XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews

9.497
TrustScore 4 uit 5

4,1

Als ik van Spanje kom is levell of blue square mijn eerste keuze . Prima hotel schone kamers grote badkamers heerlijke douches prima bedden. Professionele en zeer vriendelijke receptie en hsk staff. W... Toon meer

Perfecte locatie vlakbij autosnelweg en Johan Cruijff Arena. Vriendelijk personeel! Makkelijk inchecken, voldoende plaats op de parking, ook om elektrisch op te laden. Lekker en uitgebreid ontbij... Toon meer

Airco werkte niet, de kamer was bloed heet. Er zaten allemaal vette/zweet handen op het bed ombouw van de vorige plezierige nachten. Mag op zijns minst wel even schoongemaakt worden voor dat gel... Toon meer

Goed hotel voor een nachtje. Op loopafstand (15 minuten) van de Johan Cruijff ArenA en Ziggo Dome. Kamers waren klein, maar een mooie ruime badkamer. De check-in was wat onpersoonlijk, want j... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(9.497)

2.136 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nette schone kamer

Nette schone kamer. Goede receptie.

10 januari 2026

W Nijman,

Bedankt voor je fijne feedback over de nette schone kamer en goede receptie — precies het soort praktische waardering dat we graag horen!

Stel je voor hoe duizenden andere gasten hun XO-verhaal beleefden: vriendelijk ontvangen bij de receptie, ontspannen in comfortabele bedden, genieten van brandschone kamers, een smakelijk ontbijt en onze top locaties vlakbij het openbaar vervoer. Deze betrouwbaarheid maakt ons geliefd. Boek direct via onze website en profiteer van 10% korting op de tarieven, altijd bereikbaar per telefoon of e-mail, plus het eerste uur late check-out gratis — gastvrijheid die je kunt vertrouwen.

Nette en schoon, dat smaakt naar meer!

xohotels.com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Comfortable

Friendly staff, room was comfortable, good rate.

5 januari 2026

M. Kok,

Thank you for your kind words about our friendly staff, comfortable room, and good rate. It's feedback like yours that shows exactly what makes XO Hotels a reliable choice for travelers.

Imagine stepping into your own XO story, just as thousands of other guests have: welcomed by friendly staff, sinking into comfortable beds, relaxing in clean rooms, enjoying a tasty breakfast, and exploring from our excellent locations near public transport. This trustworthiness keeps guests coming back. Book directly on our website to unlock a 10% discount on rates, guaranteed responses to calls and emails, plus the first hour of late check-out free — genuine hospitality you can rely on.

Friendly faces make every good rate even better!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Geen aardige medewerkers allemaal…

Geen aardige medewerkers allemaal sagarijnig en tonen geen intresse!!!
Kamer is ok onbijd was matig.

26 december 2025

Salih Yildiz,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat uw ervaring niet was zoals we die voor onze gasten voor ogen hebben.
Onze duizenden eerdere gasten waarderen ons juist om onze vriendelijke medewerkers en onze passie voor gastvrijheid. Het spijt ons dat u dit deze keer anders heeft ervaren. Als u dit tijdens uw verblijf direct bij ons had aangegeven, hadden we direct actie kunnen ondernemen om uw ervaring te verbeteren en uw verblijf een positieve draai te geven.

Voor toekomstige gasten die een betrouwbaar verblijf in Amsterdam zoeken: wij zijn een bedrijf waar u op kunt bouwen. Onze kamers zijn schoon en comfortabel, en we bevinden ons op uitstekende locaties vlakbij het openbaar vervoer. Om het meeste uit uw bezoek te halen, raden wij altijd aan om rechtstreeks via onze eigen website te boeken. U profiteert dan van onze speciale deal: 10% korting op de kamerprijs, het eerste uur van een late check-out helemaal gratis en de zekerheid dat we altijd persoonlijk de telefoon opnemen of uw e-mails beantwoorden.

Wij hopen dat we u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen om te laten zien dat we elke dag met veel plezier klaarstaan voor onze gasten. Onze koffie staat in ieder geval altijd warm, en onze medewerkers hebben hun glimlach alweer gevonden!

