Onze ervaring met Yescapa is matig. We zijn van mening dat je zulke bedrijven goed moet kunnen bereiken. Dit is echter niet het geval. Je kan alleen mailen en krijgt laat een reactie terug. Hierdoor z... Toon meer

Dat zo een bedrijf bestaat is prima. De bereikbaarheid bij vragen/problemen zou beter kunnen. Informatie over het moment waarop er een polisnummer wordt gegeven aan het verzekeringsattest zou duide... Toon meer

Het is gemakkelijk om via yescaba te boeken en contact op te nemen met de eigenaar. We hadden een vlot contact vooraf waardoor we goede afspraken konden maken voor het afhalen van de camper. Die was h... Toon meer

Soepel en reageren gelijk via persoonlijke whatsapp als er iets is of als je vragen hebt. Duidelijke uitleg toen we de camper gingen ophalen met handige tips. Alles in nette staat en prima onderhouden... Toon meer

1. Camperverhuurbedrijf

Yescapa est une plateforme rendant simple et sûre la location entre particuliers de camping-cars, fourgons et vans aménagés. Le site assure le rôle de tiers de confiance et propose une solution clés en main pour des locations en toute liberté et en toute sécurité.

4,0

(6.822)

1.181 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De camper was fantastisch

De camper was fantastisch, dat was via deze site zo snel makkelijk en duidelijk geregeld. Waardoor er vertrouwen was van beide kanten, en de vakantie zorgeloos is geweest

12 mei 2025

aangename kennismaking, dat smaakt naar meer.

Onze eerste kennismaking met het reizen met een mobilhome was meteen een voltreffer en daar heeft de mobilhome van Helena zeker toe bijgedragen. We kregen van Ignacio een goede uitleg om te kunnen starten met onze reis. Bovendien was die steeds te bereiken als er iets was. De mobilhome is zo goed uitgerust, alles is aanwezig. Wij kijken er al naar uit om nog eens met die mobilhome een stukje van spanje te kunnen verkennen.

5 april 2025

Mooie van

Mooie van, helemaal in orde!
Veilige website.
Ik zou het zo opnieuw doen!

13 april 2025

Net voor begin reis annulering zonder uitleg

10 maand voor aankomst een mobilhome gereserveerd en betaald. 2 weken voor begin van de reis een simpel e-mailtje dat de reservering werd geannuleerd door de verhuurder en dat het geld wordt teruggestort. Geen hulp, geen uitleg, vroeg boek korting kwijt, geen antwoord op e-mail contact, telefoon wordt niet beantwoord,… trek uw plan. Voor ons NOOIT geen Yescapa meer.

20 maart 2025

Mooi initiatief met wat verbeterpuntjes

Ik was heel tevreden dat er een platform is waar je een camper kan huren, met een camper een bestemming ontdekken is een heel leuk concept, dus dank jullie om dit concept uit te werken!

Ik was wel heel ontgoocheld om vast te stellen dat 4 dagen voor mijn reis, de camper die ik initieel gehuurd had gewoon verkocht werd door de eigenaar zonder enige tussenkomst van jullie, daar moet toch een policy rond komen.

Ook bij het zoeken naar een vervanging voor de camper probeerde ik jullie te contacteren, maar ik kreeg geen reactie op mijn mails. Weet dat zo'n last minute wijzigingen voor veel stress en onzekerheid kunnen zorgen.

4 maart 2025

Enorm slecht bedrijf!

Enorm slecht bedrijf. Na 20 minuten kwam er rook uit ons gehuurde busje. Gelijk geprobeerd contact op te nemen met Yescapa. Helaas is dit bedrijf niet bereikbaar!! Wij waren noodgedwongen om in een hotel te overnachten. Volgende dag weer geprobeerd contact te leggen met Yescapa, weer geen gehoor. Het bedrijf speelt een bandje af dat alle medewerkers in gesprek zijn en je op een later moment terug moet bellen. Op de site staat dat Yescapa een nieuwe bus moet regelen in dit soort situaties. Hiervan is helaas niks waar! Uiteindelijk een bus gehuurd bij een ander bedrijf en hopen dat we ons geld nog terug krijgen van dit enorm schandalige bedrijf!

8 januari 2025

Klachtenafhandeling enorm slecht.

