Bijzonder fijne zwembroek, je voelt bijna niet dat je iets aan hebt. Ik heb soms hele dagen een zwembroek aan. Vroeger met het windsurfen, tegenwoordig met het kajakken en natuurlijk met het zwemme... Toon meer
Goede overzichtelijke website, bestellen ging eenvoudig en de levering is supersnel. Het product; draag comfort is erg goed, in het water voel je niets van de binnenbroek, eenmaal uit het water droogt... Toon meer
Ik kon niet wachten om de zwembroek te ontvangen, en 'm te ervaren. Wow, zo waanzinnig comfortabel en goed van kwaliteit! Ik heb de volgende dag elke mannelijke collega verteld over dit product. Einde... Toon meer
Bestellen gaat eenvoudig en snel via de site. Levering volgens verwachting. Broek is erg comfortabel en idd verrassend snel droog. Alle beloftes worden nagekomen. Kortom: een zeer tevreden klant... Toon meer
Discover the new era of swimwear with ZAND&ZOUT. Elevate your beach and poolside experience. Say goodbye to the discomforts of traditional swimwear and embrace ultimate comfort and style.
Hoeveveld 19, 6584GH, Molenhoek, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zwembroek zit perfect! Geen irritant netje maar een binnenbroek die je niet voelt.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Heerlijk om een zwemshort te hebben die niet irriteerd en jeuk geeft. Meerdere kleuren beschikbaar zou helemaal top zijn.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Fijne broek zit comfortabel nog niet in de zee geprobeerd helaas. Wel een hele dag mee gewandeld in ruig terrein functioneel en fijn

Antwoord van ZAND&ZOUT
De zwembroek is exact zoals beschreven op de site! Zit waanzinnig lekker en er is absoluut niets gelogen over het draagcomfort! Ik heb meerdere merken geprobeerd maar dit is echt de absolute winnaar! Het begint al met de snelle verzending. Broek keurig ingepakt in een nette doos, in een handig reistasje waar je je zwembroek in kunt bewaren. Alleen dat is al extra service die ik niet had verwacht. Ook zat er een sleutelhanger bij met NFC tag zodat vrienden direct op hun site komen. Slimme marketing maar of dat effectiever is dan gewone mond op mond reclame betwijfel ik. Desalniettemin draagt het wel bij aan de luxe uitstraling die Z&Z nastreeft.
De broek zelf zit echt ontzettend goed. Maattabel klopt 100%. Ziet er stijlvol uit en al de hele dag nul last van irritatie. Ik reis vaak voor mijn werk en deze broek kan je ook uitstekend dragen in de gym, mede door het binnenbroekje. Mooi werk jongens van zand&zout! Ben erg benieuwd naar meerdere modellen en hou jullie site in de gaten! Ik bestel zeker weer bij jullie! Keep up the good work!

Antwoord van ZAND&ZOUT
Hele mooie zwembroeken. Daarnaast perfecte service met omruilen voor een andere maat. Aanrader!

Antwoord van ZAND&ZOUT
Kwaliteit van het product is super. Communicatie is helder. Product is zeer netjes en luxe verpakt.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Makkelijk bestellen en super snel geleverd en niet te vergeten een niet te evenaren topkwaliteit zwembroek met een binnenbroek , wist niet wat ik moest verwachten maar zit super !! Echt boven verwachting

Antwoord van ZAND&ZOUT
Allereerst uitermate mooi en zorgvuldig verpakt. Dit geeft een inclusief gevoel. De kleur groen is schitterend en het materiaal en afwerking is zorgvuldig.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Super fijne zwembroek en mooi verpakt als je je pakketje krijgt.

Antwoord van ZAND&ZOUT
Snelle levering, goed verpakt, je ziet dat er aandacht aan besteed is. Product (zwembroek) ziet er ook goed uit, maat zoals omschreven. Moet er nog mee het water in, kan bijna niet wachten...

Antwoord van ZAND&ZOUT
Vandaag voor het eerst getraind in deze short. Top ervaring! Beweegt soepel mee en totaal niet het gevoel dat je een zwembroek aan hebt. Na m’n training meteen een frisse duik genomen in het water. (Hoefde me uiteraard niet meer om te kleden 😉).
Zand&Zout is erin geslaagd de zwembroek te perfectioneren!!
Mooie zwembroeken met fijne materialen. Ook met aandacht verpakt.
Keurig volgens afspraak. Echt een aanrader. Het product is zoals omschreven en snelle levering volgens afspraak.
Perfecte zending voor n perfecte shorts. Leuk kado om aan zonen te geven.