Perfect verblijf

Perfect verblijf, alles erop en eraan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en kamer was zeker in orde. De locatie is perfect voor een citytrip in Amsterdam, met het Museumplein letterlijk op het einde van de straat, alsook verschillende trams. Zeker eentje waar ik naar terugkeer!

1 december 2025

Louise,

Dank je wel voor je perfecte beoordeling van ons verblijf, het vriendelijke en behulpzame personeel, de nette kamer en de ideale locatie bij het Museumplein en tramhaltes. We kijken ernaar uit om je terug te zien voor een nieuwe citytrip!

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel aan het einde van de straat bij het bruisende Museumplein, waar ons vriendelijke team je ontvangt en je naar een brandschone, comfortabele kamer leidt met een heerlijk bed om bij te komen van je avonturen. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je met de trams vlakbij moeiteloos de stad intrekt – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo wordt elke citytrip nog relaxter.

Met het Museumplein zo dichtbij, is cultuur letterlijk om de hoek.

Fijn verblijf!

keurige hotelkamer waar niks ontbrak en waar gelet wordt op de detalils.Schoon,stille kamer,ruim en check in en check out gaat zeer snel.Vriendelijk personeel,goede prijs/kwaliteit verhouding!

28 december 2025

martine blits,

Dank je wel voor je lovende woorden over onze keurige, schone en stille kamers, het vriendelijke personeel, de snelle check-in/out en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je snel incheckt en je naar een ruime, brandschone kamer leidt met comfortabele bedden en aandacht voor elk detail voor een stille nachtrust. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je moeiteloos de stad intrekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Details maken het verschil.

Bij ons mist niets, behalve misschien de tijd om te blijven.

Nette kamers

Nette kamers , mooie badkamer … goed bed .. we gaan zeker terug !

27 december 2025

Gunther,

Dank je wel voor je complimenten over onze nette kamers, mooie badkamer en goede bedden. We kijken ernaar uit om je terug te zien!

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je warm verwelkomt en je naar een brandschone, comfortabele kamer leidt met een heerlijk bed om heerlijk in te ontspannen na een dag vol Amsterdamse avonturen. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je makkelijk de stad intrekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo maak je je verblijf nog beter.

Met zo'n goed bed, waarom zou je überhaupt vertrekken?

Heel fijn

Heel fijn, goed bed en late check-out ;-)
Alleen wel duur parkeren (25 euro per dag) en voor de
Liefhebbers van het ov (helaas voor mij veel te duur geworden) het hotel
Ligt vlakbij een metro station..

28 december 2025

klant,

Dank je wel voor je fijne feedback over ons goede bed en de late check-out. We zijn blij dat je een prettig verblijf had.

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je verwelkomt en je naar een schone, comfortabele kamer begeleidt met een heerlijk bed om in te ontspannen na een dag Amsterdam. De volgende ochtend start je met ons smakelijke ontbijt, voordat je makkelijk de stad in trekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en genoten van deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo houd je alles in eigen hand.

Ons bed is zo goed, dat late check-out een must wordt!

Zeer fijn verblijf gehad in 3pers.kamer

We zijn een nachtje bij hotel Levell geweest. Top: locatie nabij snelweg maar ook metrostation, prima uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, parkeermogelijkheid. De 3pers.kamer was ruim, modern van opzet. Goede bedden en fijne douche.

van Dodewaard,

Bedankt voor uw positieve ervaring in hotel Levell bij XO Hotels! Het is geweldig te horen dat de locatie nabij de snelweg en metrostation, het prima uitgebreide ontbijtbuffet, het vriendelijke personeel, de parkeermogelijkheid, de ruime 3-persoonskamer met moderne opzet, goede bedden en fijne douche zo goed bevielen.

