Bijzonder fijne zwembroek, je voelt bijna niet dat je iets aan hebt. Ik heb soms hele dagen een zwembroek aan. Vroeger met het windsurfen, tegenwoordig met het kajakken en natuurlijk met het zwemme... Toon meer
Goede overzichtelijke website, bestellen ging eenvoudig en de levering is supersnel. Het product; draag comfort is erg goed, in het water voel je niets van de binnenbroek, eenmaal uit het water droogt... Toon meer
Ik kon niet wachten om de zwembroek te ontvangen, en 'm te ervaren. Wow, zo waanzinnig comfortabel en goed van kwaliteit! Ik heb de volgende dag elke mannelijke collega verteld over dit product. Einde... Toon meer
Bestellen gaat eenvoudig en snel via de site. Levering volgens verwachting. Broek is erg comfortabel en idd verrassend snel droog. Alle beloftes worden nagekomen. Kortom: een zeer tevreden klant... Toon meer
Discover the new era of swimwear with ZAND&ZOUT. Elevate your beach and poolside experience. Say goodbye to the discomforts of traditional swimwear and embrace ultimate comfort and style.
Hoeveveld 19, 6584GH, Molenhoek, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heerlijke zwembroek. Geen vervelend zittend binnenbroekje meer

Antwoord van ZAND&ZOUT
Beste zwembroek die ik ooit gekocht heb. Woon in Spanje, elke ook ochtend stap ik in mijn zwembroek en voelt de hele dag prettig aan. Zodra de nieuwe productie binnen is ga ik er meteen weer2 bestellen.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Ik heb de zwembroek in 2 kleuren. Ze zitten heerlijk en drogen vrij snel, maar ook nat schuren ze niet

Antwoord van ZAND&ZOUT
Afrader! Slechte kwaliteit en service. Mijn man heeft deze zwembroek slechts een paar keer gedragen en zagen een defect in de zwembroek. Na een mailtje kregen wij een antwoord dat wij niet hadden verwacht. “Eigen schuld” . Alsof wij dat zelf niet hadden kunnen concluderen als dat het geval was. Voor dit geld verwacht je wel wat meer kwaliteit en helemaal een beetje service. Maar helaas

Antwoord van ZAND&ZOUT
Had eigenlijk verwacht dat de binnenbroek naadlozer geïntegreerd zou zijn. Nu is het overduidelijk dat de twee broeken aan elkaar zijn genaait. Na 2 keer aangehad te hebben ben ik lullig gevallen en scheurde de stof op een plek waar ik niet op was gevallen? Heel zonde van best een dure zwembroek. Service? Mvg. Paul order nr: 1607

Antwoord van ZAND&ZOUT
Geweldige zwembroek! Daar moet ik er nog een van hebben. Hele vakantie mee gezwommen, gesnorkeld en gedoken. Zit echt fantastisch. Maar 1 is geen dus zodra het weer kan ga ik bestellen!

super zwembroek
geen jeuk meer en goede kwaliteit
bestelling en levering ging soepel
wel duur, maar tot nu toe is dat het zeker waard.
gezien de kwaliteit van het materiaal verwacht ik dat hij meerdere vakanties meegaat.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Zwembroek zit erg goed, vooral met de binnenbroek. De buitenbroek droogt ook snel. Na 1 keer dragen ook direct een tweede besteld. In 2 maanden wel 20 euro duurder.
Na ontvangst van de eerste, gelijk een tweede besteld. Zegt genoeg!
Topzwembroek. Zit als een baas! Prijs waard mits ze ook netjes blijven maar daar ga ik eigenlijk wel van uit gezien de kwaliteit.
Wat meer kleuren-keuze zou leuk zijn.
Fijn zwemshort.
Goede innovatie, die binnenbroek.
Uitstekende service.
Zeer comfortabele zwembroek die bovendien erg stevig aanvoelt. Vooral het binnenbroekje maakt dat hij fijn zit.
Goede kwaliteit zwembroek uitstekende klantenservice en ook goed te gebruiken in de sportschool.
Enorm tevreden!

Antwoord van ZAND&ZOUT
De zwembroek is van goede kwaliteit. Dit is te merken aan de stof en stiknaden. Het idee achter het binnenbroekje is echt. Er is geen spraken meer van pijnlijk, schurende of geïrriteerd plekken. Ook wordt de zwembroek netjes geleverd.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Snelle levering, goede kwaliteit en een perfecte pasvorm!

Antwoord van ZAND&ZOUT
Product lijkt degelijk te zijn.
Ik meende een groene en blauwe besteld te hebben, maar daar had ikzelf een fout in de bestelling gemaakt. Na mijn eerste reactie heeft men heel netjes gereageerd.
Naar verwachting geleverd.
Prima.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Zit geweldig, precies waar ik op zoek naar was, nu graag meer keuze in kleuren😜

Antwoord van ZAND&ZOUT
Mijn bestelling was snel binnen. Een van de twee zwembroeken bleek te klein. Omruilen is geen enkel probleem en ik werd zeer vriendelijk en goed geholpen door Mels. De zwembroeken zelf zijn van erg hoge kwaliteit. Een dikke aanrader dus!