Als ik van Spanje kom is levell of blue square mijn eerste keuze . Prima hotel schone kamers grote badkamers heerlijke douches prima bedden. Professionele en zeer vriendelijke receptie en hsk staff. W... Toon meer
Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en Johan Cruijff Arena. Vriendelijk personeel! Makkelijk inchecken, voldoende plaats op de parking, ook om elektrisch op te laden. Lekker en uitgebreid ontbij... Toon meer
Airco werkte niet, de kamer was bloed heet. Er zaten allemaal vette/zweet handen op het bed ombouw van de vorige plezierige nachten. Mag op zijns minst wel even schoongemaakt worden voor dat gel... Toon meer
Goed hotel voor een nachtje. Op loopafstand (15 minuten) van de Johan Cruijff ArenA en Ziggo Dome. Kamers waren klein, maar een mooie ruime badkamer. De check-in was wat onpersoonlijk, want j... Toon meer
Molenwerf 1, 1014 AG , Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfect location with good facilities

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Hotel heeft weinig uitstraling, zeker wat betreft het 2de gebouw waarin ik verbleef en is aan vernieuwing toe.
Positief is de ligging vlakbij het metrostation.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie ligging in de buurt van een aantal restaurants en een supermarkt. Goede voorzieningen.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
We waren met zn 3en. Een ruime kamer voor 3 personen. Ruime en schone badkamer. Goede stevige bedden. Geen overlast van buiten. Wel iets geluid van andere kamer(s). Goede ligging in het centrum. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Op zich een fijn hotel, ook qua verbinding naar het centrum. Er was wel veel jeugd die ook buiten voor het hotel hingen, kamers waren niet echt schoon en we mistten koffiecups die we uiteindelijk bij de receptie hebben kunnen bemachtigen👌🏻
Ook de lift deed het niet en konden ook niet via trappen. Gelukkig was er een lieve medewerkster die ons via de personeelslift naar boven liet gaan.
Wat ons ook opviel is dat als je je hotelpas insteekt voor het licht dat alle verlichting aangaat inclusief de lichtbalk bij het bed die sochtends erg fel is. Als je snachts naar het toilet moet, heb je geen verlichting of je moet al alle verlichting aan willen doen🙈
We zijn 3 dagen gebleven waar we alleen bij aankomst schone handdoeken hebben ontvangen.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Keurig hotel, dichtbij een metro station dus vanaf daar lekker Amsterdam ontdekken. Mijn man was jarig en stond een leuk kaartje op de kamer! Echt prijs kwaliteit goed hotel

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Ik kom er vaker en het is elke keer weer een feest , een prachtige kamer voor een mooie prijs op een voor mij geweldige locatie 1 metro halte van mijn werk. Daarnaast een geweldig ontbijt

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
We hebben het heel erg. Leuk gehad in de hotel en goed geslapen en goed uitgerust in de hotel kamer alleen de eten in de restaurant was ook erg lekker ik zou graag willen terug komen. Een keer wij hebben genoten in het hotel.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Betaalbare prijs voor een prima verblijf.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Goed hotel voor een mooie prijs

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Dit hotel voelt iedere keer weer alsof we thuiskomen. De dames bij de receptie zijn altijd ontzettend vriendelijk en helpen ons met een glimlach bij het inchecken.
De kamer waar we meestal verblijven was dit keer vernieuwd, met nieuwe bedden. De vorige sliepen al heerlijk, maar deze waren nóg comfortabeler. We hebben genoten van een goede kop koffie die we op de kamer konden zetten en een fijne nacht in Amsterdam.
Eén ding is zeker: wij komen hier absoluut weer terug!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Personeel erg behulpzaam en vriendelijk

Keurig Hotel,
Geen extra luxe maar alles is goed.

Vriendelijke receptie
Als je een mail stuurde met een vraag, kreeg je al vrij snel een antwoord.
Schone ruime en stille kamer.
* Misschien wel handig om aan te geven dat je de hotel card moet gebruiken om het licht te activeren in je kamer. Ik kwam 's avonds aan in een donkere kamer en dacht in eerste instantie dat het licht stuk was.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Inchecken ging makkelijk, maar hoe hier klanten worden behandeld kan echt niet.. wij sliepen al en om 12 uur schrikken wij wakker omdat wij ineens andere klanten in ons kamer zagen. Wij gingen naar de balie en enige wat we te horen kregen was ‘ wij kunnen er niets aan doen is het fout van de systeem. Maak dit voor het eerst mee. Nooit gezien nooit meegemaakt. Vervolgens hebben ze ons nog een boete uitgeschreven omdat ik uit shock 1 sigaret heb gerookt uit het raam in de kamerVoor mijn gevoel kon het allemaal beter gaan en mogen klanten beter behandeld worden.Hier kom ik nooit meer

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Fijn verblijf gehad in dit hotel. Het inchecken verliep soepel en we werden vriendelijk geholpen. Ook de self-service check-in werkte prettig. Bij aankomst rond 18:00 moesten we naar het gebouw aan de overkant voor onze kamer, waar zelfs nog werd schoongemaakt — dat gaf meteen een goede indruk.
De kamer was netjes en schoon, de douche was goed en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We zagen één zilvervisje, maar die hebben we daarna niet meer gezien, dus dat was geen groot probleem.
Minpuntje was dat de televisie geen cast-optie of ingebouwde Chromecast had. Ook rook het soms in de kamer en op de gang wat naar wiet wanneer de ventilatie aan stond, alsof iemand ergens aan het roken was. Niet extreem storend, maar wel iets om op te letten.
Ontbijt hebben we niet gebruikt omdat de IKEA tegenover het hotel zit, wat voor ons ideaal was. Al met al een prettig verblijf en zeker een hotel dat ik zou aanraden.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Eerste keer hier gelogeerd en het was best goed. Min punt is dat onze kamer een water verstopping probleem had, maar die werd gauw opgelost door ons naar een ander kamer te verhuizen. Kamers waren redelijk netjes, niets te klagen. Perfecte keuze voor een korte en simpele logeerplek hart in de drukte. Ik kom zeker terug!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Meerdere keren last van housekeeping die de deur opent terwijl je late check out bijboekt. Dit keer stond ik naakt om te kleden en opent een man de deur zonder te kloppen. Bij de receptie een blond meisje met een attitude die doet alsof t hotel van haar vader is. Heel jammer dit. Elke x excuus aanbieden, daar heb ik niks aan.