Stel je voor dat je aankomt in bruisend Amsterdam en binnenstapt in een van onze XO Hotels, waar duizenden gasten uit alle hoeken van de wereld al hebben genoten van onze comfortabele bedden, het vriendelijke personeel, brandschone kamers, smakelijke ontbijtjes om de dag goed te starten, en onze uitstekende locaties op loopafstand van het openbaar vervoer. Deze verhalen geven toekomstige gasten vertrouwen in onze betrouwbaarheid – we nemen altijd de telefoon op en reageren snel op e-mails.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Van snelweg tot stadscentrum: soepel als nooit tevoren!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Perfect hotel voor een bezoek aan…

Perfect hotel voor een bezoek aan Amsterdam. Ruime kamers die heel erg schoon zijn. Heerlijk groot bed, super regendouche (waar je lang onder wilt blijven staan) en erg goede locatie. Op loopafstand van winkels Hoofddorpplein en ook van het Vondelpark. De tram (lijn 2) stopt voor de deur.

24 december 2025

Menno de Jong,

Bedankt voor uw enthousiaste recensie over XO Hotels! Het is fantastisch om te horen dat de ruime en zeer schone kamers, het heerlijke grote bed, de super regendouche en de uitstekende locatie op loopafstand van winkels Hoofddorpplein, Vondelpark en met tramlijn 2 voor de deur perfect waren voor uw bezoek aan Amsterdam.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Onder de regendouche blijven? Dat mag bij ons altijd wat langer!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Schoon hotel met vriendelijk ontvangst

Schoon hotel met vriendelijk ontvangst. Prima gelegen bij winkelcentrum en openbaar vervoer om de hoek.

Anja Mracha,

Bedankt voor uw fijne woorden over het schone hotel, de vriendelijke ontvangst en de prima ligging bij het winkelcentrum en openbaar vervoer bij XO Hotels.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Winkelcentrum om de hoek, avontuur nog dichterbij!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Personeel steelt je spullen als je die…

Personeel steelt je spullen als je die in die hotel vergeet. Vooral die dikke man achter die balie

24 december 2025

Don Proeger,

Dank je voor je bericht. Wij nemen beschuldigingen zoals deze zeer serieus.

Wij herkennen ons absoluut niet in de bewering dat ons personeel spullen zou stelen. XO Hotels hanteert strikte procedures voor lost & found en alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd en veilig opgeborgen. Diefstal door medewerkers wordt niet getolereerd.

Wij verzoeken je daarom vriendelijk om, indien je daadwerkelijk bij ons verbleven hebt en er echt iets ontvreemd is, rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail met je reserveringsnummer en verblijfsdata. Dan kunnen we dit serieus en zorgvuldig bekijken. Ongefundeerde beschuldigingen richting individuele medewerkers veroordelen we.

Warm regards, Team XO Hotels

xohotels .com
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO.

Prima ervaring

Prima ervaring. Vriendelijk personeel. Er gingen wat dingen fout bij de check-in maar dit werd meteen opgelost. Schone en grote kamer. Dichtbij metrostation waardoor je snel in het centrum bent!

20 december 2025

Mire van de nieuwenhof,

Bedankt voor uw positieve ervaring bij XO Hotels! Het is fijn te horen dat ons vriendelijke personeel de check-in issues meteen oploste, en dat u de schone en grote kamer en de nabijheid van het metrostation voor een snelle rit naar het centrum waardeerde.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Snelle check-in, nog snellere avonturen!

Zeer slecht ontbijt

Dit is typisch weer zo een hotel wat echt het potentieel wel heeft maar wellicht door personele omstandigheden het niveau bij lange na niet haalt. Wij hadden een business room welke het nodige onderhoud wel eens kan gebruiken beter gezegd een renovatie van de kamer zou wel op zijn plaats zijn. De kamer was acceptabel schoon maar daar was het ook mee gedaan. Het ontbijt op zondag 21 december was ronduit schandalig en onhygiënisch helemaal voor de gevraagde prijs. Brood moest men zelf snijden zodat iedereen er met de handen aanzaten. Gebakken eitje niet verkrijgbaar. Gekookt eitje geen tijd vermeld. Ik ben geen kaasliefhebber echter was er geen plakje ham, rollade, rosbief, fricandeau te verkrijgen. Enige was wat simpele gebakken kipfilet. Op de jus d'orange stond vers echter heb ik nog nooit in een hotel zo slechte aangelegde poeder gehad als hier. Mijn echtgenote heeft broodje genomen maar ondergetekende een kop koffie. Later buiten het hotel maar een brunch gedaan. Tip de supermarkt naast het hotel scoort wellicht vele keren beter als dit. Werkelijk schandalig dat ze dit durven aan te bieden voor deze prijs. Al met al moeten wij het hotel afraden en dan met name het ontbijt.
Nog een kleine update: Bij aankomst blijkt de gehele horeca gesloten te zijn. Ben je even een weekendje weg. Op zaterdagmorgen geboekt en dan een zo essentieel iets op geen enkele wijze vermelden en dus bewust achterwege houdt is schandalig en misleidend. Wij hadden niet geboekt als dit bekend was. Van enige compensatie voor het ongenoegen is geen sprake. Artemis ga jullie diep schamen om jullie gasten zo te behandelen

