NRGi Zapp Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte elaftale og ladeboks til elbil til halv pris af hvad boksen normalt koster. Modtog ladeboks hurtigt efter og en lille uge efter et opkald fra NRGi, som lige ville høre om jeg havde styr på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny el-bil - behov for lade boks. Markedet undersøgt og vores nuværende el-selskab NRGI var ikke de billigste, men havde prismatch som de vedkendte sig. Nedjustering på 4.000 kroner !!. Så slap vi ogs... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt var fint, men jeg manglede info om, at boksen var konfigureret og man skulle bruge NRGi appen og ikke Zaptec appen som beskrevet i manualen. Det kæmpede jeg lidt med, indtil jeg kontaktede NRGi k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ombytning af min eksisterende lade boks til zaptec Go. Jeg kan kun være fuldt tilfreds, alt gik som lovet. Har haft rigtig god kontakt med Hanne i kundeservice, hvor jeg havde flere spørgsmål ved... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

119 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb og levering lige efter bogen

Køb og levering lige efter bogen. Tak :)

27 mei 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner - de betyder meget for os.

Jeg er glad for at læse at alt er gået lige efter bogen, det er præcis det vi stræber efter med alle kunder.

Købte en ladeboks

Købte en ladeboks, få dage efter blev den sat ned i pris.
Skrev til Zapp, og de tilbageførte differencen uden problemer.
God service, og hurtig respons.

7 juli 2025

Hej Anders,

Mange tak for din flotte anmeldelse - den betyder meget for os.

Hos Zapp er kundeservice vores absolut topprioritet, vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service. Det afspejler din oplevelse også og det er skønt at læse.

Mange tak for de fem stjerner.

Fungerer bare rigtig godt

Fungerer bare rigtig godt

4 juli 2025

Hej Flemming,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service, og det er skønt at læse at alt er gået godt for dig.

Tusind tak for de fem stjerner og rigtig god dag.

Fra ladeexperten

Hej
Købte en zapp trydan hjemmelader, den er jeg godt tilfreds med, men den kan ikke lade direkte fra solcellerne alene, den skal have lidt power fra nettet samtidig, men ellers ok.
MVH. Bjarne.

Hej Bjarne.

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - de er meget vigtige for os.

Din feedback betyder meget for os, da vi altid forsøger at forbedre os og yde den bedste service for vores kunder.

Rigtig fin service

Hej Trine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service, og derfor er din anmeldelse virkelig dejlig at læse.

Tusind tak for de 5 stjerner og for at du har valgt Zapp.

Jeg ønsker dig en god dag

De gør det godt

De gør det godt

16 juni 2025

Hej,

Tusind tak for de rosende ord og fordi du har taget dig tiden til at skrive dem.

Vi lever af glade og tilfredse kunder og sætter kæmpe stor pris på din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af bestilte ladeboks

Hurtig levering af bestilte ladeboks. Rigtig god service hos kundeservice

2 juni 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerne - de betyder rigtig meget for os.

Jeg er glad for, at du oplevede hurtig levering og god service, det er præcis den slags oplevelse vi ønsker at give alle vores kunder. Tak for at du har valgt Zapp som din leverandør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker nemt og uden problemernemt

Virker nemt og uden problemer, er nem at betjene

Hej Per,

Mange tak for din henvendelse. Det glæder mig at du har en oplevelse af at det virker nemt og overskueligt.

Mange tak for de 5 stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte på net og total hurtig…

Bestilte på net og total hurtig levering 5 stjerner herfra,

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med hurtig levering på din bestilling. Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Dejligt produkt som er nem at betjene.

26 mei 2025

Hej Ole,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Tusind tak for at du har valgt Zapp som leverandør. Jeg er glad for at læse at du har haft en god oplevelse med hurtig service.

Mange tak for de 5 stjerner.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering til en god pris.

Hurtig levering til en god pris.

2 juni 2025

Hej Lars,

Hvor er jeg glad for at læse din anmeldelse. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, hvilket vi bestemt synes at god pris og hurtig levering er en stor del af.

Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at bestille den på nettet

Det var nemt at bestille den på internettet. Nem og god vejledning og mega hurtig levering.👍

20 mei 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for!

Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, og derfor er det skønt at læse at du har haft en positiv oplevelse med hurtig levering og en god og nem vejledning.

Tak fordi du har valgt Zapp som din leverandør.

Hej Gitte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Vi lever af glade og tilfredse kunder og derfor betyder det ekstra meget at i er glade for at være kunder hos os.

Tak fordi I har valgt Zapp.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Effektiv lader

Det er let og effektivt at bruge den og at den kan fanges fra vores hjem

15 mei 2025

Hej Joan,

Mange tak for din feedback - den er vi rigtig glade for.
Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør, vi er glade for at du har en positiv oplevelse med produktet.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Godt

Godt produkt. Hurtig opsætning

14 mei 2025

Hej Thomas,

Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør og tak for din feedback - den er enormt værdsat.

Det var bare for nemt😉👍

Den er bare nem at opsætte i app'en😉
Husk at man kan skrue ned for amp i Zapp app'en hvis man kun har 16amp anlæg hvor laderen er sat op. Køre selv på 14amp så sikring-gruppen ikke blir så varm.

14 mei 2025

Hej Jimmi,

Mange tak for din dejlige anmeldelse og det gode input. Din feedback betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har altid været en positiv…

Det har altid været en positiv oplevelse at være i kontakt.

26 mei 2025

Hej Britta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os.

Vi ønsker altid at give vores kunder og dem vi taler med den bedste service, og der er jeg glad for at du også har oplevet.

Jeg ønsker dig en rigtig god god dag.

Den virker fint

Den virker fint, men zapp nøglen kan jeg ikke få til at fungerer, jeg tænker på grund af for dårlig vejledning.

13 mei 2025

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback, den er vigtig for os.

vi forsøger altid at give vores kunder den bedste service, og prøver også hele tiden af optimere hvor der kan være behov for det.

Jeg håber du har haft kontakt til vores supportafdeling og forhåbentlig fået alting op at køre nu.