Klachtenafhandeling enorm slecht.
Niet telefonisch te bereiken tijdens vakantieperiode (10+ keer gebeld) en per mail worden er geregeld fouten gemaakt met financiële berekeningen

16 oktober 2024

Onmogelijk om mee te communiceren

Yescapa wou ons niet in contact brengen met de verhuurder van de mobilhome die we wenste te huren. We moesten eerst de mobilhome reserveren en betalen alvorens we de vragen konden stellen aan hem, dit is echt onbegrijpelijk. Daarnaast kreeg ik een kortingscode van 20 euro wat een dag of 2 geldig was, uiteraard door het mailverkeer was de tijd verstreken waardoor deze niet meer geldig was. Ze konden me ook geen nieuwe meer geven. Klantontvriendelijk verhuurbedrijf. Beneden alle peil.

19 december 2024

In de zomer via Yescapa een camper…

In de zomer via Yescapa een camper gehuurd in Spanje. Die bleek oud, allerlei mankementen en beschadigingen te hebben en de camper was heel erg vies. Yescapa reageert totaal niet op onze formeel ingediende klachten.Meerdere malen gemaild. Geen enkele reactie. Volgende keer beslist geen Yescapa voor ons meer.

1 augustus 2024

Oplichters

De organisatie geeft aan dat zij in geval van problemen met de bus tijdens je reis vervangend vervoer regelen of hotelkosten vergoeden. Helaas is het telefoonnummer wat zij onder het verzekeringscontract zetten van Yescapa een bandje, dus je kan bellen wat je wilt, maar zal niemand aan de lijn krijgen. Ook schrijven zij dat zij wanneer er een geschil is tussen de huurder en verhuurder iemand inschakelen omdit te onderzoeken. Ook dit is niet gebeurd. In het e-mail contact hebben zij mij ook verder niet geholpen; het blijft stil. De bus die ik had was onveilig en de motor oververhit. De eigenaar wilde de huur niet annuleren omdat hij dan 150 e moet betalen aan Yescapa. De organisatie zorgt er dus voor dat verhuurders, dit niet zo snel doen. Daarnaast nemen zij een groot bedrag weg van de bus eigenaar, voor een service die zij beloven maar dus helemaal niet leveren. Ik heb een verschrikkelijke vakantie gehad; boek geen bus bij deze organisatie.

p.s. alleen maar goede reviews op hun website, omdat ze je account blokkeren en je geen review meer kan achterlaten op het moment dat je een mail stuurt met een klacht.

18 september 2024

Onbereikbaar en hulpeloos in geval van problemen.

Een zeer teleurstellende ervaring met Yescapa en de verhuurder. De campervan was slecht onderhouden, met meerdere technische gebreken (kapot garageslot, lege batterij, defecte koppeling), wat leidde tot onveilige situaties. Na de reis beschuldigt de verhuurder ons onterecht van schade en weigert hij de waarborg terug te betalen. Ondanks dat we een advocaat hebben ingeschakeld, blijft Yescapa stil.

16 juni 2024

Vermoeden van oplichterij

Wij hebben een zeer teleurstellende ervaring gehad met Yescapa en de verhuurder van onze campervan. Het voertuig was slecht onderhouden, waardoor we meerdere technische problemen hadden, zoals een kapot garageslot, een lege batterij en een defecte koppeling. Dit zorgde voor onveilige situaties tijdens onze reis. Daarnaast beschuldigt de verhuurder ons onterecht van schade en weigert hij onze waarborg terug te betalen. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met Yescapa, hebben we geen enkele respons ontvangen.

23 oktober 2024

super busje

super busje
alles erop en eraan
fijne host ook
we hebben er wel wat km’s mee gedaan aangezien we naar de zon zijn gereden
handig dat deze onbeperkt waren

14 oktober 2024

Prima platform voor Camperverhuur

Prima platform voor Camperverhuur. het enige wat minder handige is feit dat electronisch aan te leveren documenten (paspoort en rijbewijs) klein moeten zijn. Daarvoor heb je een scanner nodig, uploaden via je telefoon ging bij mij niet (bestanden te groot)

5 oktober 2024

Als tussenpersoon een heldere…

Als tussenpersoon een heldere communicatie. Is goed bereikbaar per mail, contactformulier, denk mee en werkt samen met mijn verhuurder van deze zomer; hele fijne en relaxte verhuurders

16 september 2024