Update t.a.v. de reactie

Wellicht moet u beter uw revieuws lezen. Daarnaast beweert u dat er vleeswaren aanwezig zijn zoals gemeld was er alleen gebraden kip. Over de J'dorange houdt u zich maar verstandelijk achterwege. Er staat bij het ontbijt wel degelijk aangegeven spiegelei en pannenkoeken!!!Dat u uw gasten voor leugenaar uitmaakt zegt meer als genoeg over u als hotel. U vervalt van de ene schande in de andere. Het had u gesierd om in in ieder geval het ontbijt te restitueren

Ps Men gaat er toch niet vanuit dat een hotel zijn horeca heeft gesloten in het weekend

De Jong,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en lichten graag een aantal punten toe.

Er zijn bij ons geen structurele klachten bekend over het ontbijt. Het brood ligt afgedekt met een doek, zodat het hygiënisch door gasten zelf gesneden kan worden. Wij adverteren niet met een gebakken ei; gekookte eieren maken deel uit van het ontbijtassortiment. Hier wordt inderdaad geen tijd bij vermeld. Naast diverse kazen waren er ook vleeswaren beschikbaar.

Het restaurant van Hotel Artemis is inderdaad in het weekend gesloten. Dit staat vermeld op onze website bij de ontbijt- en hotelinformatie, zodat gasten hier vooraf kennis van kunnen nemen: https://xohotels.com/nl/ontbijt-hotel-informatie/ontbijt-hotel-artemis/

Wat betreft de kamer geldt dat, wanneer er tijdens het verblijf iets niet naar wens is, wij dit graag direct vernemen. Op die manier kunnen wij het ter plaatse bekijken en waar mogelijk direct oplossen. Achteraf is dit helaas niet meer mogelijk.

Wij danken u voor het delen van uw feedback.

xohotels .com
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO.

Een vaste gast ongefundeerd beschuldigen van overlast

Als vaste gast heb ik een merkwaardige en onaangename ervaring gehad. Bij het uitchecken kreeg ik een discussie met de receptioniste over klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Niet meer dan een discussie. Een paar uur later ontving ik een mail dat ik niet meer welkom ben wegens overtreden van de huisregels. Zonder enig nader contact of verdere onderbouwing. Ik nam meer dan 100 overnachtingen per jaar af al twee jaar. Onbegrijpelijk en onbeschoft gedrag eerlijk gezegd.

16 december 2025

Michiel Slinkert,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw verblijf en het uitcheckmoment op deze manier zijn geëindigd, zeker gezien het feit dat u een vaste gast bij ons bent geweest.

Naar aanleiding van het voorval bij de receptie hebben wij intern uitgebreid gesproken met de betrokken medewerker. Het betrof inderdaad een discussie over een uitrijkaart voor de parkeergarage. Voor alle gasten gelden hierin dezelfde voorwaarden; deze kosten zijn niet standaard inbegrepen en het vragen deze te betalen is een normale en correcte uitvoering van het werk door onze medewerker.

Tijdens het gesprek is de situatie helaas geëscaleerd. Daarbij zijn richting onze medewerker opmerkingen gemaakt die als persoonlijk beledigend en intimiderend zijn ervaren. Dit heeft een grote emotionele impact gehad op haar, terwijl zij op dat moment simpelweg haar werkzaamheden uitvoerde volgens de geldende procedures. Wij hechten veel waarde aan een veilige en respectvolle werkomgeving voor onze medewerkers.

