Onze ervaring met Yescapa is matig. We zijn van mening dat je zulke bedrijven goed moet kunnen bereiken. Dit is echter niet het geval. Je kan alleen mailen en krijgt laat een reactie terug. Hierdoor z... Toon meer
Dat zo een bedrijf bestaat is prima. De bereikbaarheid bij vragen/problemen zou beter kunnen. Informatie over het moment waarop er een polisnummer wordt gegeven aan het verzekeringsattest zou duide... Toon meer
Het is gemakkelijk om via yescaba te boeken en contact op te nemen met de eigenaar. We hadden een vlot contact vooraf waardoor we goede afspraken konden maken voor het afhalen van de camper. Die was h... Toon meer
Soepel en reageren gelijk via persoonlijke whatsapp als er iets is of als je vragen hebt. Duidelijke uitleg toen we de camper gingen ophalen met handige tips. Alles in nette staat en prima onderhouden... Toon meer
Yescapa est une plateforme rendant simple et sûre la location entre particuliers de camping-cars, fourgons et vans aménagés. Le site assure le rôle de tiers de confiance et propose une solution clés en main pour des locations en toute liberté et en toute sécurité.
Frankrijk
- contact@yescapa.com
- yescapa.com
Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meer zoekfilters…
Maak meer filters om sneller de echt geschikte camper te vinden.
Bij aankomst bleek de camper in een…
Bij aankomst bleek de camper in een zeer slechte en smerige staat te verkeren. Dit was totaal niet wat werd beloofd. Yescepa nam mijn klacht niet serieus en bood geen enkele vorm van hulp of oplossing. Slechte service en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Ik raad Yescepa dan ook niet aan.
Laat je jaarlijkse vakantie niet verpesten door Yescepa.
Huur GEEN camper bij Yescapa!
Camper gehuurd met het duurste en meest uitgebreide verzekeringspakket. Camper en eigenaar ok. Eenmaal schade gemaakt kom je achter dat Yescapa niet een heel betrouwbaar bedrijf is. Op de eerste plaats kreeg ik bij deze schade geen contact met Yescapa. Eenmaal de camper ingeleverd kregen we een bevestiging van ontvangst van de schade. Na 5 maanden kreeg ik bericht dat de schade niet gedekt werd door de verzekering. Binnen 2 werkdagen het aanzienlijke schadebedrag overmaken anders zou een gerechtelijke procedure volgen.
Huurcamper Frankrijk
Wij hebben een camper gehuurd in Frankrijk, 3 dagen voor inlevering kregen we pech, Yescapa heeft ons 8 uur langs de snelweg laten wachten, ze hebben tot op de dag vandaag nooit geantwoord op onze telefoontjes en e-mails. Als het aan hun lag sliepen we naast de snelweg bij Barcelona.
Alles was prima
Alles was prima, goede uitleg. Aardig personeel en mooie camper.
Slechte klantenservice bij problemen
Wij werden tijdens onze reis naar het vliegveld geconfronteerd met een email dat onze camper wordt geannuleerd.
Wij zijn dan om 02:00 onderweg naar het vliegveld vertrektijd vlieg tuig 04:00 uur.
Wij zouden de camper diezelfde ochtend om 10 uur ophalen.
We hebben direct vie Yescapa een andere camper gehuurd voor €450 (40%) meer.
Daarna namen we contact op om in de meer kosten te delen.
Het antwoord was:
Een gebaar van goede wil kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast nadat de reservering is bevestigd.
Het is natuurlijk belachelijk dat YESCEPA van mij verwacht dat ik geen actie onderneem om niet onze vakantie te ruïneren is al even vreemd.
Je kan dan toch niet zeggen U heeft al iets anders via Yescapa?? gereserveerd en betaald!!, wij kunnen nu niets meer doen.
Het is niet meer dan normaal dat Yescapa in dit soort gevallen verantwoordelijkheid neemt en de meerkosten op zich neemt.
STUUR DAN EEN KORTINGSCODE als dit soort gevallen zich voordoen.
Helaas ook bij een 2de verzoek bleef het antwoord te laat zoek het maar uit wij hebben ons geld binnen.
Jammer dat deze organisatie geen serieus aanbod doet en dat ze zich verschuilen achter de kleine lettertjes.
Daarmee zou u zich onderscheiden tot een betere site welke haar verantwoordelijkheid neemt.
Met vriendelijke groet
Jullie waren super responsief en ik…
Jullie waren super responsief en ik kreeg ook meteen een reactie terug wanneer ik last minute een bus wilde huren. Bedankt !
Camperreis door Sicillie met pech
Een camper gehuurd op Sicillie via yescapa.
