Hebben mij ooit een base set trio verkocht in nm staat maar dat is helemaal niet het geval, pas op voor deze vendors!
Bestelling was erg snel geleverd, maar helaas was seal beschadigd en de verpakking. Dit was jammer want dit product was bedoeld om in OVP te bewaren. Verkoper heeft via e-mail contact opgenomen o... Toon meer
Duidelijke site, prima geleverd. Hij stond wel al eerder in de PostNL app aangemeld, duurde 2 dagen voordat PostNL het had ontvangen volgens de app, maar misschien heeft dat met de feestdagen te mak... Toon meer
Zeer snelle reactie op mijn vraag, duidelijk antwoord gekregen. Vervolgens laat in de middag nog geholpen en volgende dag 's ochtends in huis! Goed verpakt en mooie kaarten! Aanrader!!
De plek voor de beste Pokémon producten zowel vintage als nieuw.
Stencil 23, 7942NE, Meppel, Nederland
- info@xytoys.nl
- xytoys.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
100% legit
100% legit , paar keer besteld en alles netjes ontvangen !
Alles netjes en goed verpakt en…
Alles netjes en goed verpakt en geleverd zoals afgesproken. Fijne communicatie met de verkoper. Kortom top!!
gewoon een top gozer / bedrijf
gewoon een top gozer / bedrijf
snel in huis goed verpakt
min punten = er nog niet :P
Uitstekende service
Super service alles snel en netjes…
Super service alles snel en netjes geregeld🔥🔥
Goede service, snel contact en nette verzending.
Goede service. Toppie verpakt wordt met zorg opgestuurd. Met track en tracé. En als je vragen heb wordt je altijd netjes te woord gestaan. Kort om altijd tip top voor elkaar.
Super ervaring
Super ervaring. Op een correcte manier is alles afgehandeld. Alles was ook op een goede manier ingepakt.
Zeer tevreden!
Zeer snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding, en goed verpakt. Ik kom zeker terug. Een aanrader!
snelle reactie en leuke live…
snelle reactie en leuke live alles correcte prijs en af en toe eens leuke aanbieding ronduit een van de betere lives en verkopers die ik heb gezien 🔥🔥
Super geregeld duidelijke communicatie…
Super geregeld duidelijke communicatie en super netjes verpakt
Top service!
Vriendelijk, goede service, goed en netjes verpakt, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending
5 sterren welverdiend!
Vriendelijk contact, prijs/kwaliteit zeer goed & snelle verzending.
5 sterren welverdiend!

Antwoord van XYtoys.nl
Goed verpakt en snel ontvangen
Goed verpakt en snel ontvangen! Fijn dat er ook de betaaloptie Klarna word aangeboden. Geeft toch een stuk meer zekerheid.