Op basis van deze situatie en na zorgvuldige afweging is besloten om de huisregels toe te passen. Dit besluit is niet lichtvaardig genomen en staat los van het aantal overnachtingen of de duur van uw loyaliteit. Respectvolle communicatie richting ons team is voor ons een harde grens.

Wij begrijpen dat de manier en het moment waarop u hierover bent geïnformeerd als abrupt en onaangenaam kan zijn overgekomen. Tegelijkertijd staan wij achter onze medewerkers wanneer zij hun werk correct uitvoeren en daarbij onheus worden bejegend.

Wij danken u voor de verblijven die u in het verleden bij ons heeft gehad en betreuren dat deze samenwerking op deze manier is geëindigd.

XO is the way to GO

Het hotel is perfect gelegen

Het hotel is perfect gelegen, dichtbij de grote musea en de tram naar het centrum. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn schoon, de bedden goed.
Het hotel is wel gehorig. Door de houten vloeren hoor je de bovenburen lopen.
Het hotel is moeilijk bereikbaar voor rolstoelen en rollators. Met een loopplank en een leuning aan de zijkant van de trap zou dit opgelost zijn.

13 december 2025

Ingrid,

Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze locatie, dichtbij de grote musea en de tram, als zo prettig heeft ervaren. En natuurlijk ook dat u tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel, de schone kamers en de comfortabele bedden. Dat is precies de beleving die we graag aan onze gasten bieden.

We waarderen uw opmerkingen over de gehorigheid en de toegankelijkheid. Als u het tijdens uw verblijf had aangegeven, hadden we graag gekeken naar een passende oplossing om uw comfort te verbeteren. Uw suggestie voor betere toegankelijkheid nemen we zeker mee — we werken er voortdurend aan om onze hotels zo gastvrij mogelijk voor iedereen te maken.

Wie rechtstreeks via onze website boekt, geniet bovendien van 10% korting, altijd persoonlijk contact per telefoon of e-mail en de eerste uur late check-out gratis. Zo wordt een ontspannen verblijf in Amsterdam nog aangenamer.

En geef toe: met een goed bed en een glimlach van ons team klinkt zelfs het getik van voetstappen bijna als muziek.

XO is the way to GO

op zich een mooi proper hotel en een…

op zich een mooi proper hotel en een goede ligging tov afas /ziggo maar ...
we hadden smorgens (heel) koud water in de douche en hebben zeker 15 minuten in de rij moeten staan vooraleer we konden ontbijten.
Al met al dus niet de €152 euro waard die we voor 1 overnachting hebben moeten betalen

12 december 2025

pieters,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u ons hotel als mooi en schoon heeft ervaren en dat de ligging ten opzichte van AFAS en Ziggo u goed beviel. Jammer dat uw ochtend minder prettig begon door het koude water. Als u dit tijdens uw verblijf had gemeld, hadden wij dit direct kunnen oplossen om uw ervaring aangenamer te maken — daar doen we altijd ons best voor. Helaas was er een korte tijd een wachtrij ontstaan bij de ontvangst van ontbijt. We hebben ons best gedaan deze zo snel mogelijk om te lossen.

Bij XO Hotels streven we ernaar om elk verblijf comfortabel te maken met schone kamers, heerlijke bedden, vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijt. Voor toekomstige gasten: bij een directe boeking via onze eigen website ontvangt u 10% korting, reageren wij altijd snel op telefoontjes en e-mails, en krijgt u de eerste uur late check-out gratis.

Hopelijk mag een volgende keer weer warm water, een goed ontbijt en een glimlach van ons team uw ochtend starten.

Levell 12-13 dec

Van 12 op 13 december verbleven bij levell hotel.
Hotel is geen aanrader.
Rottige kussens, karig ontbijt en sochtends geen warm water in de douche.
Grote van kamer is oké en bed zelf is prima. Hier was de prijs dan ook wel naar.

12 december 2025

V K,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat uw verblijf niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. Als dit tijdens uw verblijf bij ons was gemeld, hadden we graag direct actie ondernomen om de problemen, zoals de temperatuur van het water of de kussens, te verhelpen en uw ervaring te verbeteren.

