NRGi Zapp Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte elaftale og ladeboks til elbil til halv pris af hvad boksen normalt koster. Modtog ladeboks hurtigt efter og en lille uge efter et opkald fra NRGi, som lige ville høre om jeg havde styr på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny el-bil - behov for lade boks. Markedet undersøgt og vores nuværende el-selskab NRGI var ikke de billigste, men havde prismatch som de vedkendte sig. Nedjustering på 4.000 kroner !!. Så slap vi ogs... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt var fint, men jeg manglede info om, at boksen var konfigureret og man skulle bruge NRGi appen og ikke Zaptec appen som beskrevet i manualen. Det kæmpede jeg lidt med, indtil jeg kontaktede NRGi k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ombytning af min eksisterende lade boks til zaptec Go. Jeg kan kun være fuldt tilfreds, alt gik som lovet. Har haft rigtig god kontakt med Hanne i kundeservice, hvor jeg havde flere spørgsmål ved... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

119 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Imødekommende Support-afdeling

Imødekommende medarbejder i Support. Desværre kunne han ikke hjælpe os med de sidste opsætningsproblemer med Home Assistant...

30 juni 2025

Hej,

Sikker en dejlig anmeldelse at læse.

Vi ønsker altid at give vores kunder den allerbedste service. Derfor er jeg også ekstra glad for at du har talt med en af mine dygtige og imødekommende kollegaer, selvom han ikke kunne hjælpe med den sidste del.

Jeg håber dog I fået det hele i orden nu.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og kompetent hjælp med opsætning af…

God og kompetent hjælp med opsætning af ladebrik

6 mei 2025

Hej Randi,

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Da vi altid ønsker at yde den bedste service, er jeg glad for at læse at du har modtaget god og kompetent hjælp til opsætningen.

Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør.

God og pæn ladestander

God og pæn ladestander. Professionel opsætning.

14 mei 2025

Hej Bo,

Tak fordi du har valgt Zapp som leverandør, og tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner.

Jeg er glad for at læse om den professionelle service du har modtaget.

Ingen problemer

Ingen problemer

1 mei 2025

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Jeg er glad for at læse at din oplevelse har været problemfri, det er præcis sådan vi ønsker det.

Stabil

Den fylder ikke så meget, pænt design og stabil

30 april 2025

Hej Per,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er meget vigtig for os. Tak for at du har valgt Zapp som leverandør.

God levering

God levering, let forståelig brugsanvisning.

8 mei 2025

Hej Kjeld.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - de betyder rigtig meget for os.

Vi ønsker at give den bedste service til vores kunder, og derfor er jeg rigtig glad for at læse om din oplevelse med god levering og at du finder vores brugsanvisning let forståelig.

Tak for at du har valgt Zapp som leverandør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og overskuelig hjemmeside og hurtig…

God og overskuelig hjemmeside og hurtig leverance.

22 april 2025

Hej Stig,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det skønt at læse om din oplevelse. Tak fordi du har valgt Zapp.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ja den service der ikke er med…

Ja den service der ikke er med åbningstider vis man viste det hvad jeg valgt anden udbyder har haft den lader i en måned nu den køre ikk i nu
Og El selvskab skal man også skift vis man skal have refusion
Det kunne man da oplyse på hjemmesiden

22 april 2025

godt produkt til sommerhus

et fint produkt. Let at installere og brik løsningen fungerer fint i vores udlejnings sommerhus

10 april 2025

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at produktet er let at installere og fungerer godt i jeres udlejningssommerhus.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du får masser af glæde af løsningen fremover.

Du ønskes en rigtig god dag.

Fungerer upåklageligt

Fungerer upåklageligt

7 april 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder meget for os at høre, at alt fungerer upåklageligt.

Vi ser frem til fortsat at give dig den samme gode oplevelse igen.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Og et godt produkt

7 april 2025

Hej Ove,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os – det betyder virkelig meget.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det skønt at læse, at du har oplevet den service, vi gerne vil yde.

Mange tak for de fem stjerner!

Jeg ønsker dig en fantastisk dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zapp havde et rigtig godt tilbud der…

Zapp havde et rigtig godt tilbud der var markant bedre end hvad andre kunne tilbyde

2 april 2025

Hej Katharina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har fundet vores tilbud attraktivt og markant bedre end andre muligheder.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste værdi og service, så det betyder meget for os at få din positive feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en fantastisk fin service fra…

Vi fik en fantastisk fin service fra Zapp. De var tilgængelige på tlf. og mail omgående, når vi havde spørgsmål til vores nye el stander fra Zapp. Alt står i deres vedlagte brochurer , men som førstegangs brugere af ladebokse var personlig kontakt for vores vedkommende nødvendig omkring installation og deres tilknyttede el installatør - Gronell. Vi fik så behagelig og grundig hjælp.

