Ik had besteld op zondag en een email binnen gekregen op maandag dat hij verzonden was, ik had geen track en tracé gekregen en stuurde een berichtje en kreeg te horen dat ze hem waren vergeten en dus... Toon meer
Goed snelle service. Fantastische betaalbaar producten. Die goed zijn voor je huid. Daarnaast krijg je altijd heel veel samples. Zo kan je kennismaken met andere producten zonder meteen een full size... Toon meer
Super goede service, mijn pakketje was blijkbaar kwijt geraakt. Meteen antwoord gekregen en een nieuw pakketje gekregen. Die kwam binnen 24 uur aan! En onwijs veel samples om uit te proberen. Zeker fa... Toon meer
Feel good about yourself and your skin with safe, effective and nutritious skincare. Feel free to ask us for any advice.
Rotterdam, Nederland
- info@yaoskin.com
- yaoskin.com
Love everything!
Snelle verzending, fijne producten en weer een heleboel samples wat ik kan uitproberen,
Zeker een aanrader!

Een aanrader!
Ontzettend goed advies gehad op basis van mijn huidtype en huiddoelen. De producten die ik heb gekocht (cleanser & gezichtsmaskers) werken na verwachting erg goed. De hoeveelheid testers die je cadeau krijgt bij de aankoop is een fijne extra verassing!
Zoals je leest raad ik het echt aan, haha.
Ik bestel in de toekomst zeker weer wat bij YaoSkin.

Antwoord van YaoSkin
Bestel al maanden via Yaoskin en ik ben…
Bestel al maanden via Yaoskin en ik ben nog nooit teleurgesteld. Zeer tevreden over dit bedrijf en zeker een aanrader voor anderen!

Love it
Love it! Supersnelle verzending en ik kreeg samples bij mn bestelling. Ik zal zeker nog eens een keer bestellen!
De bestelling was heel snel binnen en…
De bestelling was heel snel binnen en het was erg leuk verpakt. Er was ook goed advies gegeven, wat erg hielp met een keuze maken van de verschillende producten die er waren op de site. Ik had namelijk niet heel veel verstand van skincare, dus ik vond het wel fijn dat je om advies kon vragen.

Super customer service!
Super customer service!
Derde keer dat ik hier heb besteld en nooit teleurgesteld :) Fijne producten

Goed producten en heel aardig verkoper
Goed producten en heel aardig verkoper
Tof 👍👍👍😘🥰
De service was zoals altijd geweldig
De service was zoals altijd geweldig! Je krijgt goed advies en je kan altijd vragen stellen. Ik heb een combinatie huid en deze producten zijn perfect voor mijn huid!
Veel kennis en enorm behulpzaam
Hij begrijpt het, het draait allemaal om service. Ik had al mijn skincare ergens anders kunnen kopen, maar ik waardeer zijn kennis en service enorm.
Voor al jouw vragen kun je hier terecht, je krijgt een persoonlijk advies en hij luistert enorm goed naar hoe jij jouw huid omschrijft!
Hij is helemaal top en omdat hij zijn bedrijf zoveel karakter geeft, zal ik blijven kopen bij hem.
Snelle bezorging en goede producten
Echt super! Bedankt voor het extra maskertje! Snelle bezorging en de producten zijn ook chill :)
Top service!
Goede producten en alles prima binnengekregen.
Ook leuke extra’s erbij gekregen!!
Als er een probleem is, wordt dat super top opgelost.
Zekers een aanrader!
Goede prijzen, goede kwaliteit.
Geweldige producten!
Hele goede skincare en snelle bezorging. Ook staan er tips bij over het gebruik van de skincare :)
Geweldig
leuk ingepakt en je ziet dat er tijd is ingestoken vooral met het zelf geschreven kaartje erbij en het was snel geleverd.
Hele snelle levering en goed advies
Hele snelle levering en goed advies gekregen! Maakt het persoonlijk door een kaartje toe te voegen!
Top bedrijf!
Levert de producten snel en mooi ingepakt. Veel extra producten erbij + een heel lief kaartje met tips om de producten te gebruiken. Ga zeker vaker bestellen en hoop dit bedrijf te zien groeien!
Top service!
Top service! Persoonlijk advies gekregen en daarnaast een snelle verzending! Er zaten ook extraatjes bij mijn bestelling dus ik was aangenaam verrast. Ik zal er gauw weer iets anders bestellen.
Great !
Hele snelle verzending, mooi ingepakt met veel freebies en een gepersonaliseerd kaartje! 10/10 would buy again