Bij XO Hotels streven we ernaar om elke gast een schoon, comfortabel en aangenaam verblijf te bieden, met vriendelijke service en een goede prijs‑kwaliteitverhouding. Duizenden gasten verbleven al bij ons en waardeerden onze comfortabele bedden, nette kamers en handige locaties dicht bij het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: wie rechtstreeks via onze website boekt, ontvangt 10% korting op de kamerprijs, direct contact met ons via telefoon of e‑mail en het eerste uur later uitchecken gratis. Zo kunt u tijdens uw volgende bezoek net iets langer genieten van uw verblijf — misschien zelfs met een warmere douche!

vriendelijk personeel

vriendelijk personeel, op de kamer is alles aanwezig dat je nodig hebt, goede nacht gehad!

7 december 2025

Ashley Krapels,

Hartelijk dank voor uw fijne bericht! Wat leuk om te horen dat u een goede nacht heeft gehad en dat u alles op de kamer vond wat u nodig had. Ons team doet elke dag zijn best om gasten een prettig en zorgeloos verblijf te bieden, dus uw woorden betekenen veel voor ons.

Bij XO Hotels streven we naar comfortabele kamers, vriendelijke service en een schone omgeving waar reizigers even tot rust kunnen komen. Duizenden gasten kozen ons al vanwege de betrouwbare kwaliteit en de uitstekende ligging dicht bij het openbaar vervoer, perfect om Amsterdam te verkennen.

Voor toekomstige gasten: wie direct via onze website boekt, krijgt 10% korting op de kamerprijs, persoonlijke hulp via telefoon of e-mail en het eerste uur later uitchecken gratis. Zo kunt u misschien nog even blijven genieten van een extra kop koffie voordat u vertrekt.

Gunstig gelegen

Het hotel is netjes, heeft goede bedden, personeel is vriendelijk, het is heel gunstig gelegen voor musea en concertgebouw, kamers klein, badkamer netjes, goede douche. Ontbijt voldoende. Voor een verblijf van 1 of 2 dagen prima hotel, rustige omgeving

8 december 2025

Koop,

Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad! Het doet ons goed dat u het personeel vriendelijk vond en dat u genoten heeft van de comfortabele bedden, de nette kamer en de rustige omgeving. Onze locatie vlak bij het Concertgebouw en de musea maakt het inderdaad makkelijk om het mooiste van Amsterdam te ontdekken, zelfs tijdens een kort verblijf.

Bij XO Hotels streven we ernaar om iedere gast een schoon, comfortabel en ontspannen verblijf te bieden met een glimlach van ons team. Duizenden reizigers kozen ons al vanwege onze fijne bedden, smakelijke ontbijten en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: wie direct via onze website boekt, krijgt 10% korting op de kamerprijs, persoonlijk contact via telefoon of e-mail met ons team, én het eerste uur later uitchecken gratis. Zo kunt u net iets langer van uw verblijf genieten — misschien nog een extra kopje koffie voordat u vertrekt!

Prima overnachting in Amsterdam

Het hotel heeft een rustige sfeer, wat wij heel prettig vonden. Makkelijke zelf-checkin. Prima kamer met fijne, ruime badkamer, koelkastje en koffie en thee.
Een van de ramen kan open, wat wij heel fijn vonden.

5 december 2025

mevrouw Oldenburg,

Wat fijn om te lezen dat de rustige sfeer en de gemakkelijke self‑check‑in zo goed bevielen, en dat de kamer met ruime badkamer, koelkastje en koffie/thee aan uw wensen voldeed.​

Het is ook prettig dat één van de ramen open kan — frisse lucht maakt een verblijf vaak direct aangenamer, vooral na een lange dag in de stad.​

Voor toekomstige reizigers: wie direct op onze website boekt, ontvangt 10% korting op het kamer­tarief, krijgt persoonlijke hulp per telefoon en e‑mail en de eerste uur late check‑out is gratis — zo begint en eindigt een verblijf extra ontspannen.​

Een rustige nacht, een goede douche en een kopje koffie bij het wakker worden: dat zijn de kleine dingen die een Amsterdam‑verblijf zo prettig maken.