Ik had besteld op zondag en een email binnen gekregen op maandag dat hij verzonden was, ik had geen track en tracé gekregen en stuurde een berichtje en kreeg te horen dat ze hem waren vergeten en dus... Toon meer
Goed snelle service. Fantastische betaalbaar producten. Die goed zijn voor je huid. Daarnaast krijg je altijd heel veel samples. Zo kan je kennismaken met andere producten zonder meteen een full size... Toon meer
Ontzettend goed advies gehad op basis van mijn huidtype en huiddoelen. De producten die ik heb gekocht (cleanser & gezichtsmaskers) werken na verwachting erg goed. De hoeveelheid testers die je cade... Toon meer
Super goede service, mijn pakketje was blijkbaar kwijt geraakt. Meteen antwoord gekregen en een nieuw pakketje gekregen. Die kwam binnen 24 uur aan! En onwijs veel samples om uit te proberen. Zeker fa... Toon meer
Feel good about yourself and your skin with safe, effective and nutritious skincare. Feel free to ask us for any advice.
Rotterdam, Nederland
- info@yaoskin.com
- yaoskin.com
Ik zou altijd yaoskin aanraden
Ben altijd tevreden heb al meerdere bestellingen gedaan

Aanrader!
Snelle verzending, leuk ingepakt omdat het rond Valentijn was. Kreeg een handgeschreven kaartje bij en samples om uit te proberen. Ik ga hier vaker bestellen :)

Top!!
Het kwam snel binnen en ik kreeg veel samples! Ik ben er blij mee, ik ga zeker nog een keer bestellen!

Ontzettend tevreden!
Mijn bestelling kreeg ik snel binnen. Er zat een leuk bedank kaartje bij en een paar gratis samples. Ontzettend tevreden met de service!

Antwoord van YaoSkin
wilde al heel lang iets bestellen en nu…
wilde al heel lang iets bestellen en nu eindelijk gedaan!! echt super tevreden was ook snel in huis. Er zaten ook wat kleine extra's bij kan niet wachten om die uit te proberen.

Super!
Via Instagram persoonlijk advies ontvangen, aangepast aan mijn huid en wensen. Hierna meteen alles kunnen bestellen en mijn pakketje was de volgende dag al in huis! Beter kan niet! Daarnaast zijn de producten megafijn voor mijn huid.

Korean skincare = Yaoskin
Super fijn bedrijf! Heb je een vraag, dan wordt deze binnen 24 uur beantwoord! Je krijgt de volle aandacht, het is een fijn casual gesprek en je wordt super goed geholpen. Verder is de levering (in NL) super snel. Binnen 2-3 dagen bij je thuis, en ja, ook in corona tijd! Prima prijzen, want je doet aardig lang met de producten. Altijd gratis samples en/of maskers en een fijne, overzichtelijk website. Zeker een aanrader om nu jouw korean skincare te bestellen!

Antwoord van YaoSkin
Snelle levering, veel gratis samples én een leuk handgeschreven kaartje erbij :)!

Geweldig!
Altijd super goede tips! Het wordt heel leuk verpakt en de verzending is super snel! Ik raad het aan iedereen aan om bij Yaoskin te bestellen! Ooh niet te vergeten al de leuke extra’s die je ontvangt bij elke bestelling! 👌🏻

Aanrader!!!
Super goede servie, snelle shipping en heel klant vriendelijk. Als je vragen hebt kan je altijd een dm sturen naar hun instagram @YaoSkin.
Bonus: super veel sampless hihi

Skincare
Super producten. Snelle en nette verpakking. Goed en snel geleverd. Persoonlijk berichtje in de verpakking en goed en behulpzaam advies. Onverwacht veel samples om te testen. Zal zeker meer hier bestellen
Geweldig!
Het bestellen van de producten ging vrijwel eenvoudig . Makkelijk proces en snelle verzending. Producten waren mooi verpakt en er zaten veel freebies bij. Super service! Ben erg tevreden :)
Love it!
De producten die ik heb besteld had ik veel verwachtingen van. Zo gezegd zo gedaan, deze producten zijn waanzinnig goed, mijn huid voelt super zacht en gevoed. Ik heb nog vele producten te bestellen bij Yaoskin... too excited..

Antwoord van YaoSkin
Super snelle bezorging met persoonlijke…
Super snelle bezorging met persoonlijke service. 10/10!!!

Antwoord van YaoSkin
Het was heel mooi verpakt en het zag er heel professioneel uit. Ik ben heel blij met mijn bestelling!

Beste producten
Ruim aanbod van verschillende merken en huidtypes. Enorm blij met mn aankopen!

Goede zichtbaarheid online
Uitstekende uitleg van producten via socials en snelle levering.

Antwoord van YaoSkin
Super snelle levering en heel veel…
Super snelle levering en heel veel testers. Bied goeie kwalitatieve producten aan.