice. Binnen uw abonnement zijn er vele mogelijkheden.U kunt kontakt opnemen per e-mail via customer.be@zinzino.com, telefonisch via +31708080500 of via de chat op onze website zinzino.com.

Team Zinzino

Over de levering ben ik zeer tevreden

Over de levering ben ik zeer tevreden, maar over de werking van het product kan ik tot nu toe niet veel zeggen omdat de periode van inname te kort is, moet nog een beetje geduld hebben. Blijf het toch proberen op goede hoop.

20 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft en dat u na een aantal maanden de werking zult merken. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

De flesjes zinzino worden altijd op…

De flesjes zinzino worden altijd op tijd geleverd. De rekening gaat volgens het bekende recept, vantevoren duidelijk omschreven.
Wat de olie voor de organen doet ga ik ervan uit dat het helpt de weerstand te verbeteren en dat merk ik.

7 april 2026

Correct en veilig verpakt

Correct en veilig verpakt, duurt wel lang om de bestelling te ontvangen, ik had drie weken betaald en dan pas de bestelling gekregen, grtjes Annette

22 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Het spijt ons dat de levering vertraagd was, dat is normaal niet de bedoeling. We adviseren u altijd de levering te volgen en het direct te laten weten als er iets niet klopt. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Ik zit vast aan een abonnement van 7…

Ik zit vast aan een abonnement van 7 maanden na de starterskit en dat is mij niet verteld. Nu wordt er gezegd dat dit in de welkomstmail staat maar ik vraag me überhaupt af waarom je mensen aan een abonnement moet vast pinnen. Als je zulke fantastische producten hebt dan zullen de mensen het sowieso toch langer willen blijven gebruiken of niet???? Ik kan de olie niet verdragen en zit er nu wel 7 maanden aan vast.

Beste Klant,

bedankt voor uw bericht. Een betere gezondheid is een langetermijninvestering. Het is onze topprioriteit dat u de kracht van onze wetenschappelijk bewezen producten ervaart. Ons abonnementsmodel zorgt ervoor dat de producten de kans krijgen om hun werk te doen binnen de periode waarvoor ze zijn ontworpen om hun volledige effectiviteit in uw lichaam te bereiken. De periode waarin u onze supplementen ontvangt, komt overeen met de 120 dagen die de cellen in uw lichaam nodig hebben om zich te vernieuwen. Als het product u echt niet bevalt dan is het natuurlijk mogelijk een ander product te kiezen of het abonnement te pauzeren. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor de klant. We kunnen zien in uw account dat we de balance olie nu veranderd hebben naar één van onze andere producten die u hopelijk beter bevalt. Als u hier verdere vragen over heeft dan kunt u natuurlijk kontakt opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail via customer.nl@zinzino.com, telefonisch via 070-8080500 of via de chat op onze website zinzino.com.

Alles goed geregeld

15 april 2026

Team Zinzino

Ik vind de abonnement constructie…

Ik vind de abonnement constructie bijzonder. Ik ervaar het als kwalitatief minder gezien structuur en ‘bijwerking’ maar ben nu voor het alternatief wat wordt voorgesteld meer kwijt. Het is daarin denk ik niet voor mij….

7 april 2026

Beste Klant,

Een betere gezondheid is een langetermijninvestering. Het is onze topprioriteit dat u de kracht van onze wetenschappelijk bewezen producten ervaart. Ons abonnementsmodel zorgt ervoor dat de producten de kans krijgen om hun werk te doen binnen de periode waarvoor ze zijn ontworpen om hun volledige effectiviteit in uw lichaam te bereiken. De periode waarin u onze supplementen ontvangt, komt overeen met de 120 dagen die de cellen in uw lichaam nodig hebben om zich te vernieuwen. We hopen dat het alternatief , de olie in capsulevorm u beter bevalt en een goede werking voor u heeft. Als u hier verdere vragen over heeft dan kunt u natuurlijk kontakt opnemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail via customer.nl@zinzino.com, telefonisch via 070-8080500 of via de chat op onze website zinzino.com.

Team Zinzino

Goed product,spijtig dat je de…

Goed product,spijtig dat je de verzendkosten 2x betaald bij een abonnement

8 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. U betaalt per maandorder de helft van de verzendkosten en wij sturen de producten één keer per twee maanden om verpakkingsmateriaal en verzendkosten te besparen. U betaalt dus geen dubbele verzendkosten. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.