Mijn YOS-fles lekte en dat had ik aangekaart bij YOS. Na een dag had ik al mijn nieuwe fles binnen, met drie potjes voedingssupplementen! De fles is superhandig, vandaar ook dat ik zo graag een... Toon meer
YOS bottle als cadeau besteld maar niets ontvangen! Telefoonnummer is doorgeschakeld naar een 06 nummer en wordt niet opgenomen. Al 2x gemaild waar mijn bestelling blijft van 3 januari 2024, maar to... Toon meer
Yos bottle besteld maar nooit ontvangen! Telefoonnummer bestaat niet meer, mail en bericht via instagram worden nooit beantwoord. Kortom; wel betaald maar nooit iets ontvangen of gehoord.
De bottle is heel fijn in gebruik. Echt gemakkelijk. Helaas viel met afwassen het medicijndoosje en brak een klepje af. Dit gebeurde binnen een maand na aanschaf. Hier heb ik via het contactformuli... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De YOS Bottle is speciaal ontwikkeld voor de 5,4 miljoen Nederlanders die dagelijks medicatie en/of supplementen innemen. Dankzij de YOS bottle is het innemen van medicatie onderweg nog nooit zo gemakkelijk!
Schiedamse Vest 18, 3011 BA, Rotterdam, Nederland
- +31 (0)10 - 261 30 80
- contact@yosbottle.nl
- yosbottle.nl
Top bottle
Ik heb gekozen voor de dagelijkse medicijnenbox voor de YOS bottle, ik kan hierin redelijk goed mijn dagelijkse medicijnen kwijt. Fijn voor onderweg!
Gewoon top!
Niet alleen is de fles reuzehandig, ook de informatievoorziening (mailcontact) verliep buitengewoon goed. Mijn complimenten!
Goede ervaring
niet ontvangen helaas.
Nog steeds niet ontvangen helaas.
Wij zijn toch inmiddels best wel lang aan het wachten.

Antwoord van YOS Bottle
Perfect netjes en snel
Lijkt makkelijk open re gaan
Lijkt makkelijk open re gaan, zodat pillen eruit vallen. Moet in gebruik blijken.
Snelle levering en precies wat ik er…
Snelle levering en precies wat ik er van verwacht had. Fijn en erg makkelijk in gebruik.
Hendrik Groen
Ik had de fles met water gevuld en niet…
Ik had de fles met water gevuld en niet bedacht dat je dan het doosje er af moest halen.
Gevolg....natte en verpulverde medicijnen
Goed en snel geregeld
Yoss bottle
Yoss bottle. Goed verpakt, netjes geleverd. Zeer goede communicatie over levering, vanaf bestel moment tot aflever moment.
Snelle service
Yos Bottle
Ik had een fles besteld met dagelijkse pillen. En kreeg de versie van wekelijks geleverd, dit ook gemeld bij de klantenservice, hier heb ik tot op heden 0 reactie op gehad. Ik heb zojuist een email gekregen dat mijn email in de spam is gekomen en er zsm actie ondernomen wordt en ik een nieuwe opgestuurd krijgt. Vandaar mijn wijziging in de review

Antwoord van YOS Bottle
Top product
Top product, super handig voor onderweg, en snelle levering
Fijn product
Fijn product. Strakke uitstraling, handige pilcompartimenten en fijn om te weten dat het een goed doel ondersteund.
Snelle levering en ontzettende leuke…
Top Die YOS Fles.
Snelle levering en ontzettende leuke flessen. Handig en zijn zeer stevig.