3 april 2025

Hej Lena,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at investere i en ladeboks, og derfor er det vigtigt for os at være tilgængelige for at besvare spørgsmål og guide vores kunder gennem processen.

Vi er glade for, at både vores support og samarbejde med installatøren har levet op til dine forventninger – og selvfølgelig, at du synes at ladeboksen er den pæneste på markedet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Installationsvejledningen var direkte forkert

Installationsvejledningen var direkte forkert, og supporten villig, men utilstrækkelig. Godt man kan selv.

Den nødvendige MONTA Charge app er heller ikke noget, at råbe hurra for.

Men nu kører det heldigvis…

2 mei 2025

Hej Steffen,

Jeg er ked af at læse at vejledningen i dit tilfælde, ikke har været fyldestgørende.

Er der konkrete spørgsmål eller tvivl om funktioner i Monta, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en god dag.

Mvh Kiri, Zapp

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvad der blev lovet i min…

Hvad der blev lovet i min telefonsamtale med sælger, er blevet holdt👍
Så, derfor er jeg tilfreds

Mvh.
Per Hedegaard

14 april 2025

Hej Per,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Jeg er rigtig glad for at høre, at din oplevelse har været tilfredsstillende. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det indebærer selvfølgelig også at holde, hvad vi lover.

Tak for dine fem stjerner – det sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerer bare fint herhjemme.Men…

Det fungerer bare fint herhjemme.Men hvad gør jeg når jeg skal købe ude i byen?

1 april 2025

Hej Kurt,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner – det betyder rigtig meget for os.

Jeg vil opfordre dig til at ringe til vores kundesupport på telefonnummer 4271 3730, hvor mine kollegaer sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

26 maart 2025

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Hos Zapp lever vi af glade og tilfredse kunder, så mange tak for at du har valgt os som leverandør.

Det virker godt.

Det virker godt

24 maart 2025

Hej Karsten,

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os - det er vi meget glade for.

Hos Zapp har vi vores kunder som 1. prioritet og det afspejler din oplevelse med os.

Tak for de 5 stjerner og fordi du har valgt Zapp.

Du ønskes en god dag.
Mvh. Maria, NRGi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prisen i bund, servicen top

2 installationer skiftet til ZAPP. Første installation var ZAPP hurtigere ude med en løsning end mit lokale energiselskab.
Installation #2 fordi servicen oplevelsen (priser, svartider ved henvendelse, oa.) ikke var til at slå.
Hurtige præcise svar der reelt besvarer. Ærlig tilgang, uden sugarcoating og intet er skjult med småt.

31 maart 2025

Hej Jess,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, den betyder utroligt meget for os!

Hos Zapp går vi ikke ind for at skjule noget. Jeg er glad for at læse, at du ved din første bestilling fik lige præcis den gode service som vi ønsker at yde for alle vores kunder. Og det er fantastisk at netop den service gjorde at du valgte os igen ved anden installation.

Tusind tak fordi du har valgt Zapp som leverandør og tak for de 5 stjerner.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ladebox og kundeservice virker ikke

Købte en webasto next d. 14.06.24.
Her knap et år efter opsætning er den pludselig låst af scan&charge,
Ringer til kundeservice.
Da du ikke har en service aftale kan vi ikke hjælpe dig, "tak for ingen ting"
Jeg prøver med: det er da et produkt i har solgt mig. Ja men Desværre , ingen hjælp!!!
Flot mester, ladeboxen og kundeservice virker ikke,
Vi skal til at købe ladestander I firmaet men det bliver helt sikkert ikke ved zapp

Peter N.

1 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Peter,

Jeg er ked af at læse at du har en oplevelse af at vi ikke har ønsket at hjælpe dig.

Eftersom ladestanderen er låst til nogle andre end Zapp og vores samarbejdspartner Monta, har vi desværre ingen muligheder for at frigive boksen eller på anden måde undersøge, hvorfor boksen er låst.
Som forhandler har vi desværre ingen tekniske rettigheder over boksen, når der ikke tilvalgt en serviceaftale.

Mvh Kiri, Zapp