I’m not sure yet. I got a tin as they were handing them out and I’ve tried several pouches from it. If you want that nicotine rush you definitely get it but it might just hit all at once that gets me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
The reply alone deserves a star 😂 I’ve actually just tried another sample since this review — once again acquired from the nicotine pouch distribution network operating outside the Stadium o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpt wintergreen/spearmint läääänge och älskar den. Döm om min förvåning när jag öppnar första dosan i nya stocken och det smakar fruktansvärt illa. Inte den söta goda smaken det brukar vara. Öppnar 2... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Älskade deras snus, men nu är det dags att byta. Vad har hänt min fantastiska blåbär mint smak, smakar vidrigt, och vart och var annan prilla öppnas och innehållet åker ut. Vissa utav prillorna smaka... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
XQS är ett av Sveriges ledande aktörer inom nikotinportioner. Vi erbjuder ett brett sortiment i olika styrkor, designat för att tillgodose individuella behov och preferenser, vilket säkerställer att våra produkter passar de flesta av våra kunder
Contactgegevens
Augustendalsvägen 20, 131 52 , Nacka Strand, Zweden
- +46 (0)8 777 48 00
- info@xqs.com
- xqs.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Cheaper
Cheaper, quick and convenient transaction. Was dubious at first but I have received all orders and apart from the first one they have arrived quite quickly.

Antwoord van XQS Nicotine Pouches
Jag köpte double apple som ska just…
Jag köpte double apple som ska just smaka som det låter. Antingen har jag fått fel snus i dosan eller så stämmer det inte alls med beskrivningen för det smakar lakrits och luktar som det också.

Sjukt missnöjd.
Sjukt missnöjd.. senaste veckorna har jag köpt xqs hallonsoda, som tidigare är min favorit. Men snusen smakar nu mera vrin dåligt?? Köpt en stock nyligen & samma i den? Första dosan jag öppnar smakar ur kasst direkt? Vad händer? Här sitter man med 15-16 dosor & innehållet är i snus bart! Nu ska man försöka hitta ny favorit då.. 😖🤬 sjukt missnöjd!

Antwoord van XQS Nicotine Pouches
Very nice, I bought 8 online.
Hi Swedish trustpilot!
Well first off I didn't know it was a Swedish product. Good work Sweden, quality product.
First off I was Nordic spirit fan as its a dryer pouch, a lot of the others hitting the UK have this terrible slimy texture, like putting a tiny oily sock in your mouth.
Nordic does have its limitations though. Many times I've opened a can and thought "What flavour of paint am I having today?" A real chemical smell.
I purchased XQS as it was slightly cheaper, can't lie. These pouches seem, for me, to be the sweet spot. They are a tiny bit more wet than than nordic (not the worst thing as Im learning) and I like the flavour of the Artic Freeze. I would recommend them.

Tunna/tomma prillor
Jag snusar Hallonsodan och har gjort det i en lång period. Många prillor är ganska tomma, det finns liksom nästan inget innehåll i prillan. Ungefär som att snusa en liten bit ihopvikt toalettpapper. Jag har varit i kontakt med kundtjänst gällande saken, flera gånger, och de tackar för informationen men sedan händer det inget. Prillorna fortsätter att vara tunna, och jag vill inte sluta snusa hallonsodan pga älskar den, men det stör mig varje gång jag tar en prilla och den är som en tom påse. Är det bara jag som upplever detta, det kan inte vara det? Det är så många dosor som det är såhär med så det måste finnas fler personer som också upplever det här? Jag har även stött på dessa halvtomma prillor I andra smaker, t.ex spearmint och orange/apple. S*it tråkigt.. Jag hoppas innerligt att det inte alltid kommer vara såhär, för jag gillar verkligen snuset och de prillor som är normalstora. Senaste stocken jag köpte hade minst en eller två tomma prillor i varje dosa. Det känns surt för det känns inte som att jag får vad jag betalar för. :( Mvh en trogen samt bekymrad snusare
PS det här är ett återkommande problem, och det sträcker sig mellan 1-2 år bak i tiden. Ha en fin helg!

Antwoord van XQS Nicotine Pouches
God snus men dårlig levering
God snus, men alle butikker har vært tomme for de nikotintypene jeg bruker. Ingen klarer å fortelle hvorfor.
God service och bra snus
Brukade vara mitt favorita snus...
Brukade vara mitt favorita snus, men under senaste tiden har kvalitén blivit ur kass... Öppna prillor och halv tomma prillor i varje dosa av mango chilli. Trodde att det inte kunde bli värre efter de sluta sälja epic freeze x-strong och green mint x-strong men jag hade fel. Är trött på att öppna en dosa och ta ut en halv tom prilla som har pulver överallt...
Blev bemött snällt och trevligt
Reklamerade snusen då påsarna gick…
Reklamerade snusen då påsarna gick sönder i hela dosan. Fick hem ny dosa igår men de är samma fel på den nya.
If you’re thinking about reaching out…
If you’re thinking about reaching out to their customer service, don’t even bother. You’ll never get a response. I’ve tried multiple times with no luck, and it seems I’m not the only one—many others have had the same experience.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.