Helaas hadden we pech met de camper maar alle lof naar yescape hoe fantastisch ze gehandeld hebben. Het sleepbedrijf wilde ons pas de volgende ochtend afslepen naar een garage omdat wij volgens hun op een plek stonden waar we konden overnachten. Yescapa heeft ervoor gezorgd dat dit niet hoefde. Ons plan was om de volgende dag Palermo te bezoeken en yescapa heeft ervoor gezorgd dat we met een taxi naar een 4 sterren hotel werden gebracht midden in Palermo. Diezelfde dag is de camper gemaakt en eind van de middag werden we weer door een taxi opgehaald om ons weer naar de camper te brengen. Mirella de medewerkster van yescapa heeft ons geweldig geholpen. Ze heeft zelfs buiten haar werktijd om nog met haar privé telefoon contact met ons opgenomen of alles goed was geregeld en goed was gekomen. Wat een klantenservice! Dus twijfel niet en huur een camper en mocht het mis gaan of even tegenzitten dan lost yescapa dat fantastisch op! Dikke 5 sterren!
Soepele afhandeling en duidelijke…
Soepele afhandeling en duidelijke afspraken
Alles verliep zonder enige problemen
Alles verliep zonder enige problemen. Het contact met de eigenaar ging heel erg vlot. Hij is behulpzaam, vriendelijk en correct. De camper was helemaal wat wij ervan verwacht hadden. We hebben een zalige reis gehad!
Het was duidelijk en we hadden snel de…
Het was duidelijk en we hadden snel de juiste camper gevonden. Bij een fantastische lieve vrouw Yvonne.
update 4 januarie 2026
.19.8.2026 en deze idioten heeft nog niks terug betaald Weg blijven bij deze idioten j , gangsters zijn het , dieven , oplichters , profiteurs update 4 augustus 2025 , schades zijn gereden door hun klanten zomer 2023 , tot nu toe nog geen enkele waarborg ontvangen , ongelofelijk, ik krijg geen contact met hun , en als ik naar hun kantoor in Utrecht rij dan word ik toegang geweigerd en driegen met politie erbij te halen als ik binnen kom
GELOOF ME BESTE VERHUURDER , VERHUUR NOOIT VIA yescapa en goboony WANT ELKE BESTUURDER MAAKTE ONGEVALLEN , STUK VOOR STUK , WANT ZE ZIJN GEWOON NIET KAPABEL OM MET EEN KLEINE VRACHTWAGEN TE RIJDEN , ECHT WAAR ELKE HUURDER MAAKT BROKKEN , EN ALS JE VERHUURD ZORG DAN DAT BORG IN U HANDEN KOMT EN NIET IN IDE VAN GOBOONY , DAAR GELD DE REGEL , GELD IN ONZE ZAK BLIJFT IN ONZE ZAK , HET ZIJN GEWOON OPLICHTERS
gebruiksvriendelijk
toegankelijke en duidelijke site met heel veel info en tips
Soepele boeking en goede communicatie met de verhuurder
De site is duidelijk en de boeking eenvoudig gerealiseerd. Wel veel papierwerk voordat we op pad konden
Ontzettend slecht
Ontzettend slecht. We proberen al twee dagen contact met ze op te nemen. Alleen een standaard mail. Dat ze de mail ontvangen hebben en in behandeling nemen.
Ontzettend slechte camper meegekregen. Niks deed het! We hebben er veel geld voor betaald en onze vakantie is behoorlijk verpest.
Goede website
Goede website, fijne verhuurder gevonden van een mooie camper. Goede infi
Prima ervaring
Prima ervaring! Website is functioneel en werkt helemaal zoals het moet.
De camper van Javier was perfect
De camper van Javier was in perfecte staat en heerlijk schoon. We gingen voor het eerst met een camper op vakantie en hadden geen betere camper en eigenaar kunnen treffen. Telkens als ik met een simpele beginners fout/vraag kwam nam Javier alle tijd om ons te helpen. Ik kan het aan een ieder die in noord Spanje een camper wil huren aanraden deze te boeken.
Makkelijke en veilige manier om een…
Makkelijke en veilige manier om een camper bij een privé eigenaar te huren.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice
Ik heb eind feb-begin maart een camper gehuurd op Tenerife. Daar was het allemaal top, maar ik moet nog steeds een deel van mijn borg terugkrijgen.
Geen enkele proactiviteit of service vanuit Yescapa, het is bizar! Ik moet er zelf elke zoveel weken achteraan mailen en heb nu al weken geen eens een reactie meer gehad! Ongekend dit...
Gaan jullie mij nog terug betalen en compenseren voor alle tijd, energie en zorgen die ik al >3 maanden draag intussen!??