Zinzino Reviews

23.146
TrustScore 4 uit 5

4,2

Behalve de zeer goede producten …. De klant staat voorop. Voorheen een bedrijf met abonnementen, maar sinds een paar maanden wel automatische levering, maar met 30 dagen opzegbaar door simpel op verwi... Toon meer

Mijn contact persoon Ilona Anderwert heeft mij hele goede uitleg gegeven. De bloedtest maakte duidelijk dat ik uit balans ben. Nu neem ik de Omega 3 olie en ben erg benieuwd hoe de volgende bloedtes... Toon meer

Waardeloze onvriendelijke klanten “service” (want service kan je het niet noemen.) Super slecht bereikbaar, en de klant heeft niets te zeggen, arrogant Onvriendelijk en luisteren niet en denken... Toon meer

Een fantastische supplementenlijn die mij uit mijn scootmobiel heeft gebracht en weer op een scooter, meer energie door de dag meegenomen en als hart patiënt 5 tot 8.000 stappen per dag weer kan... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Over Zinzino

Zinzino is a global D2C company from Scandinavia specializing in biomarker-based, personalized nutrition. Founded in 2005, it is a public limited company with its shares listed on Nasdaq First North Premier Growth Market. Their test-based, scientifically proven nutritional supplements are available on more than 100 markets across the world. Zinzino owns the Norwegian research and production units BioActive Foods AS and Faun Pharma AS. The company headquarters is in Gothenburg, Sweden with additional offices in Finland, Latvia, Norway, USA, Australia, Hong Kong, Malaysia and India.

Goed

TrustScore 4 uit 5

23K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(23.146)

7.585 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goed spul!

Dit is goed spul!

22 augustus 2025

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +3170-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Goede duidelijke begeleiding

Goede duidelijke begeleiding

20 april 2026

Beste Klant

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 070-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Omega 3 oil

Product, bezorgdienst kwaliteit.

20 april 2026

Team Zinzino

Vanaf ik ben begonnen met de balancoil…

Vanaf ik ben begonnen met de balancoil voel ik me veel beter mijn energie is fameus verbeterd voel me goed in mijn vel danku zinzino

13 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw positieve bericht! We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 070-8080500, per e-mail via customer.be@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com.

Team Zinzino

Geen reden om niet tevreden te zijn

Geen reden om niet tevreden te zijn, mooi op tijd verstuurd

10 april 2026

Team Zinzino

omdat de kwaliteit van de Zinzino olie…

omdat de kwaliteit van de Zinzino olie goed helpt door de maanden heen dat heeft al veel verbeterd in mijn lichaam dat maakt een goede indruk van binnen! en voel mij een heel stuk beter! en de Service van Zinzino daar ben ik ook tevreden over 😊👍 groetjes van Raymond

9 april 2026

Team Zinzino

Zeer tevreden.Alles verloopt zoals…

Zeer tevreden.Alles verloopt zoals afgesproken

7 april 2026

Team Zinzino

Goede service en heel content van de…

Goede service en heel content van de olie! 👍🙌🤩

4 april 2026

Kwaliteit, levering, betaling

Het was heel onduidelijk of ik nu betaald had of niet, geen duidelijke feedback.
Ik heb twee keer betaald, en kreeg maar niets.
Uiteindelijk is er geleverd, maar het is erg onduidelijk
Gr. H vd zanden

10 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw bericht! Wij leveren de maandorders één keer in de twee maanden als er twee maandorders zijn betaald. We doen dit om verpakkingsmateriaal en verzendkosten te besparen. De verzendkosten verdelen we over twee maandorders, zodat u elke maand de helft van de verzendkosten betaalt. Als u hier vragen over heeft dan kunt u kontakt opnemen met onze klantenservice via 070-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com. We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft!

Zeer goed product!

Na 3de kuur merk ik dat mijn gezicht egaler is. Ook m’n haar is minder dof en heeft meer volume. Een aanrader!

19 april 2026

Zinzino - Balance oil +

Al enkele jaren zeer tevreden over de Balance oil + en de service van Zinzino - altijd correct - vriendelijk en efficiënte samenwerking.

1 april 2026

5 Star

Fantastisch producten - beste kwaliteit - altijd op tijd de leverantie - dankjewel

1 november 2025

Goede producten

Goede producten, ik voel me zoveel beter sinds ik Zinzino gebruik. Daarnaast snelle en goede verzending

24 maart 2026

Team Zinzino

Ik heb even moeten wachten op mijn…

Ik heb even moeten wachten op mijn olie, dat mag sneller komen.

3 april 2026

Beste Klant,

bedankt voor uw bericht! Wij leveren de maandorders één keer in de twee maanden als er twee maandorders zijn betaald. We doen dit om verpakkingsmateriaal en verzendkosten te besparen. De verzendkosten verdelen we over twee maandorders, zodat u elke maand de helft van de verzendkosten betaalt. Als u eerder de levering wilt, dan kunt u altijd eerder de tweede maandorder betalen en u krijgt dan direct een nieuwe levering. Als u vragen heeft hierover dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 070-8080500, per e-mail via customer.nl@zinzino.com of via de chat op onze website Zinzino.com. We hopen dat u nog lang klant bij ons blijft!

Good products!

Good products! And service!

26 maart 2026

Hello,

thank you for your positive message! We hope you will remain a customer with us for a long time! If you have any questions, you can always contact our customer service by phone at 070-8080500, by email at customer.be@zinzino.com, or via the chat on our website Zinzino.com.

Team Zinzino

Nou het is erg verwarrend

Nou het is erg verwarrend. 2 maanden van tevoren moet je al betalen en dan pas worden de flessen opgestuurd. Dit werkt verwarrend. Waarom zo lang van tevoren.

23 maart 2026

Team Zinzino

Hoe goed det al na een vrij korte tijd resultaat geeft ♥️

T is gewoonweg een top product

25 maart 2026

Duidelijkheid